V italiji se dobijo novi chipi za okoli 250€, za vse avtomobile, pri nas pa???
Sam en odgovor rabim, nooooo

mazda-mx3 je napisal/-a:ne racun bo ze drzal, sam a res tolko pridobis realno s temi izboljsavami?
Pugi je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:ne racun bo ze drzal, sam a res tolko pridobis realno s temi izboljsavami?
Mislm, da še mal več. Zdle enkat mo sprobal kako gre moj proti 2.0 138 konjiem. Jst pravm - ne me ubit - da bova uštric. Veliko sem prevozil 2.0 mašino in morem rečt da je mašina lena in da bi se jo dal z mojo enačt... Bomo vidl! Zdle bom itak filmčk naredu od pospeševanja.
tj je napisal/-a:Njam!
Sam nekej me zanima; js mam P206, 1,4i (ni 16V), pa me zanima, če bi pri men td laufalo? Ker res bi nucu nekej več moči, ker pogrešam mojo vektro z 150KM (prodal...).
Dej mi prosim na PM ceno pa kako tel št...
lp
Jasmy je napisal/-a:GIMI - PUG je napisal/-a:JASMY kdaj si ti kej omelal drag osebno???!!!! NIKOLI, vedno prek xman-a24, tako da oprosti!!! kontroliri mal izjave!!!!!
Sam neki ti povem!! Ne bot tk pameten pa d asi nevem kaj pa bolš bi blo ta daš svoj jezik za zobe pa paziš kaj govoriš!!!! Če že kaj govoriš govot resnico ne pa d asi izmišljuješ stvari!!! Ne laži!
Nič nisem rekla preko Xmana24, v bistnevem zakaj vsepovsod njega zraven mešaš not!!! Kdo je kaj dal povod za drag?? Dj mal poštuderi, pol pa govor!!
Tih bot raj glede mojga avta ker ne veš kk sem ga kupla!! Kr neki ugibaš!!!
Bot tih!!
V bistvus e mi pa sploh ne da obadat z taki izmečki kot si ti!!!
Komplimente zadrž zase Ker ta tema ni bla namenjena temu! Če hočeš še kaj povedat odpri novo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov