pskoda je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Zarad čipa?? Zakaj že. Mi ne more ne zmeriti konjev, +če imam tak avto ki je prišel iz salona se lahko samo slika..
Pust ti njih, ker dobro vejo kaj delajo in če ti bi odredil izrednega brez skrbi bodi, da bi dobro plačal
CupraR je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Zarad čipa?? Zakaj že. Mi ne more ne zmeriti konjev, +če imam tak avto ki je prišel iz salona se lahko samo slika..
Pust ti njih, ker dobro vejo kaj delajo in če ti bi odredil izrednega brez skrbi bodi, da bi dobro plačal
Še enkrat če je avto tovarniško čipankaj mi bo najdu..
gofra je napisal/-a:Kaj eni res ne znate brat
Zaradi utemeljenega suma ti lahko odredijo IZREDNi tehnicni pregled in verjemi, da ce bo policaj fejst tecen, te ne bodo peljali pred LPP pac pa tudi na kaksne merilne valje. Ne recem, da je praksa, se je pa ŽE zgodilo.
zaenkrat samo tvojih sanjah se je to zgodilo....gofra je napisal/-a:Kaj eni res ne znate brat
Zaradi utemeljenega suma ti lahko odredijo IZREDNi tehnicni pregled in verjemi, da ce bo policaj fejst tecen, te ne bodo peljali pred LPP pac pa tudi na kaksne merilne valje. Ne recem, da je praksa, se je pa ŽE zgodilo.
Točno tako. Zadeva je nesmiselna.erc je napisal/-a:Certificiranje take zadeve bi po moji presoji bilo možno v kakem nemškem inštitutu in bi stalo ziher 10.000 eur ali več na leto. Tega si pa noben tehnični pregled ne more privoščiti. S tem, da bi bila merodajna meritev zelo zakomplicirana in bi bilo vsakem primeru veliko moznosti, da jo izpodbijate.
MyWay! je napisal/-a:Točno tako. Zadeva je nesmiselna.erc je napisal/-a:Certificiranje take zadeve bi po moji presoji bilo možno v kakem nemškem inštitutu in bi stalo ziher 10.000 eur ali več na leto. Tega si pa noben tehnični pregled ne more privoščiti. S tem, da bi bila merodajna meritev zelo zakomplicirana in bi bilo vsakem primeru veliko moznosti, da jo izpodbijate.
branee je napisal/-a:se pravi, potem se ni tega kakor se "strasi" okol ?
CupraR je napisal/-a:Koliko je zdaj resnice na tem? Ti res lahko bp ko delajo refresh enostavno povozjio "čipanje"?
In ali sploh ponavadi delajo update na servisih. Vedno sm mel občutek, da se naredi tisti redni servis, z softwarom se pa noben neukvarja. Govorim za VAG skupino..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov