airmike je napisal/-a:Sam dela.
dox je napisal/-a:Po 15. marcu bom tudi jaz kandidat za čipanje..
vojkostar je napisal/-a:če boste kjerkoli tunal svoj avto, vam predlagam, da vedno zahtevate orginal mapo, sicer pri CSS ni blo problema jo vedno ima ko jo rabim oziroma jo tudi pošlje, ampak težave so pa z ostalimi ki je kao ne najdejo sploh ko treba avto furat na servis pa treba restorat
evilfury je napisal/-a:Pod garancijo so ti zamenjali vztrajnik čeprav je bil avto čipan? Tak servis bi pa res rad videl...
evilfury je napisal/-a:Svaka čast da so ti to zamenal ni kej. Pri katerih kilometrih je pa to blo? A ste ga menjali zaradi dotrajanosti ali česa drugega?
peroRS je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Svaka čast da so ti to zamenal ni kej. Pri katerih kilometrih je pa to blo? A ste ga menjali zaradi dotrajanosti ali česa drugega?
Ni bil moj avto, sem bil pa zraven.
Superb letnik 2008 2.0TDI 140KM (čipan). Star je bil slabi 2 leti, 81.000km. Menjalo se ga je, zato ker lastnik prehitro menja v višje prestave in vozi avto na 1200 obratih.
Pri speljevanju je malo potresavalo, nič kritičnega. Lastnik je hotel, da se zamenja dokler je bil avto v garanciji. Sklopko so dali staro nazaj, saj je bila po njihovih besedah še dobra. Zdaj ima ca. 110.000km in dela bp.![]()
INFINITI je napisal/-a:
Ja, najbrž zato ker je board kompjuter tako optimističen in nenehno "svetuje" da šaltaš na čim nižje obrate - zato ga jaz raje ignoriram in vozim po lastni pameti. Na koliko pa so mu na servisu svetovali naj šalta?
peroRS je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:
Ja, najbrž zato ker je board kompjuter tako optimističen in nenehno "svetuje" da šaltaš na čim nižje obrate - zato ga jaz raje ignoriram in vozim po lastni pameti. Na koliko pa so mu na servisu svetovali naj šalta?
Mislim, da njegov avto še nima tega, da mu na maxi dotu kaže v kateri prestavi naj vozi.
Niso na servisu nič komentirali. To jaz pravim, ker vem kako vozi. Ima pa zato tako nizko porabo, da dol padeš (pred čipanjem 4.5, po čipanju ca. 4.2)![]()
Pa preden kdo napade zaradi take porabe....ja res je, vozi zelo umirjeno, prehiteva praktično nikoli, na AC skoraj nikoli ne preseže 120kmh, na regionalki pa 80kmh. Ima pa 50% regionalke, 50% AC, mesta je mogoče 1%.
http://www.youtube.com/watch?v=mtXz8yBB ... er&list=UL
@patrik: ti si mel reklamne nalepke na avtu? Da ni bil to vzrok, da je servis zavrnil garancijo?
INFINITI je napisal/-a:
OK da ne bo OT - je čipiral pri CSS?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov