DoberDan je napisal/-a:Kar pa ti iščeš je pa:
Strosek 350Z Wing / Amuse 350Z Spoiler / Nismo V1 350Z Spoiler
Hvala za info, sem ga že našel. Kakor sem omenil, edini spojler, ki pride v poštev je od STROSEKa.
Pri ostalih res lahko govorimo o poličkah in šankih
DoberDan je napisal/-a:Tristan, hvala za spodbudo, pride zelo prav
Prav tako sem se že odločil za nakup omenjenega spojlerja, sedaj samo še gledam, kateri ponudnik je najbolj ugoden. Prav tako sem spoznal, da sem si izbral verjetno najdražji spojler, saj ceneje od 1150EUR ga v tem trenutku nisem našel.
Zanimivo mi je bilo (ko sem odprl to "spojler" temo) da praktično nihče ni za tovrstno "adaptiranje" avtomobila. (da ne bo pomote, prav tako nekaj mojih zelo dobrih prijateljev, ki so mnogo bolj avtomobilistični navdušenci kot sem sam, so se na besedo "spojler" kar zgrozili, in predlagali, da začnem pri podvozju,motorju in platiščih....) Morda me je prav to še toliko bolj spodbudilo k samemu nakupu.
Če ne drugega, v kolikor se srečamo na cesti, si boste lahko rekli in rahlo nasmejali: "Kater kmet si je pa takole narižotkal avto"![]()
VPRAŠANJE - homologacija
Verjetno ste to temo že miljonkrat obdelovali, tako da brez zamere, vendar me zanima slednje.
V kolikor se nek del avtomobila kupi, npr v Ameriki in je zanj potrebna homologacija (v Sloveniji), obstaja kakšna možnost, da to homologiraš ali so vsi poskusi odveč?
lep dan
Jerch_ je napisal/-a:kot ti je tristan01 napisal.. z avtom se odpelješ na bližnji RTI dobiš kartonček, izpolniš in daš nekaj drobiža.. glede na ceno spojlerja sem prepričan da ima TUV, vsekakor se pozanimaj!
potem pa sploh nevem kaj te muči če imaš črnega.. temniš stekla, ga nižaš in kake 19".. namesto spojelrja pa raje difuzor. na hrvaškem je nek 350Z predelan za vsakdanjo vožnjo a tudi zelo uspešen trackcar. uporabnik ima nickname na forumih anonimous in tudi nalepko na avtu.. gor ima cel komplet aerodinamičnih dodatkov, ki so v stilu in imajo pred izgledom funkcionalen namen.. vsi dodatki naj bi bili optimirani s strani proizvajalca v tunelih za aerodinamiko.. nevem, meni izgleda fenomenalno. bom zalepil kakšno sliko, ko najdem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov