Eddy-k2 je napisal/-a:Juporabnost je pa tako kot si rekel....od 3500-4000rpm kar je več je nonsens...
TITan je napisal/-a:Zdej si bom pa lepo naredu v avtu nastavlivo blokado (za normalno vožnjo kr na 5700 (kjer je original zgubu moč zarad dotoka zraka), za "športno" vožnjo na kake 6500 pa za pametenga se delat na 4k k je škoda materiala).
Need_Power je napisal/-a:Samo če ni pri 5800, zakaj pa ima pol tam že rdeče polje??? Ker naprimer eni avti imajo tam nekje od 6000 obratov že tak malo rdeče pobarvano, od 6500 naprej pa full rdeče (npr. P206 al pa novi mondeo. Toti golf pa kr od 5800 dalje full rdeče. Drugače pa brez skrbi....vem kak 'cukne' ko pride od blokade, ampak jaz tega na svojem avtu (in tut na drugih, da nebo pomote) nikoli ne delam, ker se mi pač ne zdi pametno (raje šaltam ene 100 obratov prej). Našega polota sem samo dvakrat stisno do blokade...prvič ko sem prehiteval in mi je eno b**** (prehitevani) gas pohodo.....drugič pa na snegu, ko sem neke vragolije počel sred križišča.
A vi vaše avte redno do blokade stiskate?
Ajde
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov