In upam da bo pol tisina ce ne bom pac nehu pisat in to je to.In graf je moj

rokbrumen je napisal/-a:
Tukaj sta posnetka mene in LoCota sva danes (13.10.2009) malo probavala med sabo v LJ, ded je sou seveda pred manoza celih 5 avtov
sm pa presenečen da mi ni pobegnu se bol glede na to da je avto odprt na 0.95bara(skoraj 1bar) sm se še kr dobr držal. Pohvale LoCotu da kroti kako lepotičko z oranžnimi felgami.
alanq4 je napisal/-a:No kak konj čez 200 pa ima tvoja honda, več pa ne glede na razliko...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
rokbrumen je napisal/-a:bostjanITR: Sj veš kako je še ko jim pokazeš spet lajajo samo ps ko laja ne grize.Kot sm reku marsikdo je pogumen tukaj, ko ga v živo vidiš pa hm. Ne bomo dalje.Sj veš..usi glasni.
Kovček: Moj crx rabi cca 20sekund da dobim 0-200 na 0.95bara .Sm meru in 100-200 tudi vem kolko dobim in ce cifra kr všečna. Zato prosim al povej kaj pametnega al pa se umakni s te teme če ne bojo tvoji posti brisani.
speedfreak: Od LoCota evo je zelo dobro zlo dober gre, in mislim da mu redko ker stoji za ritjo.
Konec koncev jst sm svoje dokazu ko bo nazaj na 1.5 bara bom pa se dodatno, pol pa kr v vrsto fantje kdo bi rad probavu, bom zelo razpoložen za snemanje filmov.Loco bo zraven pomoje ker marsikaj ni za zamudit
.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov