IgorMM je napisal/-a:Moje mnenje -CSS All the way.
Samo pozitivna mnenja, veliko imaš na FB, s kolegi smo čipali vsaj 6 avtov.
Sami novi avtomobili, ni težav z Dpf,sklopka ok, turbne ok...itd.
Če si že čipal pri njih ti, dajo popust na drugo vozilo.
VStuning je res cenejši, vendar vecinoma zelo slabe reference.
malo pobrksjate tukaj na forumu lastnik insignie je sel Vs ker je bil cenej za 40€, po 1 mesecu je imel na popravilu vozilo stroski vec kot tuning sam, ter izjava na "opel forumu" - "ni vse zlato kar sija"
ter tudi denarja mu ni zelel povrniti, cprov je bil tuning kriv da je dpf bil unicen.
100E je drobiž, če te naknadno vse j..be.
Verjetno je tudi odvisno kakšen avto imaš?
Če je to name letelo,vrjetno...

Da te malo popravim...
Pri Vs je bil cenejši 30€,obljubljal je tudi malo več moči.
Dejansko,... kao iz 160ks cdti, bi naj takrat dobil 215ks in 530Nm. Merjenje bilo samo po čipanju(pač zadnja stranka v petek).No do tu je vse štimalo,razen mogoče valji,ker kolko sem slišal kasneje preko dpf tale motor ne spusti nikoli 215ks.No avto je že po tuningu, pri vžigu grdo stroslo(misel,..kao pa že tej moč).
No po 3eh tednih je senzor izklopil turbino, ker je bilo preveč saj pred dpf. In avto je šel k opel servisu na prisilno kurjenje in ponovno nalaganje SW.Kjer so me ošteli, da preveč vozim na nizkih obratih, ja ga bom js bol tiščal, samo da je avto ok

Res je ,da takoj po čipanju pri VS je pospeševanje bilo občutno boljše, a izpolnil ni bistva, da bi avto vozil na dolgi rok. In denarja mi ni hotel vrnit,ponudil je sicer drugo optimizacijo.
Tako to ne gre lej,mel sem dost problemov in ne zaupam vam. Ma jaz sem denar že pozabo, slabega glasa jim ne mislim delat, če kdo misli nasprotno,..boli me!
Govorim resnico, vsak pa lahko sam presodi kam bo šel optimizirat.
Sem pa včera bil pri CSS

nekak mi ni dalo miru,in ja ne smeš vseh sodit po enemu.
Od optimizacije pri VS je minilo cca. 35kkm. Tako, da avto je preverjeno ok z stock SW, zdaj mam 191ks in 444Nm, pri vžigu ga ne strosi, vozi se opazno bolje, je odzivnejši na celi črti.Po prvi meritvi sem mel 157ks in 396Nm, tako da pridobil sem 34ks 48Nm navora. To je to, sam sem zadovoljen, upam le da bo tako ostalo, da bom eden od številnih srečnih strank in ne bom spet kje po Opel servisu skakal.