Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr apr 20, 2005 10:37 pm

Ferrarist. je napisal/-a:js sm vidu vitota,pa mislim,da kar se tiče varjenja...je hemingway dosti pred vitotom...pa tud zvivanje cevi je kot je...tist k sm ga js vidu,je mel tud nagubano cev,presmojene zvare in še bi lahko naštevali...

...da mi nebo zdej kdo začel mutit in palamudit,da sm še en pametnjakovič tle na forumu,k moja familja živi od INOX-a in TIG varjenja,tko,da prosim...brez pripomb kot so-ne se delat pametn...
sej zgleda za enga navadnega smrtnika lep,ampak...

Aja no dej to mi ralož: hemingwaj pa devito,varjenje varjanta! Aja pa še neki mi povej kaj ma tvoja familija tukaj polek?? No ferrarist,delo doma itd, še ne pomeni DA MAŠ POJMA! ;) ;) Aja pa še tista tvoja NA UČ dela avspuhe------>ti kr tole napišem lllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Očitno ne poznaš človeka kako dela, in najboljš je da ne ocenjuj po svojem uču! Torej, po tvojih besedah dela devit izpuhe za peljhana pa deklevo pa še za druge slovenski in tuje dirkače vse na oko :roll: :roll: :roll: ,torej tist kolekrot OD HELIKOPTERJA je delu na uč :roll: :roll: :roll: !Dej nehi take ven metat prosim :roll: :roll: :roll: Pa brez zamere pač sm izrazu svoje mnenje 8)

Aja pa še za druge: Vsi ste neki pametni,ne bom govoril kateri :? :? No vglavnem na koncu, boste pa vsi skupi šli Devitotu šupak lizat,ker boste nucal ker športn avspuh :? :? Če vas kej moti, povejte to človeku ne pa neki goflat za njegovim hrbtom! Edino če nimate j**c :twisted: :twisted: kar ste nekateri že pokazal kakšne P.....čke ste

lp venom

Ferrarist.
Nov uporabnik

Napisal/-a Ferrarist. Če apr 21, 2005 11:37 am

no...sm že enkrat napisal in bom še enkrat:že 20 let se ukvarja naša familja z inox-om...že od malih nog sm se zanimal za to itd...bil sem v dosti tovarnah od belgije,španije itd...,kjer izdelujejo inox,v marsikaterem steel centru,k je velik npr. za celo brniško letališče...sm že vidu marsikaj itd...in po npr. 10 letih mislim,da sm nekej izkušenj dobil z obdelovanjem inox-a in njegovimi lastnostmi,problemi itd...zato pa mene nebo uču venom,kateri var je dober in kateri slab,kateri je prežgan,pri katerem se je varilo z premalo plina,pri katerem z preveč oddaljeno iglo,pri katerem s premajhnim ali prevelikim tokom,s slabo maso ITD......tako,da...kar se tiče obdelovanja inox-a...ne mi tle govort,k mislim,da po 10-ih letih in nekej kilometri vara za sabo- kr zadosti vem glede tega,da lahko povem,kako in kaj...kar se pa tiče cen...nej povem,da mamo trgovino doma med drugim-in lahko povem,da je 1 m cevi fi 60 1500 sit+ddv...kje je gospod vito dobil +50 000 za 2 m cevi in še sredn lonc...da ne govorimo o cifrah ,k so jih ostali napisali...
če mi kdo da pol cene od vitota,mu js nardim izpuh...glih tak k od vitota,lsam boljše zvarjen...

LP Ferrarist

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Če apr 21, 2005 11:50 am

Ferrarist. je napisal/-a:če mi kdo da pol cene od vitota,mu js nardim izpuh...glih tak k od vitota,lsam boljše zvarjen...

LP Ferrarist

Kr povej kdaj pa kam....

Ferrarist.
Nov uporabnik

Napisal/-a Ferrarist. Če apr 21, 2005 12:35 pm

ajdovščina,povej,kaka cev,za kak avto in bomo rešli...dej kr na PM ;)

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 21, 2005 1:34 pm

aja ferarist!narediš avspuh?!??! No rabil bi avspu ,ne preveč glasen ne preveč tih, naj bo glih prov!Aja pa prov za moja avto ker pač nimam katalizatorja pa srednjega lonca!Pa še neki mi povej kok avspuhov si tinaredu kok pa devito!Aja pa še kolega bi za rally FELICIJO rabu lonec oz komplet zadevo, tko da če boš ti boš naredu pa zvaru itd...... pol svaka čast!Aja glede iskušenj se nimaš ti kej primerjat z devitotom ker pač ti ne prefukavaš ŠPORTNIH avtov in vgrajuješ kolektorje itd.... kaj šele o izdelavi avspuha,bi pa rade volje videl koliko bo tvoj lonc zdržal kok pa od devitota pa še kater bo lažji,pa se polek tega da so še duge cake polek!!! 8) 8) 8) 8) 8)

Morda znaš ti lonc narest tak kokr jih je A3M dilu vsakemu,ki naj bi še zdržal BMW M3 itd.... to ni jst rad vidu,kaj šele tista teža ki je zelo pomembna 8)

Brezveze diskutirat kej od devitot!!!!!!!! Sm vam že prej reku če vas kej moti oz vam ni kej prav kakor tebi FERRARIST,pojd do devitota, pa mu reč, da znaš ti bolš oz lepš varit kakor on, kaj šele boljši lonec pa cenejši kakor njegov narest!

Aja FERRARIST najdi mi stavek ,kjer sm ti jaz napisal oz kjer te UČIM KAKO SE VARI!!Dej prosim povej oz najdi ta stavek. Pa še neki k tok modruješ da ti lonec nardiš(BOLJŠE ZVARJEN) pa cenejši,zakaj nisi šov v biznis z prodajo loncev?!?!?!?Al boš reku doma mam dost dela pa me take zadeve ne zanimajo!Folk devitotu hod zarad KVALITETE !!Tvoj lonec pa od gospoda (jankovec) bo OGROMNA razlika 8)

Ma dej sploh brezveze vam modrijanom kej pisat, k ste itak svoje dokazal z.................... itd. ..........itd..............

Brezveze trošit svoje blaznice na prstih itd.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če apr 21, 2005 1:35 pm

Btw se da dobit tut fi 70 in 76 cevi?? Tok da si zapomnm kje robo dobit :twisted: če se bo kej delal.

Ferrarist.
Nov uporabnik

Napisal/-a Ferrarist. Če apr 21, 2005 2:26 pm

CupraR je napisal/-a:Btw se da dobit tut fi 70 in 76 cevi?? Tok da si zapomnm kje robo dobit :twisted: če se bo kej delal.

se da dobit,ja...oboje,z debelino stene od 1,2 do 4 mm...
glede trajanja,kvalitete in teže-ti lahko nardim tud js lahek lonc-iz 0,5 alpa 0,6 mm pločevine...sam nevem,kolk cajta ti bo gor stal...ampak-kakor ti zatrjuješ-lahek BO ;)

Uporabniški avatar
cury
Nov uporabnik

Napisal/-a cury Če apr 21, 2005 2:38 pm

Tle se greste neki o čimlažjih materialih o izpuhu pregovarjat in dajete nevem kolk keša zato, čist simple stvar pa je če bi sami mal shujšal, bi blo boljš za performance pa še za vas :lol: :lol: :lol:
Kdor drugemu jamo koplje, tudi slepa kura zrno najde!

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Če apr 21, 2005 2:51 pm

cury je napisal/-a:Tle se greste neki o čimlažjih materialih o izpuhu pregovarjat in dajete nevem kolk keša zato, čist simple stvar pa je če bi sami mal shujšal, bi blo boljš za performance pa še za vas :lol: :lol: :lol:

najbolj pametna izjava v celem topicu!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 21, 2005 5:11 pm

ej jst nism debel :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Če apr 21, 2005 5:18 pm

te pa ni čudno da se nene noben sound file pojavi

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če apr 21, 2005 5:20 pm

pišuka se vam gre za kilograme. kot da bi vsi imeli neke supersportnike. Ce mas 1.4 masino z karbonskmu loncem in iz titana vas bo nekdo ki ima 1.6 motor + otroski sedez zadi pustu.

No me pa zanima ker zdej nameravam vrzt izpuh na mojga BMWja, pa bi vs na izi prasov kaj je najbols? Pa more bit z homologo.

In pa da nebom nove teme odpiral, koliko je kaj vecja poraba?
Slika Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 21, 2005 6:11 pm

mistervegas je napisal/-a:te pa ni čudno da se nene noben sound file pojavi

ocitno bom jaz mogle dat posnetek svoj!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če apr 21, 2005 6:18 pm

Fantje nehajte se kregat ker potem bo pizdarija. :!:
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Če apr 21, 2005 7:42 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:pišuka se vam gre za kilograme. kot da bi vsi imeli neke supersportnike. Ce mas 1.4 masino z karbonskmu loncem in iz titana vas bo nekdo ki ima 1.6 motor + otroski sedez zadi pustu.

No me pa zanima ker zdej nameravam vrzt izpuh na mojga BMWja, pa bi vs na izi prasov kaj je najbols? Pa more bit z homologo.

In pa da nebom nove teme odpiral, koliko je kaj vecja poraba?
ž

Za BMW-je zelo hvalijo Supersprint. Poraba se bo povečala, ker boš hotel poslušat izpuh v višjih obratih :)

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway Če apr 21, 2005 7:57 pm

Mah jz sm naredu svoj auspuh. Res pa da nism lonca delu k je itak ze 20 000 sit cist dobr lonc pa se sploh ne splaca tistga pleha skupi neki varit... brez veze. Aja sej pr zvoku je pa tko. Ce hocs da je tisji ga malo bol zapres ce pa hocs da se dere ja pa odprt itak ni kle nobene matematike da bi ga bilo treba na kaksen instrument oglesevati al pa kej...
Mah mal prevec se kregate.
Venom brez zamere sam ne vem kaj ti je da tak slavospev delas. Sej devito avspuhi so dobri sam lahko se zgledujes po crashu k lepo pametno molci ti pa kle neke scene delas kot da bi bil placan da ga reklamiras...
Jz sm biu zraven ko je sel crash delat dyno po tistem ko je dobil na avto titanium devito izpuh in morm rect da se mi je blo hudo za njega ko smo videli rezultate...
Sory sam moci je bilo manj.
Mogoce pa vsi mi nimamo pojma pa bo treba kupovat drage ameriske zadeve kjer se vsa testiranja delajo na dyno testih pa se potem prodaja izdelek...
Tkole mamo.
- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če apr 21, 2005 8:08 pm

hemingway je napisal/-a:Jz sm biu zraven ko je sel crash delat dyno po tistem ko je dobil na avto titanium devito izpuh in morm rect da se mi je blo hudo za njega ko smo videli rezultate...

.

kaj je pa DeVito porekel na to ?

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Če apr 21, 2005 8:14 pm

Sonny je napisal/-a:
hemingway je napisal/-a:Jz sm biu zraven ko je sel crash delat dyno po tistem ko je dobil na avto titanium devito izpuh in morm rect da se mi je blo hudo za njega ko smo videli rezultate...

.

Venom got pwnt? :twisted:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 21, 2005 8:16 pm

Serđo™ je napisal/-a:
Sonny je napisal/-a:

.

Venom got pwnt? :twisted:

namrec se neeeeeeeee :P :-P
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov