Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Če apr 03, 2008 9:01 am

Mene pa zanima nekaj stvari, ker sem vidu da je nekaj uporabnikov že predstavilo svoje mašine tm...
Po kakšnih kriterijih oni sprejemajo kdo bo noter in kdo ne? (predvsem me zanima za mini show off). A oni vedno pridejo in poslikajo avto, al jih lahko tud ti pošlješ par kvalitetnih slik, kolk časa se čaka na objavo itd...

Kot drugo, vidim, da bo izhajala na vsaka 2 meseca, se pravi da naj bi bla tud bolj obsežna al isto kot lani?

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če apr 03, 2008 9:36 am

sej pa je vedno izhajala vsaka dva meseca, ali?

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če apr 03, 2008 11:11 am

jaz sem sicer samo tekstopisec tam, tak da ti natančno ne morem odgovoriti, ti pa lahko povem kar vem:
-avti se zbirajo na podlagi tega da nam ti pošlješ opis avtomobila tudi slike ( v uredništvo), zbira se avto ki naj bi bil najbolj zanimiv bralcem, pa tudi tisti manj zanimivi pridejo na vrsto, kar se tega tiče se kar trudijo uvrstiti vse avte v objavo.
- to da so tuji avti notri, ni razlog da je zatišje, malo popestritve ne fali, saj konec koncev je slovenija majhna, naše avte se da videti na raznih šovih in so videni že stokrat
- ja, avto vedno pride poslikat profesionalni fotograf Sebastijan, če pa on ne utegne pa poskuša nekdo iz ekipe, ki se spozna na fotografijo ( to se zgodi malokrat)
-koliko časa se čaka na objavo,ti ne znam točno povedati, sam če boš danes recimo oz. v kratkem poslal opis avta, boš v naslednji reviji 80%, 100% pa čez 4mesece
-to da revija izhaja na dva meseca je razlog to, da imamo kar precej dela z revijo oz.imajo, rabiš kar nekaj časa da napišeš odličen članek/prispevek, da gre to lektorju v roke, da se avto poslika, da se revija uredi tko kot se mora, kar traja...pa še dolgočasno bi bilo vsak mesec brati to..

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Če apr 03, 2008 11:20 am

aha, hvala za pojasnilo ;)

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če apr 03, 2008 11:36 am

glede na slovnične napake in konstantno ponavlanje istih besednih zvez pri vsakem avtu ( vem da ne morš lih tople vode kle odkrivat sam v vsakmu odstavku beseda custom made itd. je pa res že mal preveč za moje pojme) bi blo pametno razmislt o izdaji vsake 4 mesece 8)

Lp

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če apr 03, 2008 12:12 pm

ja odkrito jst pa slovnica.... :oops: tako, da nas lektor stalno opozarja na to...kaj pa on dela..pa ne vem...custom made, styling, tuning,homemade,bad look,clean look...preveč english...sam res je tko kot praviš, tople vode se ne da odkriti...hehe..
sam glede na to, da je to edina revija ( na tem področju) se kar dobro prodaja, verjamem pa v to, da je težko spravit skupaj revijo...
tudi težko je nadomestiti anglo besede v slovenske izraze/besede, zelo..moraš biti kako bi se reklo, ne izobražen, vendar moraš se res spoznati na avtomobilizem, da znaš pisati pa, da najdeš pravo zamenajvo...

tolko iz moje strani...ostalo vam lahko organizacija t.s. kaj več pove...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če apr 03, 2008 1:30 pm

rumena ibiza je napisal/-a:- ja, avto vedno pride poslikat profesionalni fotograf Sebastijan, če pa on ne utegne pa poskuša nekdo iz ekipe, ki se spozna na fotografijo ( to se zgodi malokrat)

brez zamere sam ma zlo slabe slike za profesionalnega fotografa...ker ksne slike so res zalost

kdo pa ureja barvni spektr in dizajn revije?
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To jul 01, 2008 7:05 am

kdaj ste dobili nazdanje revijo? Jaz sem že spet dobil nazadnje št. 8 (twingo na platnici) plačal pa sem 5.3... popizdo bom :D

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ To jul 01, 2008 10:41 am

ce se nemotm je na zadni k sm jo dubu neka kalibra not... nism pa sigurn k sploh vec necekiram
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To jul 01, 2008 10:44 am

AudiRSboy je napisal/-a:ce se nemotm je na zadni k sm jo dubu neka kalibra not... nism pa sigurn k sploh vec necekiram

kdaj pa si cirka dobil revijo? malo me že dvigne ker že 3x nisem dobil revije.. a vedno so poštari krivi.. kao.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ To jul 01, 2008 11:10 am

max 1 mesec nazaj sam mislm da ni tok cajta nazaj....

drugac ti pa jst povem da postarji nekradejo teh revi to majo bedn izgovor na sceni :lol:
kda je postar prfuknen pa bo tvegu sluzbo zarad enga evra...
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 To jul 01, 2008 11:32 am

a nova revija bo nasledn mesc ?

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To jul 01, 2008 11:49 am

AudiRSboy je napisal/-a:max 1 mesec nazaj sam mislm da ni tok cajta nazaj....

drugac ti pa jst povem da postarji nekradejo teh revi to majo bedn izgovor na sceni :lol:

sej zato...

edit: ker je kr nekaj folka reklo v preteklosti, da ni dobilo revijo sem jim na mailu predlagal da nam pošiljajo v neprozornh kuvertah revijo, da bomo lažje locirali kje nastane problem. :D

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To jul 01, 2008 12:15 pm

DaDek je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:max 1 mesec nazaj sam mislm da ni tok cajta nazaj....

sej zato...

edit: ker je kr nekaj folka reklo v preteklosti, da ni dobilo revijo sem jim na mailu predlagal da nam pošiljajo v neprozornh kuvertah revijo, da bomo lažje locirali kje nastane problem. :D

Poštar nima časa tega krast. Oni pač varčujejo s tem ko ne pošlejo. Ko pa rečeš naj ti pošle v beli neprosojni kuverti, ti pošlejo tak enkrat pol pa dalje spet po starem. Jaz mam že številko 10, poleg pa je prišla položnica. Pa sploh nevem ki jo mam :oops: :?

aja DaDeK predlagaj jim po mailu naj ti potem vrnejo naročnino če že revije ne dobivaš. Zagotovljeno, da jo boš vsakič dobil :[]

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To jul 01, 2008 1:30 pm

sej vem da jo samo 1x pošljejo v beli kuverti sem že 2x to doživel, jasno mi je tudi da poštarji to ne kradejo, ker potemtakem bi mi še ostale revije ki mi mesečno prihajajo kradli ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jul 01, 2008 3:21 pm

No načeloma nisem mislil pisat kritik o tej reviji,ker je pač nekakšen pionir na slovenskem kar se te tematike tiče a bom moral vseeno mal pokritizirat.
Namreč še vedno ti strokovnjaki pri reviji ne ločijo TUNING in STYLING in to je zelooooo žalostno sploh,če hočeš na novem trgu kot je slovenija postavit neke mejnike ali pa osnovo za druge morebitne revije.Res žalostno,da avtorji mečejo pod tuning spojlerijo in raznorazne look-e.
Še vedno so texti na ravni 5 letnega otroka,ki prvič vidi alu predpražnike in boknedaj M3 look kromiranih ogledal.
Tko,da resno razmišljam v kolikor se raven textov ne bo malo popravila,da naslednje položnice nebom plačal.Pa ne zj to smatrat kot napad na revijo ampak zgolj kot kritiko,ker mislim,da ma počas folk že zadost pretiranega opevanja alu tepihov in m3 look kromiranih ogledal ali boknedaj alu antene,ki poskrbi za boljši sprejem.
Mislim,da bi morala revija ciljati bolj na bralce,ki resnično cenijo tuning in styling ne pa špar bižuterijo.
Vem,da slovenija ni velik trg in tudi avtov ni toliko kot drugje ampak vseeno bi lahko kakšen projekt predstavili bolj temeljito.Ne pa da se venomer vse ustavi samo na look zadevah in alu tepihih.
Moje skromno mnenje.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 To jul 01, 2008 3:50 pm

@seat x2
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jul 02, 2008 12:21 pm

Jaz bi jih pohvalil, ker so končno predstavili tudi kakšen TUNING avto, mislim da je to tista Opelica.
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr jul 02, 2008 12:23 pm

Nixxon je napisal/-a:Jaz bi jih pohvalil, ker so končno predstavili tudi kakšen TUNING avto, mislim da je to tista Opelica.

aja?

točno.. revije nisem dobil :D

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če jul 03, 2008 12:15 am

Nixxon je napisal/-a:Jaz bi jih pohvalil, ker so končno predstavili tudi kakšen TUNING avto, mislim da je to tista Opelica.

mislis na corso ce misls na calibro pol :lol: ... pa ce se nemotm isti lastnik
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov