Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So dec 20, 2008 10:23 am

rumena ibiza tu pa se strinjam s tabo ,drugače pa lepo napisano 8)
en klub-ena čast________nk maribor

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So dec 20, 2008 1:29 pm

samo v tujini jim uspe napisat 4000 pametnih znakov.
Pri vas pa verjetno delajo prek študentskega servisa.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So dec 20, 2008 1:41 pm

rumena ibiza je napisal/-a:
el_diablo je napisal/-a:
croma_man je napisal/-a:a sploh še štancajo to revijo? :lol:

tut če jo prec nehajo, ne bo noben jokal verjetno. ta revija mi je res tok bedna ej... :roll: opise majo take da se smeješ zravn :lol:

to je zato,ker jaz ne delam več kot tekstopisecv reviji..pa hecam se, da me ne bo kdo resno uzeu..
mislim, da sem par strani nazaj napisala, kako se avto izbere za objavo. prebrala sem, da nekoga zanima kako poteka izbira avta za v revijo...
mislim, lahko si pameten v resničnem svetu lah nakladaš o mašinah, zgradba avtomobila in lalala..ko pa je to treba prelit na list papirja oz. na 4000 znakov, zna bit pa hudičevo težko, sploh, ko se trudiš,da iz revije v revijo ne ponavljaš istih izrazov, da ne uporabljaš angleških izrazov, da paziš na pravilno slovenščino, sto in ena stvar na katero moraš pazit...
domišljije jim fali po mojem, kanček domišljije ( isto kot pri golažu začimbe, če ni tega golaž sucks ).ne da se hvalim, sam jaz sem vsak svoj napisan članek napisala tako, da sem vedno kontaktirala lastnika, se z njim veliiko pomenila, ker to res pomaga pri pisanju članka...pisala sem z užitkom, poleg še ene službe in useh obveznosti, mi je bilo to ob kavici užitek pisati...tudi to jim fali, razumeti,da to ni le služba,pač pa tudi užitek...

zakaj si nehala pisati,ce vejo da dobro pises clanke?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza So dec 20, 2008 3:01 pm

zakaj sem nehala pisat? dobro vprašanje...ker nisem dobro pisala člankov, ker sem uporabljala preveč angleških izrazov ( clean look, bad look, ker nisem hotela napisati primer : " Abbejev golf ima hud izgled havbe" :roll: )...potem smo se pa z lektorjem skregala, sicer je direktor t.s. rekel, da mi da še eno šanso, vendar se bom morala bolj potruditi...pa še je bilo stvari, ki niso za javnost...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So dec 20, 2008 3:15 pm

rumena ibiza je napisal/-a:zakaj sem nehala pisat? dobro vprašanje...ker nisem dobro pisala člankov, ker sem uporabljala preveč angleških izrazov ( clean look, bad look, ker nisem hotela napisati primer : " Abbejev golf ima hud izgled havbe" :roll: )...potem smo se pa z lektorjem skregala, sicer je direktor t.s. rekel, da mi da še eno šanso, vendar se bom morala bolj potruditi...pa še je bilo stvari, ki niso za javnost...

motorni pokrov :D :D
ja pa sej takih izrazov ne mores prevajat.kako bos bad look prevedla pa clean look.
čisti izgled,pa slab izgled.ni cudno da je revija u kurcu ce pa vodilni hocejo "cisto slovenscino" da o tem kok napak je v reviji ne govorim....
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza So dec 20, 2008 5:09 pm

vem, da je motorni pokrov, to sem ti tak napisala primer...ja jaz vem,da takih izrazov ne moreš prevajati, ne gre...pravijo, ja pa kmet iz vasi ne bo vedel kaj to je, kmet iz vasi ne bere t.scene ampak salomonca...če pa že, pa verjamem, da razume, vsaj če je stavek smiselno oblikovan...
je pa res, da sem se veliko naučila, tudi o lektoriranju in fotografiranju...
nekdo je omenil študente, ja študentje smo delali, to nima veze, če ti znaš pisati...
je pa res, da je tu še revija Mobinet, pa še službe majo poleg nekateri, je revija zgolj 4 fun...sam ok, moje mnenje je, da bi revija res lahko boljše izgledala, če ne bi šparali na materialu, obliki itd.
se vidi kdaj je bila revija na vrhuncu, kdaj je kdo delal, stara ekipa kateri je bilo do revije je odšla, z težkim srcem...
aja še to, pisala sem o nekaterih, ki so tu na a.comu, no večina jih je bilo, pisala sem o neverjetnih predelavah in o še boljših lastnikih, hočem rečti, da sem se zato, ker vas poznam še bolj potrudila, da boste z užitkom prebrali članke o svojih prijateljih, znancih, svojih avtih ...

@andrej o dojče avtomobilih je biu podan iz moje strani predlog lansko leto v jeseni, vendar so se fantje iz dojče teama odločili, da dokler ne bodo vsi projekti končani, ne bodo sodelovali, to lah potrdi tudi slicker...jaz sem dala vse od sebe, da bi bili predstavljeni v reviji..

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So dec 20, 2008 7:28 pm

a to tud name leti ker nism hotu ze veckrazt sodelovt :lol:

ps: ''dojče teama'' a to obstaja, nism vedu
Slika

gasperc
Nov uporabnik

Napisal/-a gasperc To dec 23, 2008 10:23 pm

js pa bom sam reku da svaka čast TUNING SCENI
res ste se dobr to spomnil, pa še edini ste
res je več stylinga kot tuninga ampk to najbržpač zato, ker folk večinoma najprej gre delat styling,pol pa tuning in ne ostane velik dnarja,,,,sjj js sm isti
pač nimamo mi tolk keša da bi mel nevemkolk predelane avte,,,,ubistwu mi je to FUL boljše, gledat avte, ki so predelani v mejah normale,,ne pa kot maš v tujih revijah,ko pa ma nevem honda od bmwja luči zadnje p te sceene,,,to so pretiravanja

tle pa vidm kaj bi še js lah naredu od tuninga in stylinga,,in to je to

POHVALE,,,kr tko naprej.lp gapyy
gapyy

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če dec 25, 2008 10:03 am

zdej si ti pri tuning sceni? :rofl
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Če dec 25, 2008 10:17 am

gasperc je napisal/-a:js pa bom sam reku da svaka čast TUNING SCENI
res ste se dobr to spomnil, pa še edini ste
res je več stylinga kot tuninga ampk to najbržpač zato, ker folk večinoma najprej gre delat styling,pol pa tuning in ne ostane velik dnarja,,,,sjj js sm isti
pač nimamo mi tolk keša da bi mel nevemkolk predelane avte,,,,ubistwu mi je to FUL boljše, gledat avte, ki so predelani v mejah normale,,ne pa kot maš v tujih revijah,ko pa ma nevem honda od bmwja luči zadnje p te sceene,,,to so pretiravanja

tle pa vidm kaj bi še js lah naredu od tuninga in stylinga,,in to je to

POHVALE,,,kr tko naprej.lp gapyy

Lej, dej pejt pa si kupi PWRT revijo, ki stane isto kokr ta ****** tuning scena, pa si mal zračuni kaj je dobr :lol: :P so članki napisani na zabaven način in niso monotoni takko kot pri TS
8)

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To jun 02, 2009 2:17 pm

Zdele sem prelistu revijo. Urednike in vse sodelujoče pri tej reviji nej bo sram, kako lahko tako skropucalo oddajo v izdajo :evil: Fak, to je pa več kot obup. Kateri retardirani debili vam pišejo te članke al res pač ni denarja za enega kolikor toliko sposobnega lektorja, ki bi revijo pred izdajo vsaj na hitro prebral. Ko sem bral samo opis modrega golfa, mi je prekipel in sm skor raztrgu revijo. Enčalajske luči, podvozje Ferma Apeks, nizkotonca 15cm, 4800 vatov... To samo v opisu, kaj bi šele našel vse, da bi šou tekst brat!!! Res, sramota od sramote, da si dovolite kej takega in da se v neki kao strokovni reviji pojavljajo besede, kot bi jih izumli froci v vrtcu. Res, razpizdl me je to do konca!!!! 3€ za te smeti na 60 straneh. Tega še šenkovat ne bi smeli!!! Za dober 1€ več se dobijo nemške revije, ki so v bistvu prave knjige s 150-200 stranmi, v katerih takih neumnosti ni moč prebrati.

Prosim vas - raje nehajte izdajati revijo.

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab To jun 02, 2009 3:17 pm

Eh ta pravopis bomo pa že požrli. V glavnem edina revija, ki jo berem od tiskanih medijev. Zakon ste !
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza To jun 02, 2009 3:35 pm

a prav tko piše apeks al kwa??? hahaha..mene so pa moril zarad angleških izrazov....groza!!!
amm najbrž je dal lektor odpoved, ker prej se je vsaj on pobuniu, da je blo kokr tolk vsaj prav napisan...in tut na nas tekstopisce je res doskrat " znoru" ker smo delal pravopisne napake, sam nas je pa ob tem tut velik nauču ( govorim zase predvsem ).
veš kwa mogoče pa ne smejo uporabljat apex ampak piši kao što govoriš...
morm revijo nekje prečerkirat...

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 To jun 02, 2009 3:48 pm

jaz teh njuvspaperjev čist tko na izi naum več brov ker sm se odloču da grem u njemačko trenirat bejzbol :lol:

tuning scena -grem jo dans pred šihtom kupit da vidim če res na tak način pišejo :lol:

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 To jun 02, 2009 3:58 pm

Tale astra ga preseka ej :EE
Je že na steni :EE :EE :) :D

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 02, 2009 4:09 pm

Enčalajske luči :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma dej, poscal se bom od smeha.
Slika

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon To jun 02, 2009 4:31 pm

Sploh nisem skapiral kaj te enčalajske luči pomenjo... Hehehe... če to res piše je revija dobra samo za v Beograd... brez zamere... samo samo še tam je piši kao što govoriš, s priimki v rit

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki To jun 02, 2009 10:44 pm

Sam to je ena izmed bolj bednih revij v Sloveniji, še Lady je boljš kot to, 3/4 avtov je urižanih, bedni komentarij.
okužen z Rallyus virusom

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jun 03, 2009 8:24 am

no da se še jaz izpovem 1x več.. revije nisem dobil v dveh letih 3x ali 4x dokler nisem posredoval ( po kakem mescu ko sem ugotovil :D).. Sedaj ko je prišlo podaljšanje je nova položnica in kasneje tudi OPOMIN pot našla brez problema :)

sožalje vsem, ki še vedno plačujete naročnino za izdelek katerega bi moja 12letna sestra boljše spisala. :)

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Sr jun 03, 2009 9:00 am

Nekdo ma sorodnika s tiskarno pa je rekel zakaj pa ne :)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov