gofra je napisal/-a:Mogoce je tole brca v temo ampak meni so ze parkrat razlagali, da je povrnitev v tovarnisko stanje racunalnika po tem, ko je remapiran, utopija....vsaj pri sodobnikih.
RSR_Tech je napisal/-a:Kar pa se tiče shranjevanja SW in možnosti povrnitve v originalno stanje pa to itak delamo vsi tunerji brez izjeme.
Lp,
Matjaž
gofra je napisal/-a:Mogoce je tole brca v temo ampak meni so ze parkrat razlagali, da je povrnitev v tovarnisko stanje racunalnika po tem, ko je remapiran, utopija....vsaj pri sodobnikih.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Vasc0 je napisal/-a:mene pa sm zanima če bi lahko čip oz cel računalnik s čipom prestavil v svoj voz ker kolega ma isti avto kot jaz sm da ma čipanega...
gre se pa za audija a4 (B6 8E) letnik 2001 1.8T motor...
tip motorja pa je AVJ, serijsko 110KW
sašo5 je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:mene pa sm zanima če bi lahko čip oz cel računalnik s čipom prestavil v svoj voz ker kolega ma isti avto kot jaz sm da ma čipanega...
gre se pa za audija a4 (B6 8E) letnik 2001 1.8T motor...
tip motorja pa je AVJ, serijsko 110KW
lahko (enako, kot da ti crkne rač. pa novega kupiš) - vendar je treba vse skupaj še "uskladit".....
P.S sicer pa to ni potrebno, ker ta avto se še ne čipa "s kablom" ampak z lotanjem...(se pravi, da se dejansko lahko zamenjata samo čipa)
Vasc0 je napisal/-a:kaj pa drgač, bi se dal ta motor s čipom dvignit na kakih 210ps brez kakršnekoli menjave šob, itd...
?
sašo5 je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:kaj pa drgač, bi se dal ta motor s čipom dvignit na kakih 210ps brez kakršnekoli menjave šob, itd...
?
ni potrebna menjava šob, je pa potrebna "močnejša" turbina KKKS in nekje prav 210 končkov(1997 sem imel tako narejeno v B5) imaš na "default" odprto......
P.S če pa hočeš še več, potem pa tako kot so omenili; šobe, benc. pumpa itd..........ampak posledično s tem moraš razmišljat, da se bo tud ustavit treba "kdaj pa kdaj" _torej še zavore.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov