greddy je napisal/-a:ja, kaj je z njim..tale ima dosti boljsi izkoristek, kot pa navaden "shorty" oz log style manifold,
A je to GUDE?
greddy je napisal/-a:ja, kaj je z njim..tale ima dosti boljsi izkoristek, kot pa navaden "shorty" oz log style manifold,
Bel-Tirid je napisal/-a:menjaj samo čip, daj ga gor od druzga avta, to je moj frend naredu, se je avtu kr strgal.
190km/h je su
Glede turbine so jo pa hotl dat od alfe, samo je poj kupu Hondo.
Vse se da in če mas srečo ti sploh nebo nič crknilo, ker to je ax
AS_ je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:menjaj samo čip, daj ga gor od druzga avta, to je moj frend naredu, se je avtu kr strgal.
190km/h je su
Glede turbine so jo pa hotl dat od alfe, samo je poj kupu Hondo.
Vse se da in če mas srečo ti sploh nebo nič crknilo, ker to je ax
ja res je. poznam tega tipa. a si pozabil povedat, da te je na dragu zadej pustil?
![]()
V glavnem. Tip je v AX-a 1.1i dal cip od fiat tipo 2.0 16v. konjev ni sel nikoli merit, vendar se je avtu res strgalo. Pri drag racih ga je dobesedno odstrelilo na ciljno crto in je za seboj pustil od fiat tipo 1.9D do audi 2.5E. Za seboj je pustil tudi mene z mojo daewoo nubiro 1.6 16v![]()
Samo! Z veliko mocjo pridejo tudi slabosti. namrec odtrgalo mu je nosilni vijak in mu je levi del masine padel dol. po popravilu se je pokazalo se nekaj slabosti, ki so nastali zaradi "premocnega" motorja za tak avto.
P.S.po predelavi mu je pil od 7-8l/100km
drsokodj je napisal/-a:greddy je napisal/-a:Po teh sikah upam, da mi verjames..kot sem reku, ko bos mel denar in zelje, kaj zeliš potem poslji PM, ker vsak mora met en cilj, jaz sem si zastavu cilj 300HP in sm ga dosegu oz presegu..![]()
hja a to bi tu lahko turbino kje dobil, ali si jo moram sam priskrbeti????
l.p. Anže
LIBERTY je napisal/-a:kar se tice avtov na sax-p, vam jaz lahko povem da so to res turbaci, ampak ce se bi kdo rad prijavu na forum, in malo povprasal o saxojih oz. Turbo saxojih, vam bojo zaupali zelo malo ker to kar so oni predelaval je veliko dela, dnarja ulozenga in z tem tudi veliko proble,ov. Prvi saxo turbo ki ga je imeu na tejle strani je ocka sax-p-ja, Simo ( Simon Robinson) Naj nekdo pogleda kako sje potekala predelava njegovega saxoja , to govorim za citroen motorje pa boste vidl da ni vse kar se sveti.
Lp
Toni ( Toni-saxo)
Ce ti pa rata zmontirat turbo na Ax, pa svaka ti cast, bi bil jaz zelo zadovoljen da bi koncno videl ksnga citroena turbo ( predelan seveda), Saso ti pa kaj hitro ukrepej da vidm tvojo zverino hehe
saso_vts je napisal/-a:delala naj bi na0,5bara in avto nej bi mel nekje 180 konjicev
ce bi hotu pa se mal vec konjev bi bilo pa treba se bate zamenjat,sam je mal premal denarja
saso_vts je napisal/-a:ne zelo bi bil srecen ce bi jih bilo samo 160
za avto k ima tezo 900 kil se mi zdi da bi bilo kr dovolj konjev
predelava pa nej bi prisla nekje 1000 evrov ali vec
sam to je res samo okvirno,k je tip reku da se mormo prej vidit pa mal bolje zmenit,k po tel to pac ne gre
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov