fare je napisal/-a:Sem dober mesec nazaj čipal pri njih.
vojkostar je napisal/-a:to je res, ampak če te strah tuninga se s tem raje ne ubdaja
JoeLoe je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:to je res, ampak če te strah tuninga se s tem raje ne ubdaja
Ni me strah, bi pa naredil tako, da bom ustrezno zavarovan.
čare je napisal/-a:JoeLoe je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:to je res, ampak če te strah tuninga se s tem raje ne ubdaja
Ni me strah, bi pa naredil tako, da bom ustrezno zavarovan.
Če maš malo zdrave pameti in če je avto kvalitetno čipan mu nima bit kaj če pa si bik pa lahko uničiš tudi serijskega oz. če misliš dirkat bo trpel,če pa boš "tuning" izkoriščal ko bo to potrebno pa mu ne bo nič.Če je avto v garanciji se vidi da je čipan že samo z priklopom na tester!!
JoeLoe je napisal/-a:Ravno zato m zanima, če ima kdo kake izkušnje s tem "tuning box-om". Če sem vse prav razumel gre za dodaten računalnik, ki se ga priklopi med priključke senzorjev in naprav na motorju in originalni računalnik. Tuning box potem ECU-ju podaja ustrezno modificirane podatke, pri tem, posega v originalni ECU ni.
a_sist je napisal/-a:JoeLoe je napisal/-a:Ravno zato m zanima, če ima kdo kake izkušnje s tem "tuning box-om". Če sem vse prav razumel gre za dodaten računalnik, ki se ga priklopi med priključke senzorjev in naprav na motorju in originalni računalnik. Tuning box potem ECU-ju podaja ustrezno modificirane podatke, pri tem, posega v originalni ECU ni.
Tuning boxi so nateg. Uporabi iskalnik..
airmike je napisal/-a:pri atmosfercih je itak brezveze gledat končne številke oz prirastke. Bolj je zaimivo pogledat kako krivuljo navora oz. moči prej in potem, predvsem v nizkih in srednjih obratih. Primer:
vojkostar je napisal/-a:css ma na svoji spletni al na facebooku vse grafe vozil ki jih je tunal oziroma so pač želeli objavo, tko da si lahk mal pogledaš. atmosfercov je ene par
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov