Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So jan 30, 2010 9:08 pm

Pro_Tuning je napisal/-a:Itak ne gre za avto dele in meni je cisto vseeno za tole. Tako je bilo.
Seveda ne gre za Pumma superge, to je bil le preblisk, kaj vse se ponareja.

Carina ni hec, da bi jih s "triki" prenasal naokoli. To hocem povedati. Imajo tudi zelo siroka pooblastila.

http://www.carina.gov.si/si/novosti/sgd ... v_v_kopru/
http://www.carina.gov.si/si/novosti/sgd ... vu_evrope/

pa clovek kaj ti ni jasno?
to NI ponaredek ce ima DRUGACNO ime!!!
a ti sploh ves kaj je ponaredek?
Ni vse res kar napišem

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Kraj: LJubljana

Napisal/-a Pro_Tuning So jan 30, 2010 9:18 pm

Kot sem ze omenil ni govora o Pumma copatih.
Nic ni nemogoce, vse se da sfrizirat

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo So jan 30, 2010 9:28 pm

js bi temo kr zaprl...in tisti ki bo potreboval oz ki bo kaj naroceval se bo obrnil preko ZS avtorju teme...! ne pa tu o nekih copatih in podobno...

LP
Slika

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So jan 30, 2010 10:17 pm

Dariooo je napisal/-a:js bi temo kr zaprl...in tisti ki bo potreboval oz ki bo kaj naroceval se bo obrnil preko ZS avtorju teme...! ne pa tu o nekih copatih in podobno...

LP

Hvala za odlično idejo.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So jan 30, 2010 10:20 pm

LoCo je napisal/-a: Hvala za odlično idejo.

Bolje prepozno kot nikoli ;) :lol:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So jan 30, 2010 10:36 pm

@Pro_Tuning
Nimaš pojma kaj sploh govoriš in vse si pomešal! Nekaj smo ti že hoteli razložiti pa ti nič ne pomaga. Preberi si še enkrat nekatere poste, morda boš dojel. Razlagla ti ne bom več, ker smo že zdaj preveč zasmetili temo in se opravičujem avtorju.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So jan 30, 2010 10:50 pm

sicer bi vam dal informacije iz prve roke, pa vidim "vsi pametni"...... :lol:

Loco bo pač naročil kontejner robe in kakšen števček in drobnarije komot lahko "vtakne" notri, če kdo kaj rabi..........vsaj jaz sem tako razumel njegovo ponudbo......

PS. ponavadi se skriva poreklo, ki je največkrat Kitajsko oz. izven EU- ja, vrli naročnik/ uvoznik ima papirje "poreklo EU" pa hoče, da bi se s tem izognil plačilu carine - ko se ga odkrije in mu predlaga plačilo dajatev, le ta to zavrne in roba gre v zaseg in na uničenje..........- še prej podpiše formular, da se vsega odpoveduje v dobro države Slovenije.....

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So jan 30, 2010 11:59 pm

sašo5 je napisal/-a:Loco bo pač naročil kontejner robe in kakšen števček in drobnarije komot lahko "vtakne" notri, če kdo kaj rabi..........vsaj jaz sem tako razumel njegovo ponudbo......

Hvala tudi tebi, sem mislil da sm že jaz mutav in da sm tko zakomplicirano napisal da noben ni razumel, očitno se je en najdu.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Ne jan 31, 2010 11:47 am

Loco,

Na zasebno sem ti posredoval eno vprašanje glede dobave koša za smeti (vem ja ni avtomobilski del) je pa v USA vseeno cca 150 EUR ceneje kot pri nas. Ali je možno to vtakniti med ostalo robo ki jo boš pripeljal?

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne jan 31, 2010 12:50 pm

tristan01 je napisal/-a:Loco,

Na zasebno sem ti posredoval eno vprašanje glede dobave koša za smeti (vem ja ni avtomobilski del) je pa v USA vseeno cca 150 EUR ceneje kot pri nas. Ali je možno to vtakniti med ostalo robo ki jo boš pripeljal?

LP Tristan01

ja tudi mene nekaj v tej smeri zanima...pa kako je to...mi ti povemo to in to bi....pol pa ti to narocis in placas....in ti prodajalec pol poslje k neki osebi ki jo imas v usa ki ti vse kose zbira...al??.....al more obvezno bit del za avto in imas ti trgovine s katerih bos ti kupu??

LP
Slika

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne jan 31, 2010 2:38 pm

Ok očitno niste čist dobro razumel...

Ne morem vam zrihtat nosilcev za smuče in košev za smeti na prstni odtis...

Lahko vam zrihtam dele za:
Mitsubishi Lancer Evolution 8,9,10
Subaru Impreza WRX/STi letnik 2002-2010
Mitsubishi Eclipse (pretty much kerkol)
Nissan 350/370Z
Mazda 3 MPS / Mazda 6 MPS
Honde take in drugačne

Al pa pač stvar ki jo boste sami montiral pa ni specifična za določen tip avtomobila (blow off ventil, turbo timer, števc za boost)

Jasno?

Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne jan 31, 2010 2:49 pm

jasno jasno...samo ne se jezit :) js sm samo uprasal...sej uprasat ni greh ne?? :)

LP
Slika

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne jan 31, 2010 2:59 pm

Nobenga greha :)

Upam da je bolj razumljivo zdej...

Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 31, 2010 3:19 pm

Kaj veš koliko bi prišel blow off ventil za Delto.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne jan 31, 2010 4:29 pm

Če boš sam priredil da bo pasal na cevi gor, potem se lahko najde nekej... Povej od katere firme bi mel. (cene so pa tam od 200 tut čez 500 če hočeš da še kavo kuha zraven)

Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 31, 2010 5:23 pm

Za predelavo cevi ni problema. Firma tudi ni tako važna, saj imam sedaj original ventil predelan, da zrak "ven pihne" Verjetno pa nebom rabil prav velikega za cca 1bar. Gre se mi samo zaradi zvoka, saj je z blow off ventilom dosti lepši. :twisted:

trio adio
Novinec

Napisal/-a trio adio Ne jan 31, 2010 5:29 pm

mene pa sam zanima če se v USA dobi kej za 19ko. :)

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne jan 31, 2010 5:51 pm

lancia hf je napisal/-a:Za predelavo cevi ni problema. Firma tudi ni tako važna, saj imam sedaj original ventil predelan, da zrak "ven pihne" Verjetno pa nebom rabil prav velikega za cca 1bar. Gre se mi samo zaradi zvoka, saj je z blow off ventilom dosti lepši. :twisted:

Pol pa mal poyoutubej firme BOV-ov kot so HKS, Greddy, Blitz, Go Fast Bits, Synapse, A'pexi, TiAL, Perrin, Turbosmart... Pa mi povej kaj ti je všeč pa bomo zrihtal :)

Slika

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Ne jan 31, 2010 9:16 pm

trio adio je napisal/-a:mene pa sam zanima če se v USA dobi kej za 19ko. :)

ne verjamem, ker reno je že zdavnaj grdo popušil v USandA tako kot formula 1
litr bencina, litr olja ;)

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Kraj: LJubljana

Napisal/-a Pro_Tuning Po feb 01, 2010 4:54 pm

Zadnji Renault, ki se prodajal v ZDA je bil Fuego , okoli leta 1982.
Za avte kot je R19, je dele ceneje kupit v Evropi. Ni carine, niti stroskov prevoza.
Seveda, ce isces prav specificne nadomestne dele.

V kolikor pa rabis kovane bate, ojnice, ventile, kaksno turbino, vecje injektorje, dirkalno sklopko in podobno pa je se zmeraj ceneje narocit v ZDA.

Ponavadi jim tja kar posljem bat in ojnico in tam naredijo ustrezno mocnejse komponente.
Nic ni nemogoce, vse se da sfrizirat
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost