=ZiAn= je napisal/-a:Pro_Tuning je napisal/-a:Kot ze receno stevec za hitrost ni bil v delujocem stanju. Ker je cisto drugi menjalnik v avtu kot v originalu, prav tako diferencial in seveda gume.
Torej so obratomer in podatki o prenosih dober pokazatelj hitrosti.
Oprosti ampak ti si poln izgovorov. Zmeraj je nekaj narobe, potem pa po izračunih pridemo do takšnih ali drugačnih podatkov, ki jih na žalost ne moremo nikoli preveriti.
Drugače pa piše se konec leta 2009, nad našimi glavami okoli te zeleno modre krogle na kateri živimo krožijo sateliti, katere za določanje svoje lokacije in hitrosti uporabljajo majhne škatlice, ki slišijo na ime GPS. Sedaj se prodajajo že za smešno nizke cene in dvomim, da ne poznaš koga ki bi ga imel. <---- HINT HINT, če razumeš kam pes taco moli![]()
Lp
kopron je napisal/-a:P.s./o.t., ... a je to mišljeno z tako navigacijo, kot sem jo jaz dobil ? Recimo Mio ?
Ker to imamo na voljo, ampak kot se meni zdi pa res preveč laže, vsaj po prvih meritvah , ker ima prevelik zaostanek/zakasnitev , tko da , ... bolj slabo z temi igračami kaže, ...
Lp + #
rs2 je napisal/-a:Pripelji kak tvoj stroj, pa jaz pridem z racelogicom in pomerimo 100-300 na istem odseku. Tako malo za primerjavo, da se kaj dogaja, če že dirk ni.
abbe je napisal/-a:ful je pa kle projekta.swap motorja pa mal priredit zadeve da motor pase.pa nove lopute.
me prou zanima kaj je blo na podvozju narjen pa na zavorah da se lahko tole ustav kokr se zagre...
mito155 je napisal/-a:od cicera leon z 300 konji ni imel 10s med 100 - 200 ... 11s je imela rumena ibiza kolikor se spomenm ( po občutku)
Si upošteval zračni upor in vsa ostala sranja?
Sami izračuni so te....ni čudno da se s kopronom razumeta...
dr.sah je napisal/-a:16,6 s od 0-200 ima zadnji rs4 ki ima 420KM in kakih 1650kg. torej bi ta bmw moral iimeti nekih 850kg da bi šel toliko, v nasprotnem primeru ti ne verjamem, in gre za provociranje. Če daš posnetek števca in obratomera gor, pa bom malo manj skeptičen.
abbe je napisal/-a:ful je pa kle projekta.swap motorja pa mal priredit zadeve da motor pase.pa nove lopute.
me prou zanima kaj je blo na podvozju narjen pa na zavorah da se lahko tole ustav kokr se zagre...
=ZiAn= je napisal/-a: za določanje svoje lokacije in hitrosti uporabljajo majhne škatlice, ki slišijo na ime GPS. Sedaj se prodajajo že za smešno nizke cene in dvomim, da ne poznaš koga ki bi ga imel. <---- HINT HINT, če razumeš kam pes taco moli![]()
Lp
Blinder je napisal/-a:Čaki če ima 218 konjev original, tiste kromirane trombente so bolj za okras kot za drugo+ elektronika ne morejo prinest nevem kolko moči. A ima manj kil ko original?
Yoni je napisal/-a:Za premagovanje zračnega in še vseh drugih uporov se porablja določena moč motorja,ki ne prispeva h doseganju končne hitrosti avta(logika). Če ti končno hitrost izračunaš samo na podlagi vrtljajev in prestavnih razmerij, je to popolnoma narobe, ker avto na cesti take hitrosti nikoli ne bo dosegel.
mondy je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ful je pa kle projekta.swap motorja pa mal priredit zadeve da motor pase.pa nove lopute.
Take izjave me nasmejejo....![]()
Se bo samo zate naredil Hyper-Tuning forum in boš predstavil svoje projekte.....montaža kozmodiska v avto itd...
abbe je napisal/-a:ja laze vam prevec ker ste tok optimisticni an ker mislte da ma 5 s do 100 po pa k navi pkaze 6 je pa itak navi kriva an.valda mate vi tok mocn avto.
od 0-200 lahko cist solidno pokaze kok sekunda mate.ker tok hitr pa spet ne nabira avto da nebi mogl.
pa ce se ne motm je rs2 velikokrat ponudil svoj kar kol ze ma za vse vase avte da lahko pomerite.pa se se nben ni odlocu da bi do njega to iskat.
mogoce nimate za bencin do lublane,kdo bi vedu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost