Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 03, 2009 10:54 am

Ales ...honda ni vec honda ko je turbo..zakaj vas nr marajo pa zato ker ste polni samih sebe. drugacr vsem ki ste tako glasni je turbina se vedn v Kamniku pr Kopronu jo je dal in obnovit.Tako da zal jo dobim sele v pondelk nazaj.Ce pa ne vrjamete me ne briga :)..jst vemda je tam.In da bo delala nazaj.Skratka na kratko povedan se mal pa bova z LoCotom snemala...

In upam da bo pol tisina ce ne bom pac nehu pisat in to je to.In graf je moj ;)..tut ta nasledn bo moj samo ga ne bom objavu glede na to kaki talenti so tu gor.LP

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr okt 14, 2009 11:28 am

No tema je bila zaklenjena na mojo željo(večina na MacTronovo) in tudi počiščena zato, da se ne bo sralo po njej...zdj mam konkretno dokazno gradivo da se je trubina res rihtala in zadnja slika je črno bela precej temna samo da se vidi da je že na avtu(ker sm že omenu da mam turbino narjeno z parih različnih kosov in tega ne želim objavlat kaj in kako zaradi določenihi oseb in spoštovanja do njih ) in dela lepo....

Žal to je turbina bila od drugega avta in meni je delala kokr je in zdj se je izkazalo da je bila slaba ko sm jo že dobil narjeno.Tako da zdj je kot nova ..

Da še eno zadevo zaključimo graf ki je bil objavlen je bil z prejšno turbino ko sm jo mel še začetek poletja gor.In po grafu sodeč ni blo nevem kaj..konji ja ampak krivulje zelo sramotne. Zdj bo zadeva kot more bit. Glede grafa novega če ga obesim tukaj bom 10x premislu zaradi določenih goflj, ki rade zajebavajo in takim ne dajem veselja za dalje zajebavat.
Če se bo po temi še vedn nadaljevalo kreganje in podjebavanje se bo tema hitro čiščena brezveznih postov..če ne bo še vedno mir bom zaklenu in več ne objavlal novih zadev.

Dovol govorjenja še slike....

Tukaj se je turbina delala:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Tukaj je turbina že na avtu:

Slika

Avto se bo konec mesca ali začetek novembra odpru nazaj na 1.5 bara, ker mi je med elektroniko crknla bencinska pumpa, originalna pa ne zmore več kot 1bar zalivat. Torej 1bar je limit originalne pumpe. Mogoče bi kaj pomagalo če bi jo dal na stalni plus in omaknu rele od pumpe ampak se ne bom s tem zajebavu, bom počaku novo pumpo iz U.S.A. pride 150eur .. pred poletjem ko sm jo menju sm pa iz Anglije dal za njo 200eur. Tako da bom raje mal počaku pa dobil mal cenej enako pumpo za cca do 500hp.In tudi injektorji so potem na 1.5 bara mislim da okoli 95-98% zasedeni.

Tukaj sta posnetka mene in LoCota sva danes (13.10.2009) malo probavala med sabo v LJ, ded je sou seveda pred mano :D za celih 5 avtov :D sm pa presenečen da mi ni pobegnu se bol glede na to da je avto odprt na 0.95bara(skoraj 1bar) sm se še kr dobr držal. Pohvale LoCotu da kroti kako lepotičko z oranžnimi felgami.

LoCo če boš še ti kaj povedu kaj si misliš glede na to kako sva probala in ko si probavu z drugimi avti ..itd.

Sva se pa dogovorila da ko bo avto cez 3-4tedne odprt na 1.5 bara ponoviva vajo, spet kot prijatelja. In če bo vse po sreči gremo tudi skupaj v raceland v Krško :D.

Posnetka:

http://www.youtube.com/user/Toxininc#p/u/1/m6s89NO4XDQ
http://www.youtube.com/user/Toxininc#p/u/0/S6NLgdECCcI

Pa hvala MacTronu za prijaznost in zaupanje in hvala LoCo-tu za svoj čas :D. LoCo legenda si :D... v petek mogoče spet pridm dol :P .

In hvala Kopronu za pomoč pri turbini in iskanje rešitev.

Konji se bojo merli na 1.5 bara čez dobre 4 tedne, ker ne bom 10x plačeval valerjev za 0.95 bara avto leti pošteno glede na to ko so eni komentiral da ne gre nikamor ;).

P.S. Mislim da sm počasi že marsikaj dokazu in bo čas da se eni umirijo, ker malo je ljudi ki se sploh lotijo kaj delat.
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne Sr okt 14, 2009 11:59 am, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr okt 14, 2009 11:47 am

glede na to kako se je odlimal od tebe ma pomoje kr 100 ps vec kot ti.
drgac pa pohvale za projekt.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr okt 14, 2009 11:49 am

Končno posnetki... :clapclap Avto gre dobro, še zmeraj pa ti (z 17s 100-200) še dosti manjka do rezultatov tistega posnetka Artech crx B16 turbo, ki si ga 1x prilepil (9s 100-200). Vso srečo s projektom še naprej, upam da se bo ta rezultat še precej znižalo.

P.S. Počasi in po pameti delati z dobrimi deli, je ceneje kot, če se dela hitro in poceni, ter potem popravlja napake ;)

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
rs2
Novinec

Napisal/-a rs2 Sr okt 14, 2009 11:51 am

rokbrumen je napisal/-a:

Tukaj sta posnetka mene in LoCota sva danes (13.10.2009) malo probavala med sabo v LJ, ded je sou seveda pred mano :D za celih 5 avtov :D sm pa presenečen da mi ni pobegnu se bol glede na to da je avto odprt na 0.95bara(skoraj 1bar) sm se še kr dobr držal. Pohvale LoCotu da kroti kako lepotičko z oranžnimi felgami.

Od kolk do kolk sta pa probavala - samo podatek uide mi za 5 avtov ne pove dosti;

- če ti uide od 100 - 150 za 5 avtov pomeni da ti ne gre nikamor :D
- če ti uide od 100 - 200 za 5 avtov pa pomeni, da ti gre dobro :D

Da ne razumeš narobe - sam sem zelo vesel, da kdorkoli karkli dela na temo tuninga...

in veliko sreče pri nadaljnem tuningu.

Lp
Vse pod 2 bara je N/A
Audi power

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr okt 14, 2009 11:53 am

rs2: mislim da smo se vozl nad 150, startal pa smo nekok z druge al tretje sj nevem vem da smo stiskal gas in trobl :D.In pr bremzanju so mi diski žarel :D.

Seveda po dirkanju smo šli na tako dober burek da glej še danes čutim v želodcu :D in na jeziku.

=ZiAn=: Si imel prav glede turbine od kolega :D. Je slaba turbina avto je prodal za 200eur manj :D. Drugače pa jah rečmo da na 1.5 bo malo bolše :P.

Itak pa tukaj ni da kdo bo bolši ampak da maš neko predstavo kako gre in kje si...

abbe: Mimo Evota ki je popolnoma originalen nič tikane lektronike ali kar koli stock car grem jst mimo. Če bo loco želel kaj povedat okoli svojega avta lahko jst ne bom, avto njegov ni predelan v smislu menjana turbina itd...

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Sr okt 14, 2009 12:11 pm

No škoda, da se na posnetkih ne vidi kaj več....ampak dobro...neki je. :lol:

Najlepše je videt v Loco-tovem Evotu Alpine-ta. :P 8)

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Sr okt 14, 2009 2:17 pm

nekaj je.. dodelaj avto do konca in potem še 1x posnamita!
še prej pa si naredi uslugo in preprosto ne komentiraj nekaterih žolčnih izpadov.

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Sr okt 14, 2009 2:18 pm

No kak konj čez 200 pa ima tvoja honda, več pa ne glede na razliko...
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr okt 14, 2009 2:21 pm

škoda kaj niste podnevi kaj posneli :? se zlo slabo vidi..

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Sr okt 14, 2009 3:11 pm

Alpine-ta. Tu sem se nasmejal hvala zlarre_
sory za off.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
bostjanITR
Nov uporabnik

Kraj: Valhalla

Napisal/-a bostjanITR Sr okt 14, 2009 4:34 pm

CRX defenitivno ne gre slabo, kar lahko potrdi tudi Loco ;)
ITR ~241 NA hp built/tuned by TUNERC-sold in Austria
Civic EG6 195 NA hp tuned by TUNERC-sold
what next?

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Sr okt 14, 2009 4:47 pm

alanq4 je napisal/-a:No kak konj čez 200 pa ima tvoja honda, več pa ne glede na razliko...

Tudi meni se ne zdi nič posebnega, če sem prav videl na onem posnetku rabi od 0-200 več kot 30 sek (pa to neglede na "samo" 0,95 bara)...če gledam, da imam jaz z mojo corso ta čas dobrih 11 sek :roll: ...sicer pa veste tisti pregovor: tresla se je gora, rodila se je miš :lol: :lol: :lol:
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Sr okt 14, 2009 4:53 pm

Edit:
Zadnjič spremenil LoCo, dne Sr okt 14, 2009 5:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr okt 14, 2009 5:00 pm

kaj se smeješ?
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr okt 14, 2009 5:09 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:kaj se smeješ?

Očitno misli da je njegov evo supersonično letalo :shock: ..pa zelo zanimivo parkiranje je blo zadnjič pred kolosejem LoCo ( havba na havbo z espaceom ;) )
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr okt 14, 2009 6:19 pm

bostjanITR: Sj veš kako je še ko jim pokazeš spet lajajo samo ps ko laja ne grize :lol: .Kot sm reku marsikdo je pogumen tukaj, ko ga v živo vidiš pa hm. Ne bomo dalje.Sj veš..usi glasni.

Kovček:
Moj crx rabi cca 20sekund da dobim 0-200 na 0.95bara .Sm meru in 100-200 tudi vem kolko dobim in ce cifra kr všečna. Zato prosim al povej kaj pametnega al pa se umakni s te teme če ne bojo tvoji posti brisani.

speedfreak: Od LoCota evo je zelo dobro zlo dober gre, in mislim da mu redko ker stoji za ritjo ;) .

Konec koncev jst sm svoje dokazu ko bo nazaj na 1.5 bara bom pa se dodatno, pol pa kr v vrsto fantje kdo bi rad probavu, bom zelo razpoložen za snemanje filmov ;) .Loco bo zraven pomoje ker marsikaj ni za zamudit :D.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr okt 14, 2009 6:24 pm

rokbrumen je napisal/-a:bostjanITR: Sj veš kako je še ko jim pokazeš spet lajajo samo ps ko laja ne grize :lol: .Kot sm reku marsikdo je pogumen tukaj, ko ga v živo vidiš pa hm. Ne bomo dalje.Sj veš..usi glasni.

Kovček:
Moj crx rabi cca 20sekund da dobim 0-200 na 0.95bara .Sm meru in 100-200 tudi vem kolko dobim in ce cifra kr všečna. Zato prosim al povej kaj pametnega al pa se umakni s te teme če ne bojo tvoji posti brisani.

speedfreak: Od LoCota evo je zelo dobro zlo dober gre, in mislim da mu redko ker stoji za ritjo ;) .

Konec koncev jst sm svoje dokazu ko bo nazaj na 1.5 bara bom pa se dodatno, pol pa kr v vrsto fantje kdo bi rad probavu, bom zelo razpoložen za snemanje filmov ;) .Loco bo zraven pomoje ker marsikaj ni za zamudit :D.

ful si brihtn...če ne drgač mu na parkingu marsikdo stoji za ritko :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Sr okt 14, 2009 7:25 pm

Looool, zapelji se raje na kak drag, ti bo tam Kovcek pokazal kako pa kaj gre kater avto :D
Nikjer ni blo rečeno da crx ne gre, ampak tvoj način pisanja pač podžiga tak odziv, zalimaj filmček od 0 do 200 brez 101 izgovorov pa bo mir...
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr okt 14, 2009 8:20 pm

alanq4: Nasledni filmčki bojo samo še čez dobre 4 tedne ko bo avto odprt nazaj na 1.5 bara. Sj je veliko bolših avtov home made k grejo bolše nism nč reku, sam dejstvo je da se vsak projekt očrni kokr se le da.Za zdj bo mir tukaj če ne bo bomo pa brisal poste. :lol:

Kovček pa vem da ima dobro narjen avto ;). In pohvale na narjeno delo. Tako da če vse skupaj pogledamo :D neki pa je le ratal :D .

Tako da brez kreganja brez sranja po temi, ker vemo da je na svetu takih projektov k osebno jst se jih nikol neb lotu. In so avti k majo cez 1000hp itd itd itd. Tako da to kar počnemo mi je začetek kar so počel kod drugod po svetu že tolk časa nazaj k mislim da še marsi kdo od nas je dedku po jajcah skaku ne sam fotru ;). Kar pa nardimo nardimo pa le z srcem vsaj jst sm.

Je pa fajn ko ti prleti fotrov sinko z bmw -jem 60.000eur vrednem pa se ti sili v rit in ko pohodis te skor ne vidi vec in ma gobec samo odprt.

Kar sm naredu sm zadovoln z razultati bo bolše ko dobimo bencinsko pumpo :D.

LP
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov