Ali pa senzorji za temperature in podobno.
Se opravicujem, poznam samo "stari" V8 , in sem si ga podrobno ogledal celega in v prafaktorjih. Sedaj pa se deva turbina nanj.
Celo razliko med navadnim in S8 motorjem sem lahko videl in se naucil kako so se pri Audiju lotili zadeve.
Tile simpaticni atmo motorji uporabljajo merilec pretoka zraka. In Motronic ima mape glede na pretok zraka v motor. Mu je cisto vseeno ali je ali ni nadtlak.
Glede na to da se da chipat S6 tako kot prakticno vsak VAG avto, se ga da tudi chipat, ce se mu zamenja injektorje in merilec pretoka zraka z vecjimi.
Seveda podajas pavsalne ocene, kaj kdo ne ve in naj bo tiho. Hkrati pa ne poves nic konkretnega. To zna vsak.
Ni se treba tako razburjat, ce se kdo kaj pove o Audijih.
rs2 je napisal/-a:Mičo, sedaj pa resno. NIMAŠ POJMA. Vsaj o tem kar pišeš ne.
Verjamem, da imaš ogromno izkušenj a ne o rs6 in s6 motorju.
ISTA OSNOVA? Očitno nisi nikoli odprl motojra od rs6 in s6. Daleč od iste osnove. Ampak seveda to ne moreš vedet, ker nisi nikoli kaj podobenga tuniral, kaj šele mehanično predelova in obdeloval.
Dokler govoriš o VERJETNOSTI, da se da chipat s6 računalnik na nadtlak si zelo paušalen, dokler ne dokažeš. Ker ugibaš.
Motorja v osnovi enaka? Ne bluzi. Daleč od enakosti. ne bom razlagal razli, da te kaj po nepotrebnem ne naučim. Kupi rs6 motor in s6 motor pa se nauči, dotedaj tavaj v temi. Daleč od enakosti oziroma podobnosti.
Očitno je zate dovolj, da sta oba V8 motorja... amater.
Mičo; mi smo podložili glave od s6 motorja, pa je zadelo v haubo da je vse o.d.f.u.k.a.l.
Ne gre se kaj si predlagal, gre se predvsem zato, da nabijaš v prazno. V PRAZNO.
Strelaš v LLERLAUF![]()