CyberMatrix je napisal/-a:V januraju odpiramo novo zastopništvo za priznano podjetje na področju čip tuninga v Sloveniji . 5 let garancije.....
CyberMatrix je napisal/-a:Ampak ce sva odkrita je garancija le za tiste, ki ne vejo kako vse deluje in je v bistvu cisto brez pomena, ker je NIKOLI ne bo nihce uveljavljal, ker napak tukaj, si upam reci, sploh NI.
CyberMatrix je napisal/-a:adis je napisal/-a:CyberMatrix je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:in zakaj delaš to reklamo v temi od RSR?
Ker so oni pred leti počeli to v moji temi. Zdaj smo "kvit".
v kateri temi?
Chip Tuning pričeto v letu 2002.
Če je toliko naklonjenosti za RSR lahko moderator izbriše moja sporočila tukaj, ker ne želim, da me že na startu zatrete. Da ne bo sedaj iz tega nastala cela štorija.
CyberMatrix je napisal/-a:Ce bi kdo zelel dobivati informacije - ko te pac bodo - ali pa bi zelel kaksne odgovore na temo chip tuning naj mi pise zasebno.Obvescal vas bom o ugodnih ponudbah chip tuninga, odgovoril pa tudi na vasa vprasanja na to temo.
m6agent je napisal/-a:Mogoče je že kdo postavil moje vprašanje(če ga je se Vam OPROŠČAM),in sicer:
-ali velja popust pri čipanju večih vozil naenkrat tudi če je med njimi vozilo letnika 99 in starejše???
oz. navedeno na njihovi spletni strani:
"Za vsa vozila z dieselskim motorjem v tem ceniku z letom izdelave '99 in starejša, je cena predelave enotna, 250 €."
Zanima me torej,če imam jst vozilo l.99 in ga čipam poleg večih vozil hkrati, ali dobim še kaj popusta na storitev ( se pravi minus koliko % na 250 EUR)??
Hvala za odgovore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov