Blinder je napisal/-a:Na vaši spletni strani imate alfa giulietta 1.4 115 km. V avto magazin pa so pred kratkim testirali novo giulietta 1.4 (turbo) 105 km. Mogoče ste vnesli napačen podatek na vašo spletno stran.
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski ... b-16v-105/
btw, je razlika med tem 1.4t 105 in 120 konjsko verzijo samo v elektroniki?
CSS Tuning je napisal/-a:Cat-check lahko ugasnemo, da ne bo nadležna tista lučka.
mtl je napisal/-a:CSS Tuning je napisal/-a:Cat-check lahko ugasnemo, da ne bo nadležna tista lučka.
Zgolj vprašanje, če sem prav razumel: s tem ste izključili posledico in ne odstranili vzroka? Ali se motim?
_Dejan_ je napisal/-a:mtl je napisal/-a:CSS Tuning je napisal/-a:Cat-check lahko ugasnemo, da ne bo nadležna tista lučka.
Zgolj vprašanje, če sem prav razumel: s tem ste izključili posledico in ne odstranili vzroka? Ali se motim?
Ker ne poznaš avta ne poznaš vseh detailovAvto ima športni 200 celični katalizator in zato avto tudi z stock mapo javlja napako...
xxl je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Na vaši spletni strani imate alfa giulietta 1.4 115 km. V avto magazin pa so pred kratkim testirali novo giulietta 1.4 (turbo) 105 km. Mogoče ste vnesli napačen podatek na vašo spletno stran.
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski ... b-16v-105/
btw, je razlika med tem 1.4t 105 in 120 konjsko verzijo samo v elektroniki?
Kakšna cenovna politika pri alfi,105KM proti 120KM,750 evrov razlike,.
iLLy je napisal/-a:Mene pa zanima kako je glede chiptuninga C4 Picasso-ta, saj zasledis razlicne konje pri razlicnih tunerijh? Ali vpliva na to tudi robotiziran menjalnik? motor je dizel 2.0 136km
LP Illy
kljukec je napisal/-a:iLLy je napisal/-a:Mene pa zanima kako je glede chiptuninga C4 Picasso-ta, saj zasledis razlicne konje pri razlicnih tunerijh? Ali vpliva na to tudi robotiziran menjalnik? motor je dizel 2.0 136km
LP Illy
kolega ga je naredil in avto boljše potegne, ima pa težavo pri 2000-2500 obratov v peti, ko avto zače cukat in šaltat med peto in šesto tko da bo moral popravljati tuning
lp
CSS Tuning je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:iLLy je napisal/-a:Mene pa zanima kako je glede chiptuninga C4 Picasso-ta, saj zasledis razlicne konje pri razlicnih tunerijh? Ali vpliva na to tudi robotiziran menjalnik? motor je dizel 2.0 136km
LP Illy
kolega ga je naredil in avto boljše potegne, ima pa težavo pri 2000-2500 obratov v peti, ko avto zače cukat in šaltat med peto in šesto tko da bo moral popravljati tuning
lp
Kdo je delal tuning?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov