Trigger je napisal/-a:A je kul met NOS. Ful placas zanj, masino lahk zj**es pa se za nc ke prevec pametnega ga ne mores uporabit k ucinek traja sam par sekund al pa mores celo cisterno za sabo vlect. Sej ne recem nc sam to je prou za tisti tazadn detail na postimenem autu.
Trigger je napisal/-a:Daj ne me uzet narobe sej je ze ql da mas NOS sam za ta kes se da marsikej druzga narest zato je po moje pametno prvo bit zadovoljen z avtom tak ku je in pol ce ti se kej ostane nabavt NOS.
P.S.:sploh pa s seksanjem krepis srce telo in duha in vsaj pr men traja kej vec kot 3 sekunde
Trigger je napisal/-a:
P.S.: kaki je filing kadar palis nos a ful nalima na sedez
KAVKAPUB je napisal/-a:Enkrat sm gledu oddajo da obstajata dve vrsti instalacije NOSa....ena je gumb, druga pa direktni predvklop pred vzigom motorja; v bistvu je nos skoz odprt, v glavo cilindra pa pride sele po pritisku gas stopalka do podna....buls varjanta kot pa una na gumb, pr kateri moras met obrate,....
GVX je napisal/-a:Trigger je napisal/-a:
P.S.: kaki je filing kadar palis nos a ful nalima na sedez
Čisto odvisno, koliko km imaš na plin!
Sam sem imel 45, avto (yugo) jih je imel 109!
Lahko si sam predstavljaš:800 kil in čez 150 km!
Ko pa stisneš, se pa pospešek čuti , kot bi na turbašu prijela turbina in pa včasih (odvisno od asfalta) trga volan iz rok še v tretji!
Ker pa sem avto pred 10 dnevi prodal s plinom vred, ti tega ne morem pokazati, žal!
L.P.
gvx
KAVKAPUB je napisal/-a:Enkrat sm gledu oddajo da obstajata dve vrsti instalacije NOSa....ena je gumb, druga pa direktni predvklop pred vzigom motorja; v bistvu je nos skoz odprt, v glavo cilindra pa pride sele po pritisku gas stopalka do podna....buls varjanta kot pa una na gumb, pr kateri moras met obrate,....
kr3mn1 je napisal/-a:KAVKAPUB je napisal/-a:Enkrat sm gledu oddajo da obstajata dve vrsti instalacije NOSa....ena je gumb, druga pa direktni predvklop pred vzigom motorja; v bistvu je nos skoz odprt, v glavo cilindra pa pride sele po pritisku gas stopalka do podna....buls varjanta kot pa una na gumb, pr kateri moras met obrate,....
itak mas stikal na gasu. tis bl mal vidu se men zdi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov