Tak da je po moje to kar mogoče...glede motorja..če pa bo na trgu pa je vprašljivo

P.S.
tak mimigrede največjo litrsko moč pri bencinarjih ima subaru impreza 2.0 wrx sti
285 konjev pri 2.0 motorju!!! Se pravi 142,5 konjev na liter

Zorqon je napisal/-a:285 konjev pri 2.0 motorju!!! Se pravi 142,5 konjev na liter
greddy je napisal/-a:Zorqon je napisal/-a:285 konjev pri 2.0 motorju!!! Se pravi 142,5 konjev na liter
Moč na liter se vedno meri na avtih brez turbine, tako, da ta impreza odpade...
Največjo meni znano moč na liter imam Honda S2000 120HP/liter..
Turbina ni nobena umestnost..umetnost je narediti avto brez turbine, ki bo prozvedel z malo kubitrubo dosti moči...Obstajajo potemtakem tudi avti, ki z kubituro 2 litra iztisnejo po 600 ali več konjev..
HUGO_BOSS je napisal/-a:greddy je napisal/-a:Motor v temu golfu je audijev 5 valjni vrstni 2.1 cc turbo motor..z dvema intercoolerjema, sproducira pa med 600 in 900 konji se mi zdi, odvisno od setupa..
saj smo rekl da motor ni važn, ampak prostornina motorja
Zorqon je napisal/-a:tak mimigrede največjo litrsko moč pri bencinarjih ima subaru impreza 2.0 wrx sti
285 konjev pri 2.0 motorju!!! Se pravi 142,5 konjev na liter
mazda-mx3 je napisal/-a:ej eeejjjj))
kaj pa srčece mazde RX8?? A na njega ste pa pozabli, sicer ni klasicen motor ampak...
1.3 l prostornine in kolko.....231KM torej je to 177KM na liter prostornine
sej se nisem zmotil pri racunanju, ne? :P
Galantfrik je napisal/-a:Hmm... Ferari z Dizelnom... kaj pa vem. Potem kompletna zadeva izgubi svoj čar.
Ferrari ne more bit Ferrari, če bo tolko manj pil in ga bo slišati kot nek brutalno navit traktor :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost