Pugi-206 je napisal/-a:jest tut, če ti verjameš de svizec resno zavije čokolado v folijo
Zasmilijo se mi taki, ki ne vidijo dlje od športnega filtra in remusa

Nicc0 je napisal/-a:vceraj padla izjava da je v okolici MB 1.6 VTEC honda z 400HP, mi smo se posteno nasmejali![]()
greddy je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Nikol se ne ve....če bo stisnu tolk konjev več vn se lahko zgodi...
ni vse v konjih, tole bo slo na ene 400HPni potrebe po več..
dejansko nisem in nimam namena bit komurkoli konkurenca, avto delam za sebe in za svoje zadovoljstvo, vec bomo pa vidli čez kakšne pol leta ko bo avto končan..![]()
kar pa je najbolj zanimivo, od drugih več zvem kakšen projekt delam kot vem pa sam![]()
so keep me updated
rs2 je napisal/-a:greddy je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Nikol se ne ve....če bo stisnu tolk konjev več vn se lahko zgodi...
ni vse v konjih, tole bo slo na ene 400HPni potrebe po več..
dejansko nisem in nimam namena bit komurkoli konkurenca, avto delam za sebe in za svoje zadovoljstvo, vec bomo pa vidli čez kakšne pol leta ko bo avto končan..![]()
kar pa je najbolj zanimivo, od drugih več zvem kakšen projekt delam kot vem pa sam![]()
so keep me updated
Hehehe, 400hp...
Ce je potrebe po samo 400hp, pol pripelji, bo v parih dneh koncano![]()
Raj po resnici povej, ti bo 1/2 oprosceno, koliko so zelje?
Lp
greddy je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:greddy kaj novega
Iz dneva v dan kaj novega...Ampak se vedno nic konkretnega..iz problema v problem gremo..Koncno ze mislis, da koncno bo, pa spet problem, beri drugače, miljon enih nepredvidenih modifikacij...![]()
Tuning je kr zivcna zadeva
v garaži je zdaj neki takega sam v drugi barviabbe je napisal/-a:caboose je napisal/-a:mam eno vprasanje ... kaj ti bo 400KM na sprednjem pogonu v civicu? Razn za ganjanje po ravninah?
sj skoz ovinke bi tut znal it fajn.mene bl zanima kok je to pametn glede trakcije.sj se skos u prazn vrtel pa naus mogu teh konou na cesto spraut
abbe je napisal/-a:caboose je napisal/-a:mam eno vprasanje ... kaj ti bo 400KM na sprednjem pogonu v civicu? Razn za ganjanje po ravninah?
sj skoz ovinke bi tut znal it fajn.mene bl zanima kok je to pametn glede trakcije.sj se bo skos u prazn vrtel pa naus mogu teh konou na cesto spraut
ribic je napisal/-a: v garaži je zdaj neki takega sam v drugi barvi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost