Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Če jul 03, 2008 6:27 am

Ja...oba avta sta moja...za calibro so me poiskali v Radgoni in predlagali predstavitev oni sami...corso pa sem ponudil sam :-P
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jul 03, 2008 7:14 am

Ja, seveda na Corso. :D
Slika

rkasteli
Nov uporabnik

tuning scena

Napisal/-a rkasteli Sr jul 30, 2008 9:50 am

Sem delal na pošti in vrjemi da tam se včasih dogajajo prav nevrjetne stvari :lol: Tko da če nisi dobil revije je lahko kriv poštar, tuning scena sama, ali pa po vsej vrjetnosti kakšen študent na distribuciji oziroma vložišču ki razporeja tvoj rajon ;)

Kar se pa piscev pri reviji tiče, se mi pa zdi da imajo že kar čep čas oglase na svoji spletni strani da iščejo tudi nove, tako da ne vem zakaj kdo od vas ne poizkusi ki "obvlada sceno" . Izgubiti nima kaj, prej obratno, laiki kakor sem sam pa bi pridobili ogromno. :D

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Re: tuning scena

Napisal/-a Doche Sr jul 30, 2008 12:10 pm

rkasteli je napisal/-a:Sem delal na pošti in vrjemi da tam se včasih dogajajo prav nevrjetne stvari :lol: Tko da če nisi dobil revije je lahko kriv poštar, tuning scena sama, ali pa po vsej vrjetnosti kakšen študent na distribuciji oziroma vložišču ki razporeja tvoj rajon ;)

In zakaj bi ravno tuningscena zmanjkala? Zakaj nikol razni playboyi in podobne revije ne zgijenjo? Jas sem mel kontrolorja, ki je dnevno kradel naslovljene novice in delo :shock: Če bi stvar vsakemu lepo dali v neprosojno kuverto nebi imel noben nobenih problemov. Stroškovno se to sploh ne pozna nevem koliko.

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD Pe avg 01, 2008 12:53 pm

Moja izvod revije je danes prišel tako kot more, pa še moj DD golf V je notri
8) :-P

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr avg 06, 2008 9:00 am

Nekam velik Golfov je nasploh v tej izdaji. :D
Slika

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Ne dec 14, 2008 7:32 pm

jaz pa bom tako rekel; da se mi vedno bolj zdi da v tuning sceno pridejo vedno samo avtomobili tistih ljudi ki imajo "veze".
res je tudi da je v tej reviji tudi vedno več za mali denar predelanih avtov,vedno več nekih univerzalnih stvari iz prodajnih katalogov.custom maister kotiček je mislim da celo izginil.lepo bi bilo če bi kdaj kaj več pokazali,bralcem ponudili malo več znanja ter idej,da bi še mogoče sami kaj predelali doma.
sam pogrešam v tej reviji bolj kak avtomobil z ekstremno predelavo motorja in podvozja.lahko bi razložili kako se je kaj sestavilo,kako je človek prišel do zaključenega izdelka. v reviji najbolj prestavljajo famozni fast & furious stil, ko pa bi lahko dali kdaj pa kdaj kak "dojče" avto,mogoče kak rat look. Vidi se da ne najdejo več pametnih avtomobilov za v revijo, in da jo že delajo na silo.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Ne dec 14, 2008 11:20 pm

a sploh še štancajo to revijo? :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Po dec 15, 2008 6:08 pm

croma_man je napisal/-a:a sploh še štancajo to revijo? :lol:

e vidi ga ,pojavil si se kot naročen. :D
tvoj projekt in njemu podobni bi se morali predstavljati v taki reviji.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po dec 15, 2008 6:29 pm

tuning scena ma premale platnice za dolžino njegovega avta.. če bi ga dali vertikalno te bi blo pogojno :D

drugače pa over&all letos sem se mislim, da 3x z njimi pogajal zakaj ni prišla revija na moj naslov.. bil je kriv poštar, nato kobajagi premali napis z priimkom itd. :D

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man To dec 16, 2008 8:14 am

mam jst še en projekt poleg volvota ;)

drugač pa kdo ti je kriv da maš tak dolgi priimek da mora okrog platnice printat :lol:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To dec 16, 2008 8:19 am

croma_man je napisal/-a:mam jst še en projekt poleg volvota ;)

ce ne bo slo vec kot 10kmh, se steje za nepremicnino :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus To dec 16, 2008 8:28 am

Če ima kdo dober avto za v revijo, naj pošlje kakšno slikco na moj mail ( setoman@gmail.com ), pa bom predlagal uredniku. Ne vem sicer, po kakšnem kopitu se izbira avte, ampak verjetno bi bili vsakeka dobro stunanega avta veseli.

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 To dec 16, 2008 10:49 am

Cyrus je napisal/-a:Če ima kdo dober avto za v revijo, naj pošlje kakšno slikco na moj mail ( setoman@gmail.com ), pa bom predlagal uredniku. Ne vem sicer, po kakšnem kopitu se izbira avte, ampak verjetno bi bili vsakeka dobro stunanega avta veseli.

evo ti opet veze :lol:
naj revija kar sama išče avtomobile za predstavitev :idea:
če hoče revijo prodajat za 3€ pa tako sr.... noter pisat in objavljat si naj kar iščejo ;)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man To dec 16, 2008 10:52 am

je kakšno statistiko upada prodaje od prve številke možno vidit?

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To dec 16, 2008 11:23 am

croma_man je napisal/-a:je kakšno statistiko upada prodaje od prve številke možno vidit?

ja verjetno ti jo bo urednik osebno dostavil ;)

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če dec 18, 2008 11:39 am

Tudi meni se zdi vedno slabša. Vedno manj je domačih vozil notri in vedno več nekih, pomoje kupljenih, testov. Resno, tudi slike so bolj tako/tako, imam občutek da vse slikajo na enem mestu. Pa ne mi rečt da se ne da lepših slik narest, poglejte nekatere amaterje na forumih kaj so sposobni narest, pa ne mi rečt da če bi njim nekaj plačali, da nebi bili pripravljeni poslikat.
Slika

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Pe dec 19, 2008 1:28 pm

tut če jo prec nehajo, ne bo noben jokal verjetno. ta revija mi je res tok bedna ej... :roll: opise majo take da se smeješ zravn :lol:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki Pe dec 19, 2008 3:16 pm

Ma opisi avtov so še nekak, ko pa začnejo pisat o avtošportu... Bolš bi blo če nebi, kot da bi jaz o fuzbalu pisal
okužen z Rallyus virusom

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Pe dec 19, 2008 11:56 pm

el_diablo je napisal/-a:

tut če jo prec nehajo, ne bo noben jokal verjetno. ta revija mi je res tok bedna ej... :roll: opise majo take da se smeješ zravn :lol:

to je zato,ker jaz ne delam več kot tekstopisecv reviji..pa hecam se, da me ne bo kdo resno uzeu..
mislim, da sem par strani nazaj napisala, kako se avto izbere za objavo. prebrala sem, da nekoga zanima kako poteka izbira avta za v revijo...
mislim, lahko si pameten v resničnem svetu lah nakladaš o mašinah, zgradba avtomobila in lalala..ko pa je to treba prelit na list papirja oz. na 4000 znakov, zna bit pa hudičevo težko, sploh, ko se trudiš,da iz revije v revijo ne ponavljaš istih izrazov, da ne uporabljaš angleških izrazov, da paziš na pravilno slovenščino, sto in ena stvar na katero moraš pazit...
domišljije jim fali po mojem, kanček domišljije ( isto kot pri golažu začimbe, če ni tega golaž sucks ).ne da se hvalim, sam jaz sem vsak svoj napisan članek napisala tako, da sem vedno kontaktirala lastnika, se z njim veliiko pomenila, ker to res pomaga pri pisanju članka...pisala sem z užitkom, poleg še ene službe in useh obveznosti, mi je bilo to ob kavici užitek pisati...tudi to jim fali, razumeti,da to ni le služba,pač pa tudi užitek...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov