...Kdo so zaposleni ...Kromanjonci ? Jaz imam 5 Turbinar dva dizla tri bencinarje pa mi še ni prdnla niti ena turbina pa gonim vsakega - Turbine se danes sploh ne kvarijo več to je bilo na starih avtih ... če pa ti poliješ kamen pregret z hladno vodo pač - počiWalker_P je napisal/-a:Ko se tkole sprašujem, al je to dobr al ni, pridem do sledečega odgovora. Ni dobr, če ne znaš s turbo dizelskim motorjem delat tako kot je treba. Namreč, službeni pasat ima že četrtič okvaro turbine, 3× do zdaj je bla menjana, pa avto ne zdrži niti 10.000 km. Avto ni čipam ima pa 130KM. Hočm povedat, da dejte delat s to mašino tko kot se dela s trubinarji. Pa neki mi povejte, je normaln, da ima avto 3 mesece stare gume in koma 2.5mm profila?? Je normaln, če ga dobi v roke ''normaln'' človk.
...ma dej pobit živali ... jaz menjam gume letne 2 x na leto delam pa 2.5 do 4 kile/km na mesec pa v dveh letih nisem menjal razen ene manšete in enega zgloba volanskega še nič ... sklopko sem dobil uničeno in sem eno leto vozil z drsečo preden sem jo menjal ( bal sem se da je vztrajnik za zamenjat zato sem odlašal )... no čipano je od začetka in pravim meni pije bencinar 12.5 zdaj ...4x4 pogon pa ga niti slučajno ne šparam - je pa res, da se pozna če stalno prešaš gas pa bremzo - lahko voziš tekoče in hitro pa ne porabiš dosti več kot povprečen voznik... pol ravnine stiskaš pol ga spustiš pred ovinkom da pade na normalno hitrost ne pa stiskat do pet metrov pred ovinkom pol pa gret diske ... jebiga se zgodi kdaj pa kdaj a ne stalno - pol si moten!!! kakorkoli vestni ti tvoji sodelavci glih niso če bi pred ustavitvijo spustili 2 km gas da se malo shladi turbina pa ga pustili še 30 sekund prižganega v prostem teku preden izstopijo ven in ga ugasnejo pa da bi prvih 5 km zjutraj vozili do 2200 obratov ne čez pol bi turbina preživela motor ... L.p. MadWalker_P je napisal/-a:Če ti podatek o globini profila na gumah kj pove ki sm ga napisal, pa povprečna poraba 12.7l/100km, mislim da tak veš da neki ne štima. Aja govorim o dizlu ne bencinarju, da ne bo pomote.
Mad je napisal/-a:...ma dej pobit živali ... jaz menjam gume letne 2 x na leto delam pa 2.5 do 4 kile/km na mesec pa v dveh letih nisem menjal razen ene manšete in enega zgloba volanskega še nič ... sklopko sem dobil uničeno in sem eno leto vozil z drsečo preden sem jo menjal ( bal sem se da je vztrajnik za zamenjat zato sem odlašal )... no čipano je od začetka in pravim meni pije bencinar 12.5 zdaj ...4x4 pogon pa ga niti slučajno ne šparam - je pa res, da se pozna če stalno prešaš gas pa bremzo - lahko voziš tekoče in hitro pa ne porabiš dosti več kot povprečen voznik... pol ravnine stiskaš pol ga spustiš pred ovinkom da pade na normalno hitrost ne pa stiskat do pet metrov pred ovinkom pol pa gret diske ... jebiga se zgodi kdaj pa kdaj a ne stalno - pol si moten!!! kakorkoli vestni ti tvoji sodelavci glih niso če bi pred ustavitvijo spustili 2 km gas da se malo shladi turbina pa ga pustili še 30 sekund prižganega v prostem teku preden izstopijo ven in ga ugasnejo pa da bi prvih 5 km zjutraj vozili do 2200 obratov ne čez pol bi turbina preživela motor ... L.p. MadWalker_P je napisal/-a:Če ti podatek o globini profila na gumah kj pove ki sm ga napisal, pa povprečna poraba 12.7l/100km, mislim da tak veš da neki ne štima. Aja govorim o dizlu ne bencinarju, da ne bo pomote.
...Pojdi k Ogrincu in naj ti da veselje ... Tvoj avto bo imel problem samo z sklopko (če boš pretiraval)GUFY je napisal/-a:Pred kratkim sem kupil Audi S3, ki ima 160.000 km potrjena je tudi servisna kniga in avto je zelo lepo vzdrževan pa me zanima ali je tak rabljen avto varno "čipati" ali lahko nastanejo kakšne težave. Ponavadi vozim bolj umirjeno me pa včasih prime prava dirkaška mrzlica takrat pa ne šparam avtomobila. Zanima me vaše mnenje.
...povej kak motor in kateri proizvajalec čipa ... L.p. MadDenii je napisal/-a:Jst še nisem dobil odgovora povezavo ki sem jo dal gre za nek čip ki bi pr bencinskem motorju povečalo nekje 20 konjev. Cena 99 EUR pa me res zanima če se splača dajat to noter da ne bo potem kej z motorjem narobe ?
GUFY je napisal/-a:Pred kratkim sem kupil Audi S3, ki ima 160.000 km potrjena je tudi servisna kniga in avto je zelo lepo vzdrževan pa me zanima ali je tak rabljen avto varno "čipati" ali lahko nastanejo kakšne težave. Ponavadi vozim bolj umirjeno me pa včasih prime prava dirkaška mrzlica takrat pa ne šparam avtomobila. Zanima me vaše mnenje.
Mad je napisal/-a: povej kak motor in kateri proizvajalec čipa ... L.p. Mad
Denii je napisal/-a:Mad je napisal/-a: povej kak motor in kateri proizvajalec čipa ... L.p. Mad
Gre za tale čip avto pa je 1.6 16V 100Km
http://cgi.ebay.de/Chiptuning-Tuningchi ... otohosting
yurchek je napisal/-a:čipal 1.9 tdi 130km pri rsr, pa se mi zdi da vsi tukaj malo pretiravate. Avto naj bi mel zdej 160-165km, jst pa tako ogromne razlike ne občutim. Čuti se sicer navor pri nižjih obratih, pa avto se raje vrti z isto močjo v večje obrate. Po testni vožnji sem bil kar malo razočaran. Ne bom rekel da se ne pozna, samo kar pa tukaj gor vi govorite pa je eno veliko pretiravanje, potem pa vsi preveč pričakujemo od tega čipanja...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov