simply je napisal/-a:90 kW?
vuli je napisal/-a:se ne splača, ker je bencinc in vprašanje, če bi pridobil 10KM. Chip tuning se najbolj pozna na turbodizlih, boost okoli 30KM. Zakaj in kako je taka razlika med bencincem in dizlom bo moral pa kak, ki se bolj spozna.
vuli je napisal/-a:se ne splača, ker je bencinc in vprašanje, če bi pridobil 10KM.
Nejko je napisal/-a:Pozdravljeni, začetek teme sem bolj preletel kot ne, zadnje strani pa prebral bolj natančno, vendar je bilo govora bolj ali manj o turbo-dieselskih motorjih. Zanima me vaše mnenje o "optimizaciji" Renaultovega TCe 130 motorja. Argumenti ZA in Proti, ter nenazadnje, kaj se z chip tuningom pridobi, oziroma zakaj takšnih nastavitev ne uporabijo že v sami tovarni, če so bolj optimalne?
vuli je napisal/-a:se ne splača, ker je bencinc in vprašanje, če bi pridobil 10KM. Chip tuning se najbolj pozna na turbodizlih, boost okoli 30KM. Zakaj in kako je taka razlika med bencincem in dizlom bo moral pa kak, ki se bolj spozna odgovorit.
Offtopic: kolikor sem gledal teste, Megan 1.4 TCe130 kar presenetljivo veliko pije. Vsaj meni se zdi.
esem je napisal/-a:Sicer pa obstaja tudi klasičen tuning, s katerim lahko dobiš tudi pri atm. bencinarju precej več kot 10 KM (kar so že drugi (Furby) povedali)
esem je napisal/-a:Sem mislil, da je njegov 1.6 atmosferski (žal se vseh avtov forumašev ne da zapomnit, tudi kontekst je bil bližje temu) in da ga je klasično navijal.
Hvala za popravek.
Poraba na testnem krogu: 8,8 l/100 km
Mestno: 8,5 l/100 km
Avtocesta: 9,3 l/100 km
Umirjeno: 5,6 l/100 km
Športno: 12,7 l/100 km
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov