SAVINJCAN je napisal/-a:kdo ste tršali amortizerje ste potem avto peljali na optiko? vam je pokazalo kaj drugače? toliko da vem, če je smoterno peljat avto na optiko po tršanju.
el_diablo je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kdo ste tršali amortizerje ste potem avto peljali na optiko? vam je pokazalo kaj drugače? toliko da vem, če je smoterno peljat avto na optiko po tršanju.
glede na to da amortizerje vn vzamejo,je logično da je dobr it pol na optiko.
Mare_K je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kdo ste tršali amortizerje ste potem avto peljali na optiko? vam je pokazalo kaj drugače? toliko da vem, če je smoterno peljat avto na optiko po tršanju.
Obvezno je treba it na optiko, sam sm takoj po tršanju čutil trši volan....po optiki pa ne več. Kar sm jst razumu mehanika na optiki mi je v mojem primeru naštimu na sport.
Mare_K je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kdo ste tršali amortizerje ste potem avto peljali na optiko? vam je pokazalo kaj drugače? toliko da vem, če je smoterno peljat avto na optiko po tršanju.
Obvezno je treba it na optiko, sam sm takoj po tršanju čutil trši volan....po optiki pa ne več. Kar sm jst razumu mehanika na optiki mi je v mojem primeru naštimu na sport.
d_leonit je napisal/-a:Mare_K je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kdo ste tršali amortizerje ste potem avto peljali na optiko? vam je pokazalo kaj drugače? toliko da vem, če je smoterno peljat avto na optiko po tršanju.
Ne vem zakaj bi peljal avto na optiko po tršanju amortizerjev? Sam imam Koni sport nastavljivo podvozje po trdoti in si vsake toliko časa malo spremenim trdoto, to pomeni da bi ga mogu skos na optiko vozt?
nightmare je napisal/-a:Pri vozilih kjer je možno spreminjati previs koles je potrebno peljati na optiko saj se stem ko amortizer vzamemo iz vozila te nastavitve premaknejo pri vozilih,ki pa tega nimajo pa optika ni potrebna.
Lp
nightmare je napisal/-a:Če se prau spomnim clio B nima nič za nastavljat,čeprav se z nižanjem avtomobila previs in stekanje spremenita.Kle je najbolše če pokličeš nekam kjer opravljajo optiko pa ti bodo povedal.Če ti gre avto še vedno naravnost ob pospeševanju in zaviranju brez da bi moral zato držati volan je pomoje uredu,sepravi se stekanje ni spremenilo.Ti pa lahko zaradi previsa neenakomirno pobira gume po robovih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov