Glede honda z 250hp ja se mi je zdel da okoli 13.5 neki takega se vozi na 402m...isto kot evo...samo da evo ima prednost 4x4 ... ampak leteči štart je pa drugo

Yoni je napisal/-a:dominic je napisal/-a:1000kg, nekje tukaj, ce ima 250ps, bo imela cca, 5s od 0 do 100km/h
Ti to resno?
Avto s 650KM, 1029kg, 4x4 pogonom in štartno elektroniko ima 3s do 100km/h. Zdaj pa primerjaj s tvojimi ciframi pa se malo zamisli kaj si napisal...
escape je napisal/-a:ja navadne tipo brez predelave ma od 0-100 7sek.
z sveckam bosch super 4 se pobolsa razultat na 6.5sek zaradi bolsega izgorevanja...vendar z navadnimi bati ni dober ker jih lahko skuri.vem iz izkusn.se racing kabli pa prides na lepih 6.sek mogoce celo na malo manj.avto ima cca 1000kg odvisno od modela majo tudi 1240 moj ma 1040 torej je lahki avto!in se nekaj....z predelavo masine kot imma jaz pa prids na lepih 4.5 do 4.3 odvisno kako menjas itd
dominic je napisal/-a:Yoni je napisal/-a:dominic je napisal/-a:1000kg, nekje tukaj, ce ima 250ps, bo imela cca, 5s od 0 do 100km/h
Ti to resno?
Avto s 650KM, 1029kg, 4x4 pogonom in štartno elektroniko ima 3s do 100km/h. Zdaj pa primerjaj s tvojimi ciframi pa se malo zamisli kaj si napisal...
Yoni, statistika ne laze..zal...in res, ne oporekam ti, res da je 650ps, 1029kg, ter 4x4 z Launch control...takle avtek pelje nekje 11s/420, z dobrimi gumami nekje nizkih 11, 10.5s...odvisno vse od avta ter voznika...
kar se pa tice honde, nevem cemu ni za vrjeti, ce ima avto 1000kg, 250ps, ter spredaj dobre gume..?? da nebi imel od 0 do 100km/h ene 5s...
recimo fiat coupe turbo ki ima 240hp, ter "1300kg" ima slabe 6s od 0 do 100km/h...
mugenov civic z 1220kg ima 5.72s od 0 do 100km/h...
astra vxr 888 ima pri 1400kg 5.39s od 0 do 100km/h...
se...nevem zakaj nebi mogle imeti taksen podhranjen crx cca. 5s od 0 do 100km/h...
je pa seveda veliko odvisno od gum, voznika...to so samo st. bo pa sam povedal kolko gre avto, saj se lahko potegne iz neta lepo program za telefon, ki se lahko uporabi kot g-tech (race chrono), meni ni sfalil za nic...mi prav lepo pokaze, pa magari je le na telefonu...
lp, dominic...
Dynolicious za ipod in iphone. Maš pa tud druge za telefone z gps-om.Yoni je napisal/-a:No kateri program je to no?
Telefone ki imajo accelerometer bi lahko uporabil točno enako kot g-tech, samo program je treba imet. Torej?
Ta avto na posnetkih je čisti dirkalnik. Ne primerjat teh avtov ki so delani za GHD in te honde...
Yoni je napisal/-a:No kateri program je to no?
Telefone ki imajo accelerometer bi lahko uporabil točno enako kot g-tech, samo program je treba imet. Torej?
Ta avto na posnetkih je čisti dirkalnik. Ne primerjat teh avtov ki so delani za GHD in te honde...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost