CSS je investiral v tuning več kot vsi tunerji v slo skupaj, mi in naših več kot 50 zastopnikov po celem svetu naredi več tuninga na teden, kot vsi tunerji v slo na mesec.
Nerad se kregam z komerkoli ampak tu ti ne dam prav. Niti približno ti ne dam prav. Res bi rad vedel koliko si ti investiral, da te vsi tunerji skupaj ne dosežejo. In predvsem v kaj si investiral... To da prodajaš SLAVE pakete zame ni investicija, katero tu omenjaš. Edino valji so te veliko stali, to ti dam prav. A misliš da so valji Avtoelektronike pa stali kaj manj kot tvoji? In da so investirali manj kot ti? Prej več, saj imajo večje prostore in več zaposlenih. A misliš, da se ti s svojo opremo, za katero si "toliko veliko" investiral lahko kosaš recimo z RSRom? Pojdi enkrat do njega pa se osebno prepričaj. Valje imaš res novejše kot on, vendar to ne pomeni nič. On sploh ne rabi valjev, kateri imajo povezane vse valje skupaj, da se vrtijo z enako hitrostjo, ker ima za dosti vozil specialna orodja, da lahko vsako vozilo spravi v dyno-mode ali simulira pogon vseh 4ih. Tip ima SCHNECK engine pruefstand , ki ga je dobil iz BMW M razvojnega odelka. Ja, točno tega, ne enakega ali podobnega! In on ima razvite real-time emulacije za večino novih ECUjev (edc17, MED17, siemens itd), ima tudi tuning orodja, katere lahko vidiš samo v Porsche, VW, Audi razvojnih oddelkih in jih ni moč dobiti nikjer drugje!!! Tip dela tudi pogodbeno za Akrapoviča in to za zelo dobre denarje, zato se mu tudi ne da tu prerekati z raznimi dvomljivci... A ti lahko čipaš novo VW sedmico (in podobne) na način, da tuninga na servisu ni moč odkriti in da stranki ostane tovarniška garancija?
Sicer mi je malo žal, da sem se sploh vpletel v tome debato, ker sem samo prilil olja na ogenj, vendar me boli, ko vidim da tako eni vztrajno udrihajo po vseh drugih.
Vem da so že bili avti, ki jih CSS ni mogel narediti pa sem jih jaz in so tudi bili avti, ki jih jaz nisem mogel narediti, pa jih je on. Tko da naj bo raje vsak realen. Nimm nič proti da se vsak sam sebe hvali, vendar da zna pa samo on, in nihče drug je pa zelo žaljivo in neprofesionalno.
IgorMM: RSRa ni čas povozil, niti približno ne. Brez zamere, prej bi rekel, da je čas povozil tebe, ker ne slediš njegovemu razvoju.