Mad je napisal/-a:... Boštjan - danes sem si vzel čas in malo preizkušal stroj. Moram ti povedat, da sem z tvojim delom in Mitjinim delom zelo zadovoljen - vse deluje zelo v redu ... spremljal sem temperature in se drži na 80 - 90 kar je zelo v redu . A/F razmerje je vseskozi v redu in sklopi so dobro povezani . Nekaj malega je problemov zaradi hladnega vžiga - to si mi takoalitako napovedal ... da bo zaradi 520 ccm(predelanih) injektorjev ...in poraba je res... nad pričakovanji - primerne temu pa so tudi sposobnosti vozila. Najslabše jo odnese moj del dela - verjetno je razlog to, da je zluftalo podvozje med poskusi (ker me nisi poslušal in takoj dal gor obe ojačitvi) in tudi nastavil bom jutri še optiko na novo, ker moram zapret malo spredaj stek - ker ga verjetno na full-pull-u odpre preveč pa posledično pač povleče kolo, ki ima slabšo aderenco tako zaprtega ga bo pač pod obremenitvijo kvečjemu zravnalo. Pohvale za vajin (Mitjin in tvoj ) del dela vloženega v projekt ostalo bom popravil pred predajo novemu lastniku . Najlepša hvala obema ...
Kaksna je poraba? visoka al nizka?
Zakaj se je zluftalo podvozje? Kaj pomeni, da se je zluftalo?