HaMzO je napisal/-a:sj rsr je ql, samo mi pri skr bolj profesionalno deluje
Tle se pa ne bom strinju. Oboji majo svoja znanja na svojih področjih, ampak glede profesionalizma pa RSR lula na SKN. Na SKN-u je vse bolj po domače

HaMzO je napisal/-a:sj rsr je ql, samo mi pri skr bolj profesionalno deluje
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
pinjas je napisal/-a:Samo te cene čipanja so zelo zanimive. 300-400-600-800-1000 euro. Zanima me dejanski strošek čipanja ki ga iam SKN RSR in ostali. Ker eno je čipat dodelanega evolutiona , subaruja , kjer je treba optimizirat in verjamem da je treba veliko znanja in časa, in seveda nanese stroške.
Vendar za naše priljubljene dizle , kjer čipanje traja ja in ne 30-40 minut in v 80% primerov se na valje niti avta ne da, od kje 400-500 euro za te posege.
S tem nočem bit nesramen, vendar mi deluje da je to delo predvsem v današnjih časih preplačano.Ker vidim da se zelo igrajo z popusti vsi in to kar 50% kdaj in tudi več, to pomeni da če ej 600 euro začetna cena , z 50% popusta pade na 300 in še vedno se zasluži. Očitno edini strošek ki se ga iam ej A4 papir kjer se izpiše graf in račun.
Lp
tilen2ki je napisal/-a:kakšne so cene.. ja tut js mislim d bi mogoče blo lohk kej cenej sam če se pa postaviš u kožo tistga k to dela, ki je mogu kupt aparature, računalnike, valje,... pa najbl pomembno, če bi to znal vsi delat neb blo cenjeno, neb mogl postavt take cene, tko pa kr tega ne zna vsak se plača tudi znanje, tko d če si misliš čipat avto boš za to nekej dal, če ti je predrago tko kt men, se bomo pa še zmer vozil sz stock konji pod haubo.. sj se glihtko prpeleš na šiht al ne?lp
bronski1 je napisal/-a:Ali je možno chipati dizel motor imam tourana 105 KM samo z računalnikom ,ali mora biti tudi kaki vmesni chip?
Lp
bronski1 je napisal/-a:Kje pa najbolje chipati,da se potem pozna?
Lp
Vasc0 je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:Prejšni lastnik mojga Stija iz Nemčije je dal za čipanje veliko več 2k+ nastavljeno za GHD, tko da so tukaj cene kr dobre. Ta teden grem k RSR zmerit
in koliko te bo prišlo merjenje če že slučajno veš za ceno
Bel-Tirid je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:Prejšni lastnik mojga Stija iz Nemčije je dal za čipanje veliko več 2k+ nastavljeno za GHD, tko da so tukaj cene kr dobre. Ta teden grem k RSR zmerit
in koliko te bo prišlo merjenje če že slučajno veš za ceno
Klical sem pa ima Matjaž bolniško, mislm da je zdaj že dober, sam za ceno pa nisem vprašal, bom zborbal popust k sm že kw3 vzel pri njemu, tko da pričakujem dobro ceno.
Vasc0 je napisal/-a:
ok superkaj te valje ma on v ljubljani al kje ker ko sem prejšni avto tam čipal nisem nikjer videl kakih valjev
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov