_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:A prodajaš?
ce placas![]()
ves kako je...jaz se vedno iscem moj sanjski avto
Ti kupi modro OPC-jko z avtoneta, rjico daj pa speedyju, pa bo volk sit in koza cela, denarnice pa prazne

_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:A prodajaš?
ce placas![]()
peroRS je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:A prodajaš?
ce placas![]()
Ti kupi modro OPC-jko z avtoneta, rjico daj pa speedyju, pa bo volk sit in koza cela, denarnice pa prazne
vojkostar je napisal/-a:ma kdo že kake izkušnje z porabo po tuningu?
buhti je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:ma kdo že kake izkušnje z porabo po tuningu?
Sam imam pri ibizi čisto isto porabo ob isti vožnji, edino ko ga pa tišim pa hitrejše naraste poraba, kar je logično. Če ga vozim z višjo prestavo pri nižjih obratih, sepravi 1250rpm imam višjo porabo, kokr če dam v eno nižjo in se pelm pri recimo 1600rpm. Tako da nimam nič nižjo porabo, tako kot so mi rekli ''tudi do 1 litra manjšo porabo boš imel''... Sedaj in prej sem imel porabo med 6.0-6,5l/100km... Verjamem pa da imajo nekateri manjšo porabo.
Lp, Boštjan
Patrik_A3 je napisal/-a:kaj je s spletno stranjo od teh. seznam vozil dela samo na pol že pol leta. kaj mi pomaga če pol leta že piše : this website is currently under construction . kaj te tak dolgo drkajo, ali je kakšna skrivnost postala na koliko km se da renault čipat
mico26 je napisal/-a:tads je napisal/-a:si ja nor![]()
1.8T RSR -----> 599€
tile unknown firma pa 200€
meni je pa en golfa 5 1.9tdi 105km čipiro na 140km za 80e mapa je pa bila narjena pri rsr ki pa pride 500e ali pa majn in dela brezhibno:))
Ausc je napisal/-a:Ma kaksni valerji, ne vidis da mu je to en, ki je vceraj na ebayju narocil OBD prikljucek, naredil pod kozolcem
Serđo™ je napisal/-a:Nudijo kak popust, če nas več naenkrat čipira?
Še kdo zainteresiran?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov