Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee Če jun 24, 2004 10:09 pm

greddy je napisal/-a:
Chen Lee je napisal/-a:No, de si zdej mau ime operem. Iz te honde je lohka dobit 300 KM, ampak ne bo tako vzdržljiva turbina. In preden se obeste name, ta odgovor sem dobu od Mugen-a, ta original, kter honde predeluje.
:D

nene, napačno si napisal, turbina bo vzdržala, kabli ne bodo :P ...mislim, ko tole berem luščite bučke..Edino cicero ter typercivic vesta, kako stoji projekt..Lahko pa povem, da v projektu sodeljejo ljudje, ki nekaj vedo o tuningu..pa se nekaj tisti, ki je začel temo, ga naj popravim, da je turbina K26 :wink:

hUGOBOSS: nisva midva zmenjena za drag?

Lej, jst sm se sam pozanimu, če je možn za tak dnar dobit kej tazga, pa mi je sam odgovoru, de je možn. :evil:
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Pe jun 25, 2004 9:38 am

greddy je napisal/-a:
Bunny je napisal/-a:
greddy je napisal/-a:ona dva edino vesta kako stoji projekt..

a sevede! sej vem to sam eni tud vemo kok stane transfer mašine itd... in kaj je potrebno kje kaj in kako!pa tud vem kok stoji tak projekt no vsi majo svoje projekte drugač pa obadva mata velik iskušenj pa edn ma velik denarja da lehk tak projekt naredu!

Nisi me prov razumel, hočem povedat, da vsi ostali tavate v megli, ona dva pa poznata ta moj projekt, sta tudi pomagala dobaviti določene dele..
Je pa res, da je to prva custom made T honda pri nas in vsi čakamo rezultate, lahko pa rečem, da je original samo pokrov ventilov.. :wink:
O konjih pa ne bomo govorili, ker nobeden ne ve koliko jih bo..

Stari ne se sekirat.. Ko bo zadeva na cesti, bodo vsi tiho.
Eni vemo, kaj pomeni iti v take projekte, drugi pa lahko samo ugibajo, berejo internet in se čohajo po riti..

Ajde, držim pesti..

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 So jun 26, 2004 4:41 pm

Type-RCivic je napisal/-a:
PRODRIVE je napisal/-a:vse se da naredit,kolk konjev hočeš,ni treba biti tako dvomljiv sam $$$ rabiš pa to velik, zgleda da ma ta tip denar, da je dal avto stunat,tak hudo,če maš dnar smo lahk vidl da se lahk privat v orbito spustičč :wink:

Turbina ni od A3, je mal bol konkretna
avto se ni v italiji, upajmo da bo koncan do sg
na motorju je zamenjano prakticno vse
o HP bomo govorili ko narejeno in izmerjeno
1 milj nikakor ni dosti za konktretno to predelavo

bo lastnik kaj vec napisal ko bo cas za to

tok $$ vlagate v honde in za predelave, namest da bi kupl močnejši avto :roll:

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi So jun 26, 2004 4:44 pm

Mislim, da je ravno v tem čar Tuninga? :?

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy So jun 26, 2004 6:34 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:
Type-RCivic je napisal/-a:
PRODRIVE je napisal/-a:vse se da naredit,kolk konjev hočeš,ni treba biti tako dvomljiv sam $$$ rabiš pa to velik, zgleda da ma ta tip denar, da je dal avto stunat,tak hudo,če maš dnar smo lahk vidl da se lahk privat v orbito spustičč :wink:

Turbina ni od A3, je mal bol konkretna
avto se ni v italiji, upajmo da bo koncan do sg
na motorju je zamenjano prakticno vse
o HP bomo govorili ko narejeno in izmerjeno
1 milj nikakor ni dosti za konktretno to predelavo

bo lastnik kaj vec napisal ko bo cas za to

tok $$ vlagate v honde in za predelave, namest da bi kupl močnejši avto :roll:

Vsako tele ma svoje vesele pravjo..eni zapravljajo tam drugi tam, tisti kateri tunamo pa v tuning..Poleg tega pa na avtu imam 95k SIT registracije in porabo 9 litrov pri normalni vožnji, navsezadnje sem še neopazen in diskreten, kaj hočeš še lepšega..

Da naj si kupim starega m3ja, ki bom najprej na njega vložil miljon, da mi bo sploh všeč, potem pa še 300k SIT registracije in 13 litrov porabe, ne hvala.. :wink:

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams So jun 26, 2004 6:39 pm

Js sm tm blizu doma, pa za nobenga ne vem, da bi šel mašino tko predelovat. Prašite seata, če mogoč un ve, kdo je to.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 26, 2004 6:49 pm

greddy je napisal/-a:Vsako tele ma svoje vesele pravjo..eni zapravljajo tam drugi tam, tisti kateri tunamo pa v tuning..Poleg tega pa na avtu imam 95k SIT registracije in porabo 9 litrov pri normalni vožnji, navsezadnje sem še neopazen in diskreten, kaj hočeš še lepšega..

Da naj si kupim starega m3ja, ki bom najprej na njega vložil miljon, da mi bo sploh všeč, potem pa še 300k SIT registracije in 13 litrov porabe, ne hvala.. :wink:

Najbrž ti gre avto na katerem maš 95k registracije, predvsem pa 9 litrov porabe tko k M3 :roll:

LP
Zadnjič spremenil Slide, dne So jun 26, 2004 10:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
chevrolet
Novinec

Napisal/-a chevrolet So jun 26, 2004 9:53 pm

Williams je napisal/-a:Js sm tm blizu doma, pa za nobenga ne vem, da bi šel mašino tko predelovat. Prašite seata, če mogoč un ve, kdo je to.

LP

Sem iz mozirja in vam lahko potrdim, da se tole res dogaja, mel prav zanima kako bo izpadla zadevca ;)

LP TAUBI
Slika
Chevy V8 - TAUBI - TEAM TWINGO

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy So jun 26, 2004 10:41 pm

Slide je napisal/-a:
greddy je napisal/-a:Vsako tele ma svoje vesele pravjo..eni zapravljajo tam drugi tam, tisti kateri tunamo pa v tuning..Poleg tega pa na avtu imam 95k SIT registracije in porabo 9 litrov pri normalni vožnji, navsezadnje sem še neopazen in diskreten, kaj hočeš še lepšega..

Najbrž ti gre avto na katerem maš 95k registracije, predvsem pa 9 litrov porabe tko k M3 :roll:

LP

ne boma o tem..

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 26, 2004 10:48 pm

greddy je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

LP

Nauči se brati poste.. :evil:

Ne vem kaj sm spregledal..."tisti kateri tunaMO, pa v tuning"...torej maš 9l porabe na tunanem avtu...sklepam da je pol al dizl, če pa ne, pa mislm da maš bolj težko na tunanem avtu 9 l porabe...predvsem pa da tud če maš še zmir ni M3 in ne gre tok ko M3, ampak precej precej manj....ker si pač omenu M3

pa smo spet pri porabi :EE

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy So jun 26, 2004 10:55 pm

Slide je napisal/-a:
greddy je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

LP

Nauči se brati poste.. :evil:

Ne vem kaj sm spregledal..."tisti kateri tunaMO, pa v tuning"...torej maš 9l porabe na tunanem avtu...sklepam da je pol al dizl, če pa ne, pa mislm da maš bolj težko na tunanem avtu 9 l porabe...predvsem pa da tud če maš še zmir ni M3 in ne gre tok ko M3, ampak precej precej manj....ker si pač omenu M3

pa smo spet pri porabi :EE

LP

ne bom debatiral o tem napisal pa sem pri normalni vožnji...nisem pa vzel m3ja za referenco po končni hitrosti ker moja honda ne gre več kot 235km/h zaradi menjalnika in prekratke 5 prestave..

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 26, 2004 11:00 pm

lej...ehhh...nism niti za moment pomislu na končno...to je men najmanj važn...
ampak nasploh na pospeške, zmogljivosti na splošno :!:
Če bi tvoja Honda mela 321KM(al pa 286), bi tud žrla 12...pr normalni vožnji...tolk o tem...pa jih najbrž nima, pa tud gre ne tolk...ne mislm KONČNE...sej nism 10 let star :roll:

LP

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy So jun 26, 2004 11:05 pm

Slide je napisal/-a:lej...ehhh...nism niti za moment pomislu na končno...to je men najmanj važn...
ampak nasploh na pospeške, zmogljivosti na splošno :!:
Če bi tvoja Honda mela 321KM(al pa 286), bi tud žrla 12...pr normalni vožnji...tolk o tem...pa jih najbrž nima, pa tud gre ne tolk...ne mislm KONČNE...sej nism 10 let star :roll:

LP

sej maš prav!Na to sem pa res čisto pozabil.. :lol: vidim, da še marsikatere pojme nimas razjasnene, pustimo se presenetit..sam se umikam iz te debate..

Uporabniški avatar
urosbe
Novinec

Napisal/-a urosbe So jun 26, 2004 11:19 pm

Verjetno je zelel povedati, da M3 ze po defaultu (ob normalni voznji) pije krepko čez 10 l/100 km.

Za vse, ki ne verjamete... turbo VTi, voznja do 3500 obr/min - poraba 8.4 l / 100 km :D Do 3500 obr/min zato, ker pri 3500 zacne turbina filat. Je pa to povprecje mestne voznje (Ljubljana) in obmestne (obvoznica). Lahko si tudi sami izracunate.. poln tank cisto do roba, resetiran stevec - po 3 dneh - 225 kilometrih dolil 19 litrov bencina (da je bil tank spet cisto do roba poln).

LP
Uros

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Ne jun 27, 2004 8:48 am

hehe prov nasmejal sem se ko sem prebral te 4 strani.....
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Vesi
Novinec

Napisal/-a Vesi Ne jun 27, 2004 3:52 pm

Pozdravljam vsak projekt tuninga, ki se dogaja pri nas. Resnici na ljubo, odkar spremlam forum (nekje 2 leti), še nisem videl, ne slišal, da bi kdo kaj spodobnega skupaj spravil. Tako, da je vse skupaj en kup teorije in govorjenja, prakse pa nič.
S tem nočem nikogar provocirat, to je samo moje opažanje.
Lp

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Ne jun 27, 2004 5:07 pm

Matt je napisal/-a:hehe prov nasmejal sem se ko sem prebral te 4 strani.....

me too :P

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Ne jun 27, 2004 5:17 pm

Vesi je napisal/-a:Pozdravljam vsak projekt tuninga, ki se dogaja pri nas. Resnici na ljubo, odkar spremlam forum (nekje 2 leti), še nisem videl, ne slišal, da bi kdo kaj spodobnega skupaj spravil. Tako, da je vse skupaj en kup teorije in govorjenja, prakse pa nič.
S tem nočem nikogar provocirat, to je samo moje opažanje.
Lp

slabo opažanje!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne jun 27, 2004 5:41 pm

UROS20 je napisal/-a:Verjetno je zelel povedati, da M3 ze po defaultu (ob normalni voznji) pije krepko čez 10 l/100 km.

Za vse, ki ne verjamete... turbo VTi, voznja do 3500 obr/min - poraba 8.4 l / 100 km :D Do 3500 obr/min zato, ker pri 3500 zacne turbina filat. Je pa to povprecje mestne voznje (Ljubljana) in obmestne (obvoznica). Lahko si tudi sami izracunate.. poln tank cisto do roba, resetiran stevec - po 3 dneh - 225 kilometrih dolil 19 litrov bencina (da je bil tank spet cisto do roba poln).

LP
Uros

men začne turbina filat že od 850 1/ min :P

aja, honda je stroj :roll:

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Ne jun 27, 2004 5:50 pm

Upam da bo čimprej ta honda na kakem dragu da bo mel kadet iz MS mogoče kako konkurenco......tudi VENTURI je dans gledal kadeta samo v rit :twisted:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov