Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Če avg 21, 2003 8:50 am

Kaj pa če bi namesto NOS sistema enostavno v avto dali bombo O2 ( kisika ) in ga speljali do mašine. Glede na to da se moč avta spremeni že na hladnem zraku, bi že ta boost bil kar precejšenj. Edini problem, ki ga vidim je, ali bi injektorji za gorivo uspeli dovajati dovolj bencina za ves kisik v cilindrih.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Če avg 21, 2003 10:05 am

hehe....
bom lepo povedal....
sam kisik..pospešuje korozijo in bi po domače "zašvasal" clindre in bate skupaj......
zato tu N2O...manj kisika in več dušika za hlajenje !
V8 POWER

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Če sep 25, 2003 12:37 am

A je kul met NOS. Ful placas zanj, masino lahk zjebes pa se za nc ke prevec pametnega ga ne mores uporabit k ucinek traja sam par sekund al pa mores celo cisterno za sabo vlect. Sej ne recem nc sam to je prou za tisti tazadn detail na postimenem autu.
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

GVX
Novinec

Napisal/-a GVX Če sep 25, 2003 6:44 pm

Trigger je napisal/-a:A je kul met NOS. Ful placas zanj, masino lahk zj**es pa se za nc ke prevec pametnega ga ne mores uporabit k ucinek traja sam par sekund al pa mores celo cisterno za sabo vlect. Sej ne recem nc sam to je prou za tisti tazadn detail na postimenem autu.

Kaj bi seksal; obremenjuješ srce za tiste tri sekunde naslade!?
To je pa res zadnja stvar v življenju, ki bi jo počel,a ne???
L.P.
gvx

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Napisal/-a Trigger Če sep 25, 2003 7:38 pm

Daj ne me uzet narobe sej je ze ql da mas NOS sam za ta kes se da marsikej druzga narest zato je po moje pametno prvo bit zadovoljen z avtom tak ku je in pol ce ti se kej ostane nabavt NOS.

P.S.:sploh pa s seksanjem krepis srce telo in duha in vsaj pr men traja kej vec kot 3 sekunde

GVX
Novinec

Napisal/-a GVX Če sep 25, 2003 8:09 pm

Trigger je napisal/-a:Daj ne me uzet narobe sej je ze ql da mas NOS sam za ta kes se da marsikej druzga narest zato je po moje pametno prvo bit zadovoljen z avtom tak ku je in pol ce ti se kej ostane nabavt NOS.

P.S.:sploh pa s seksanjem krepis srce telo in duha in vsaj pr men traja kej vec kot 3 sekunde

Ko v avto zmontiraš flašo, ti že sama misel nanjo dvigne adrenalin.
Ko daš kontakt in odpreš ventil, te (vsaj mene)preplavi tisto pričakovanje, ko pa stisneš knof, se ti ob pospešku j**e, če ti motor razpade v par sekundah!
Tisto zadovoljstvo, ko te prilepi, odtehta marsikaj!
p.s.Tudi pri meni traje sex več kot 3 sekunde, a tisti vrhunec je pri NOS sistemu neprimerno daljši!

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Napisal/-a Trigger Pe sep 26, 2003 12:04 am

No ja ves se nism se u nobenem autu pelju k bi meu NOS montiran. No ja ce bi probu bi mogoce drgac mislu. Ma za zdej je meni NOS se zmerej sam pika na i na postimanem autu.

P.S.: kaki je filing kadar palis nos a ful nalima na sedez

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe sep 26, 2003 8:44 am

Trigger je napisal/-a:No ja ves se nism se u nobenem autu pelju k bi meu NOS montiran. No ja ce bi probu bi mogoce drgac mislu. Ma za zdej je meni NOS se zmerej sam pika na i na postimanem autu.

Sj si pomoje gledu 2 fast 2 furious :D

GVX
Novinec

Napisal/-a GVX So sep 27, 2003 6:20 am

Trigger je napisal/-a:

Čisto odvisno, koliko km imaš na plin!
Sam sem imel 45, avto (yugo) jih je imel 109!
Lahko si sam predstavljaš:800 kil in čez 150 km!
Ko pa stisneš, se pa pospešek čuti , kot bi na turbašu prijela turbina in pa včasih (odvisno od asfalta) trga volan iz rok še v tretji!
Ker pa sem avto pred 10 dnevi prodal s plinom vred, ti tega ne morem pokazati, žal!
L.P.
gvx

KAVKAPUB
Nov uporabnik

Kraj: NM

Napisal/-a KAVKAPUB Sr okt 01, 2003 7:42 pm

Enkrat sm gledu oddajo da obstajata dve vrsti instalacije NOSa....ena je gumb, druga pa direktni predvklop pred vzigom motorja; v bistvu je nos skoz odprt, v glavo cilindra pa pride sele po pritisku gas stopalka do podna....buls varjanta kot pa una na gumb, pr kateri moras met obrate,....

GVX
Novinec

Napisal/-a GVX Če okt 02, 2003 6:46 pm

KAVKAPUB je napisal/-a:Enkrat sm gledu oddajo da obstajata dve vrsti instalacije NOSa....ena je gumb, druga pa direktni predvklop pred vzigom motorja; v bistvu je nos skoz odprt, v glavo cilindra pa pride sele po pritisku gas stopalka do podna....buls varjanta kot pa una na gumb, pr kateri moras met obrate,....

Očitno nisi dobro gledal:tudi tiste inštalacije, ki imajo povezavo z stopalko za plin, se aktivirajo pri že prej nastavljenih obratih!
Take možnosti, da bi aktiviral plin iz zelo nizkih obratov in pri tem imel še motor v enem kosu-NI!
L.P.
gvx

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če okt 02, 2003 7:54 pm

GVX je napisal/-a:
Trigger je napisal/-a:

Čisto odvisno, koliko km imaš na plin!
Sam sem imel 45, avto (yugo) jih je imel 109!
Lahko si sam predstavljaš:800 kil in čez 150 km!
Ko pa stisneš, se pa pospešek čuti , kot bi na turbašu prijela turbina in pa včasih (odvisno od asfalta) trga volan iz rok še v tretji!
Ker pa sem avto pred 10 dnevi prodal s plinom vred, ti tega ne morem pokazati, žal!
L.P.
gvx

HM prodal si jugota al kaj????
daj nene zajebavaj!

GVX
Novinec

re:monster

Napisal/-a GVX So okt 04, 2003 8:54 pm

Prodal, ja!
Zaradi narave službe sem rabil večji avto in kupil Vectro.
Ker pa nimam časa več "skrbeti" za yugo, sem ga pač prodal.
Ostali so pa lepi spomini!
L.P.
gvx

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Ne okt 05, 2003 6:40 pm

KAVKAPUB je napisal/-a:Enkrat sm gledu oddajo da obstajata dve vrsti instalacije NOSa....ena je gumb, druga pa direktni predvklop pred vzigom motorja; v bistvu je nos skoz odprt, v glavo cilindra pa pride sele po pritisku gas stopalka do podna....buls varjanta kot pa una na gumb, pr kateri moras met obrate,....

itak mas stikal na gasu. tis bl mal vidu se men zdi.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne okt 05, 2003 7:07 pm

kr3mn1 je napisal/-a:

itak mas stikal na gasu. tis bl mal vidu se men zdi.

...hehehe...
...ne smem kar želim...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov