aklan86 je napisal/-a:Kateri od slovenskih tunerjev se pa že loti 1.2 TSI-ja? V mislim imam predvsem tak način, da se lahko v primeru težav brez sledi čipanja da "star" software gor in tovarniška garancija še vedno velja?
Ali je to edina opcija (ABT, 140KM, 220Nm)?
http://www.abt-sportsline.de/tuning/sho ... rung-5203/
Pri ABT-ju sicer ostane tovarniška garancija, ampak 1500€ je pa malo huda?
vojkostar je napisal/-a:zaenkrat je menda abt edini tuner za 1.2 in 1.6 tdi tko da beda, sploh pa cena taka da raj močnej avto nabavš
fricko1 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Vem da je ogromno tega napisano kam na chip tuning, in sicer me zanima kako je kaj s temi non name tunerji, tu na obali sem se pogovarjal da mi clio-ta dci 65km čipa za 150€,... pa me zanima kako je s tem, če malo logično pogledaš programi so več al manj vsi isti to se pravi gre le za copy paste zadevo.... no če izključimo potem meritev na valjih pa garancija in podobno...
fricko1 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Vem da je ogromno tega napisano kam na chip tuning, in sicer me zanima kako je kaj s temi non name tunerji, tu na obali sem se pogovarjal da mi clio-ta dci 65km čipa za 150€,... pa me zanima kako je s tem, če malo logično pogledaš programi so več al manj vsi isti to se pravi gre le za copy paste zadevo.... no če izključimo potem meritev na valjih pa garancija in podobno...
vojkostar je napisal/-a:hja splača se ničsamo če hočeš za majhen denar nekaj več moči je pa vredu zadeva, avto rata poskočen da je veselje
vojkostar je napisal/-a:stric iz css tuninga dela mape sam in ti naredi po želji, pa še gledaš kako on to dela in ti zravn razloži, drugače pa kr vredu za ta avtek, kok dianr si dal pa kak graf nalimaj
mihouca je napisal/-a:Mogoče ve kdo kako je z cipiranjem chrysler stratusa l99, 131km, 2.0L. Predelan na plin?
tristan01 je napisal/-a:mihouca je napisal/-a:Mogoče ve kdo kako je z cipiranjem chrysler stratusa l99, 131km, 2.0L. Predelan na plin?
Preden pišeš neumnosti preberi kakšno temo o chiptuningu malce bolj podrobno. Že nekajkrat je bilo pojasnjeno (tudi v tej temi) da atmosferski motorji pridobijo bore malo z optimizacijo elektronike. Nekaj 100 EUR plačati za 3 ali 4KM prirastka pri moči je nesmisel.
LP Tristan01
airmike je napisal/-a:Če kdo piše neumnosti si ti.. Je čist odvisno od vozila kakšni bojo prirastki ampak tak kot ti praviš 3-4hp je peak power. Najbolj je pomembno pri takšni optimizaciji je pa krivulja navora oz kak se spremeni. V srednjih obratih je lahko tudi do 10Nm prirastka to pa SE pozna razen če si tak tip človeka ki se vozi z avtom zato ker se mora. Človek je pa čist lepo vprašal in dobil tak odgovor (takšnih nisem bil vajen od tebe).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov