rumena ibiza je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:a sploh še štancajo to revijo?
tut če jo prec nehajo, ne bo noben jokal verjetno. ta revija mi je res tok bedna ej...opise majo take da se smeješ zravn
to je zato,ker jaz ne delam več kot tekstopisecv reviji..pa hecam se, da me ne bo kdo resno uzeu..
mislim, da sem par strani nazaj napisala, kako se avto izbere za objavo. prebrala sem, da nekoga zanima kako poteka izbira avta za v revijo...
mislim, lahko si pameten v resničnem svetu lah nakladaš o mašinah, zgradba avtomobila in lalala..ko pa je to treba prelit na list papirja oz. na 4000 znakov, zna bit pa hudičevo težko, sploh, ko se trudiš,da iz revije v revijo ne ponavljaš istih izrazov, da ne uporabljaš angleških izrazov, da paziš na pravilno slovenščino, sto in ena stvar na katero moraš pazit...
domišljije jim fali po mojem, kanček domišljije ( isto kot pri golažu začimbe, če ni tega golaž sucks ).ne da se hvalim, sam jaz sem vsak svoj napisan članek napisala tako, da sem vedno kontaktirala lastnika, se z njim veliiko pomenila, ker to res pomaga pri pisanju članka...pisala sem z užitkom, poleg še ene službe in useh obveznosti, mi je bilo to ob kavici užitek pisati...tudi to jim fali, razumeti,da to ni le služba,pač pa tudi užitek...
rumena ibiza je napisal/-a:zakaj sem nehala pisat? dobro vprašanje...ker nisem dobro pisala člankov, ker sem uporabljala preveč angleških izrazov ( clean look, bad look, ker nisem hotela napisati primer : " Abbejev golf ima hud izgled havbe")...potem smo se pa z lektorjem skregala, sicer je direktor t.s. rekel, da mi da še eno šanso, vendar se bom morala bolj potruditi...pa še je bilo stvari, ki niso za javnost...
gasperc je napisal/-a:js pa bom sam reku da svaka čast TUNING SCENI
res ste se dobr to spomnil, pa še edini ste
res je več stylinga kot tuninga ampk to najbržpač zato, ker folk večinoma najprej gre delat styling,pol pa tuning in ne ostane velik dnarja,,,,sjj js sm isti
pač nimamo mi tolk keša da bi mel nevemkolk predelane avte,,,,ubistwu mi je to FUL boljše, gledat avte, ki so predelani v mejah normale,,ne pa kot maš v tujih revijah,ko pa ma nevem honda od bmwja luči zadnje p te sceene,,,to so pretiravanja
tle pa vidm kaj bi še js lah naredu od tuninga in stylinga,,in to je to
POHVALE,,,kr tko naprej.lp gapyy
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov