milankregar je napisal/-a:Pojdite si pogledat na mobisux. V področju "tuning" obstaja ena zaklenjena tema, kjer je kar nekaj ljudi opisalo težave po posegu pri RSR. Med drugim je tudi uničil računalnik, ... potem pa je na forum prišel Matjaž (RSR) in začel groziti vsem vprek.
Čisto tako informativno, da ne bo kdo trdil da se pri RSR-u to ne more zgoditi.

Na hitro sem preletel omenjen forum.
Ker je kar precej postov zbrisanih oz. naknadno editiranih si je težko ustvariti prvotno sliko in potek le-teh.
No s kasnejšimi posti sem si ustvaril tako sliko:
Nekdo naj bi se zglasil z ECUjem iz svojega vozila pri RSR zaradi predelave. ECU naj bi iz vozila odmontiral in nato montiral sam. Pri RSR so ugotovili, da vozila ne morejo tunati. Po tem dogodku je stranka ugotovila, da motor ne deluje pravilno. Poskušal je z menjavo raznih senzorjev in lambda sonde. Nazadnje je ugotovil, da je težava v ECUju in le-tega zamenjal z drugim.
NIKOLI NI STRANKA POKLICALA ALI KAKO DRUGAČE REKLAMIRALA OMENJENO TEŽAVO PRI RSR. Po baje več kot enem letu pa začne stranka pljuvati po RSRju na omenjenem forumu.
Malce nelogično vse skupaj. Razumel bi, da stranka pljuva po RSRju,če bi mu on ob reklamaciji rekel, da ni nič kriv. Tako pa ... se mi zdi logično, da se je na forumu oglasil tudi RSR sam, ker je za zadevo verjetno zvedel šele na forumu.
Če sem poste narobe razumel naj me kdo bolje obveščen popravi.
Tudi današnji neljubi dogodek z Audijem 3.0 TDI je za moje pojme prehitro prišel na tapeto na tej tabli. Zadeva se še rešuje in prehitro je soditi vse skupaj. Če je stranka dobila primerno nadomestno vozilo je to kvečjemu plus za omenjeno podjetje. Če pa bo stranka 14 dni brez avta in podjetje še vedno nebo v stanju le-tega popraviti potem pa mislim, da je pametno o tem obvestiti ostale.
Vsi ljudje smo zmotljivi, stvari se kvarijo. Če nebi bilo tako potem nebi rabili garancij.
Samo še majhen nasvet: Ko imate v delavnici avto višjega cenovnega razreda nikar ne spuščajte zraven raznih vajencev ...
Lp,