Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe okt 05, 2007 8:50 am

roki125 je napisal/-a:mislim da v revijo nebi smeli dajat avtom ki so površno narejeni... dober primer je 4.gen honda v zadnji številki... s tem bi se lastniki avtom malo vprašali kaj mečejo na avto in kako pošlihtajo lufte pa to... lastnik 4.gen si sam bruke dela...

Da bo vedno vse v 0 lahko samo sanjaš. Tudi v tujih revijah sem videl tako površno narejene avtomobile da glava bolil, pa so vseeno bili objavljeni. Naj se predstavijo tudi taki, to da kaj bolj stran visi še vedno ne pomeni da ideja ni bila dobra. Jaz itak te revije berem vglavnem zato da kako idejo dobim ali kak detajl vidim, še nisem videl avtomobila pri katerem bi rekel "do pikice takšnega hočem imeti jaz", pri vsakem bi kaj spremenil.

roki125 je napisal/-a:pa lahk bi blo v vsaki številki še mal tunninga ne pa sam plastkia... stuneranih avtov je v slo kr dost tko da jih nebi bilo težko najt... (reviji se reče tunning scena ne styling svena...)

To je res in to sem že predlagal. Ogromno je raznih drag in drift avtov v Sloveniji, res da jih večina ne izgleda tako lepo kot razni styling projekti, ker je namen drugačen, pa vseeno.

Jaz osebno bi rad videl tudi več tujih avtov, predvsem hraških, srbskih, bosanskih, madžarskih,... Tam je veliko za videt, tudi v tujih revijah pogosto predstavljajo avtomobile iz drugih držav. Še posebej je to pomembno pri nas, ki smo dokaj majhen trg in bo slejkoprej vse poslikano in objavljeno.

Odgovorni pri reviji, prosim upoštevajte kakšne take komentarje, verjamem da se trudite, prostora za izboljšanje je pa vedno. Boste in vi bolj zadovoljni, vi z večjim prihodkom od povečane prodaje in mi, z boljšo revijo.

LP

PS: Upam da res dobim email kdaj moram podaljšat, ker bom tudi za naslednjih 6 številk vaš naročnik. Še vedno si želim izboljšave (slikat srebrn avto na svetlo sivem asfaltu in pred sivo halo ni najboljša ideja, se avto skoraj izgubi v sliki, da omenim samo prvo ki se jo spomnem), želim pa tudi da se nekaj na tem področju premakne in da imamo vsaj eno kolikortoliko resno revijo ki ne bo metala slabo luč na že tako slabo (in napačno) mnenje o tej sceni.
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Pe okt 05, 2007 8:54 am

hehe, evo jst vam oblubim, da bom vse kar ste predlagali prenesla do svojih nadrejenih na sestanku jim povem oz. sem jim že nekaj delno...
tudi sama bi rada videla izboljšave isto kot vi...
jst sm sicer sm tekstopisec, vendar je tudi meni cilj, da bo revija čim bl zanimiva...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So okt 06, 2007 6:06 pm

"na to hondo bi bili ponosni še nemški tunerji"... če je ta honda dojče pol se grem zdle takoj obesit. kdo je ta špela? ker še en njen članek preberem pa me bo infarkt. ali pa tale "doseze neverjetnih 138db kar je skoraj dovolj za SLO rekord". sj mu manjka samo 30db, ah kaj pa je to. če vemo da skoraj vsak dodaten db košta 100€.

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Po okt 08, 2007 10:01 am

Zanima me, kje bi lahko dobil članek o izdelavi angel eyes.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po okt 08, 2007 10:08 am

jst sm pa našel nov pomen pri tej reviji, se nas dobi več na kavi, revijo na mizo in pokamo od smeha :EE :EE :EE
the brand with the three stripes :)

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Po okt 08, 2007 10:11 am

cliort je napisal/-a:Zanima me, kje bi lahko dobil članek o izdelavi angel eyes.

tuki :P ;)
začni brat pri tretji sliki :roll:
Priponke
angel2.jpg
angel1.jpg
angel.jpg
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.

Slika

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Po okt 08, 2007 10:31 am

O super!

Zdej me zanima še , kje v Lj. bi dobil pleksi steklo in kolk košta?
Tega bi rabu kr nekaj, bi pa naredu napis za v delavnico.

Tnx!

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost Po okt 08, 2007 12:41 pm

cliort je napisal/-a:O super!

Zdej me zanima še , kje v Lj. bi dobil pleksi steklo in kolk košta?
Tega bi rabu kr nekaj, bi pa naredu napis za v delavnico.

Tnx!

Merkur, Baumax, Bauhaus in podobne trgovine, mislm da so plate meter krat pol nisem pa 100%, za ceno pa ne vem ker so različne debeline pleksi stekla.
Slika

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Po okt 08, 2007 1:20 pm

Ne, ne,...
Bi rajš na tak princip naredu, iz cevk.
A takšne majo tudi?

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po okt 08, 2007 1:38 pm

meni pa revija ni tako slaba, saj za tak mali denar ni kaj več za pričakovat. morda bi se res lahko bolj potrudli, glede nato, da revija izhaja vsaka dva meseca. do sedaj sem bil naročnik, pa tudi dalje bom, upam pa da bodo stvari malo izboljšali. predvsem mi ni všeč grafična podoba in neumesni komentari pod slikami, kot je npr. "custom" odbijač. :bonk

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po okt 08, 2007 4:06 pm

v tisto hondo sem 2 ure zjal pa si mislil zaka so jo sploh dali notri...sej ne rečem ok vredu sam poripsana,lufti vsepovsod,bad look da ne rečem
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Pe okt 12, 2007 5:41 pm

Že pred dnevi sem prijavil svoje vozilo za predstavitev v reviji, pa še nisem dobil nobene povratne informacije. Sedaj pa me zanima,
(1) ali je moj avto sploh zanimiv (dovolj predelan) za revijo
(2) ali osebe, ki niso izbrane, dobijo kak odgovor?
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe okt 12, 2007 5:48 pm

sem videl na naslovnici da ste podražli tudi za nove naročnike za 0,5e ? :D

cena večja
kvaliteta manjša

nice :)

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Pe okt 12, 2007 6:40 pm

martin_krpan je napisal/-a:Že pred dnevi sem prijavil svoje vozilo za predstavitev v reviji, pa še nisem dobil nobene povratne informacije. Sedaj pa me zanima,
(1) ali je moj avto sploh zanimiv (dovolj predelan) za revijo
(2) ali osebe, ki niso izbrane, dobijo kak odgovor?

meni so javli po slabih 2eh tednih...in pol je šla mimo ena številka, prej ko je bil avto notr... :roll:
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.

Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe okt 12, 2007 7:06 pm

DaDek je napisal/-a:sem videl na naslovnici da ste podražli tudi za nove naročnike za 0,5e ? :D

jas je sploh dobo še nisem, na pošti pa sem jih vido že nekje v ponedeljek :shock:

Uporabniški avatar
Hamdija
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Hamdija Pe okt 12, 2007 7:19 pm

kolego zanima: ko je naročil revijo...jo je seveda plačal...in do zle ni dobu še nubene revije:S....zanima ga kaj se dogaja in zakaj ne dobi revije???

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So okt 13, 2007 4:59 am

Je pa dost hitr tale tvoj kolega... 1 leto leto laga samo :D Če ima potrdilo o plačani položnici in da ga pri TS nimajo na seznamu al pa kej, potem se bo najbrs lah še kej zmenu, če ne pa bolj težko :)

noč

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Ne okt 14, 2007 9:37 pm

ista fora ko pri meni.. po njihovih besedah poštari kradejo :) moreš jim poslat mail da ti pošljeo v temni kuverti :) haha

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To okt 16, 2007 12:18 pm

Lani sem naročil revijo, danes pa položnico za novo sezono. Podražili so se za 50%, čeprav je ravno za toliko padla tudi kvaliteta v zadnjih 3 številkah.

Na dopisu piše samo
Spoštovani naročnik!

Zahvaljujemo se vam za naročilo na revijo Tuning.
Želimo vam prijetno branje

Lep pozdrav,

Revije ne želim več prejemati ... se je kdo že kaj informiral, ali moram pisno odjaviti revijo, ali (logično), če plačam najprej pošiljajo, če ne plačam pač ne. Rok plačila je (jutri). :roll:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To okt 16, 2007 12:58 pm

a je ksna slika na netu od te honde k jo tok pluvate k me prou zanima :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov