greddy je napisal/-a:no vidim, da je tema malo zasla uglavnem zgleda mate moji "sosedje" napačne informacije.
kot prvic nisem nikol reku, da vozi sek počasneje.njegov najboljsi cas j bil 13.5 v SG na 0.7 bara (sele po dirki je ugotovil zakaj ni sel avto na 1 bar)
Moj najboljsi cas ET 13.0XX se ne spomnim več.
avto ni in ne bo imel nikol 390-400HP s to turbino pač pa max dobrih 300.koliko je to, pa bo lastnik sam povedal, ko ga avto izmeril na dynu.
nikol nisem vozil v 12 sek klasi.
avto bo letos vozil v 12 sek klasi, v to sem prepričan.
Glede audija pa ne bom nic govoril, dela se, deli se nabavljajo, cez zimo pa bomo sestavli zadevo skupaj.Upam, da bom na prvi dirki naslednje leto zraven.pa se 1x ločite ze enkrat RS2, pa S2 jaz mam S2
Sej pravim po dolini se širi velik govoric....zato sm napisu da moje izjave niso 100%....pravijo tud da maš RS2 ne S2.....
Blo bi kul da se oglasi tle gor pa mal pove kako je blo resnično stanje.....ker po naši dolini se veliko šušlja glede časov in konjev...tko da že sam ne vem več komu verjet..
Njegovi zadnji časi so se morali sukati nekje med 12 in 13 sekundami, ker kolikor sem js dobu prave informacije naj bi mela honda s čist odprto turbino okrog 390-400KM....ne vem pa kolko je v tem resnice....drugače pa jo je meu odprto tam nekje na 330KM na dragih...drugače za domačo rabo je menda meu čist zaprto turbino na 250KM......ne me zdej držat za besede..ker ti podatki niso 100%
Takle se po dolini govori (sej veš pristaši hondic veliko govorijo)....zdej pa sam povej kolko je resnice o tem...ker js ne vem....ker nism tolk poznau tvojga projekta....