roki125 je napisal/-a:mislim da v revijo nebi smeli dajat avtom ki so površno narejeni... dober primer je 4.gen honda v zadnji številki... s tem bi se lastniki avtom malo vprašali kaj mečejo na avto in kako pošlihtajo lufte pa to... lastnik 4.gen si sam bruke dela...
Da bo vedno vse v 0 lahko samo sanjaš. Tudi v tujih revijah sem videl tako površno narejene avtomobile da glava bolil, pa so vseeno bili objavljeni. Naj se predstavijo tudi taki, to da kaj bolj stran visi še vedno ne pomeni da ideja ni bila dobra. Jaz itak te revije berem vglavnem zato da kako idejo dobim ali kak detajl vidim, še nisem videl avtomobila pri katerem bi rekel "do pikice takšnega hočem imeti jaz", pri vsakem bi kaj spremenil.
roki125 je napisal/-a:pa lahk bi blo v vsaki številki še mal tunninga ne pa sam plastkia... stuneranih avtov je v slo kr dost tko da jih nebi bilo težko najt... (reviji se reče tunning scena ne styling svena...)
To je res in to sem že predlagal. Ogromno je raznih drag in drift avtov v Sloveniji, res da jih večina ne izgleda tako lepo kot razni styling projekti, ker je namen drugačen, pa vseeno.
Jaz osebno bi rad videl tudi več tujih avtov, predvsem hraških, srbskih, bosanskih, madžarskih,... Tam je veliko za videt, tudi v tujih revijah pogosto predstavljajo avtomobile iz drugih držav. Še posebej je to pomembno pri nas, ki smo dokaj majhen trg in bo slejkoprej vse poslikano in objavljeno.
Odgovorni pri reviji, prosim upoštevajte kakšne take komentarje, verjamem da se trudite, prostora za izboljšanje je pa vedno. Boste in vi bolj zadovoljni, vi z večjim prihodkom od povečane prodaje in mi, z boljšo revijo.
LP
PS: Upam da res dobim email kdaj moram podaljšat, ker bom tudi za naslednjih 6 številk vaš naročnik. Še vedno si želim izboljšave (slikat srebrn avto na svetlo sivem asfaltu in pred sivo halo ni najboljša ideja, se avto skoraj izgubi v sliki, da omenim samo prvo ki se jo spomnem), želim pa tudi da se nekaj na tem področju premakne in da imamo vsaj eno kolikortoliko resno revijo ki ne bo metala slabo luč na že tako slabo (in napačno) mnenje o tej sceni.