DrMr je napisal/-a:... Infi s čim pa ti bremzaš
Na serijski pašteti - čakam na ebc komplet.
eclipse_R je napisal/-a:to je navor :P in to ma veze. Dalj, ko je točka od središča, manjšo hitrost ma, tko da jo je lažji ustavlatteži je ustavt 1 mm od središča, kot pa 1m od središča
lp
eclipse_R je napisal/-a:lol pa blo je par ur predn si oglas napisalampk kul
mal se mi je čudno zdel, sm mislu da si si mogoče premislil
lp
CupraR je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:katero zavorno olje priporočate?
ATE Blue racing oz od AP-ja, cen atm 3800 na liter. ATE ma AC Konim čez, AP pa Sinter
Nu-NRG je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:navadni diski in ferodo ds2500 ploščice ter DOT 5.1 zavorna tekočina pa bi se moralo kar poznati
Hum! Genijalna! DOT 5.1 .. ce mas tak zavorni sistem. Kaj pa ce ti zavorni sklopi tega olja ne prenesejo? Kaj si pa potem dosegel? Pozrte gumice, tesnila, etc .. torej vec skode kot dobrega.jaka-z je napisal/-a:jaz ti pa to odsvetujem, škoda keša za narezane diske od katerih nimaš večjih koristi.
Pugi je napisal/-a:in večje je pregrevanje tiste boge male enobatne čeljusti. Fora je, da ti prej diske pokrivi če maš tkole - mel sem en cajt na peugeotu tkole in sm z normalnim bremzanjem dokaj hitro pokrivil zadevo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov