Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
r4tl
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana- Polje

Napisal/-a r4tl Pe jan 26, 2007 9:22 am

Lej.... s slikcami sparam z razlogom, ker... zaenkrat je zadeva se v kleparski fazi in... se ne vem kk bo slo cez homologacijo, tk da...nebi rd da se tole prevec razve, tk da... ko bo dokoncana in paperji urejene, pa pridejo slikce, ker... zaenkrat sm naletel pri nasih gospodih za homologacijo na gluha usesa, tk da... lahk pa kdaj prides pogledat;)

LP

R4TL
Hm... oče mi je zmeraj pravil da nikoli ne veš vsega;))

vlk
Nov uporabnik

Napisal/-a vlk So jan 27, 2007 7:33 pm

Ja katre so zakoon....

Ker bo hmal pomlad, pa bi mal pobarval feltne, a ma mogoče kdo kak koristen nasvet glede barve....
Priponke
126.JPG

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Ne jan 28, 2007 9:27 pm

r4tl je napisal/-a:Lej.... s slikcami sparam z razlogom, ker... zaenkrat je zadeva se v kleparski fazi in... se ne vem kk bo slo cez homologacijo, tk da...nebi rd da se tole prevec razve, tk da... ko bo dokoncana in paperji urejene, pa pridejo slikce, ker... zaenkrat sm naletel pri nasih gospodih za homologacijo na gluha usesa, tk da... lahk pa kdaj prides pogledat;)

LP

R4TL

A lahk mal namigneš iz kerga konca si!
A zunanjost misleš tud kej spreminjat? Al te sam zarat morotja skrbi?

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Ne jan 28, 2007 9:51 pm

vlk je napisal/-a:Ja katre so zakoon....

Ker bo hmal pomlad, pa bi mal pobarval feltne, a ma mogoče kdo kak koristen nasvet glede barve....

Bele! Avto bo fantastično zgledal.
L.P.
Drager
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Ne jan 28, 2007 9:52 pm

vlk je napisal/-a:Ja katre so zakoon....

Bele! Avto bo fantastično zgledal.
L.P.
Drager
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Uporabniški avatar
r4tl
Nov uporabnik

Napisal/-a r4tl Po jan 29, 2007 8:53 am

Sej v opisu pise, da sm z ljubljane... da pa mal namignem o spremembah... pod pokrovom se bo skrival motor od Renault 5 Alpine (1.4 ccm in 92 KM), ki bo na cesto prenasla moc preko petstopenjsega menjalnika, ki ima vgrajeno 70:30 spero (po izracunih, ker je narejena doma)... zunanjost bo kot original TL, in bo s kromanimi odbijaci, letvicami in ogledali.... barva bo... se ne vem tocn... vrjetn modra (temno, in zatemnjene sipe... aja pa od Alpine feltne bodo gor;) Notranjost pa... imam ze na novo v mikrofibo preoblecene prednje sedeze od Reanult 19 16V, ter oblazinjenje vrat, ter na novo oblecen strop... vse v temno modra-crna kombinacija... voznikov pogleda pa bo lahko delovanje avta spremljal na rahlo modificirani armaturi od TL-ke in sicer bo v njo vgrajen stevec od Alpine in usi ostali instrumenti (zadeva v izdelavi)...sredinska konzola bo od Reanutl 19 in bo odpravila sindrom desne noge (to je edina napaka katrce... v desno nogo te pece, pri cemer te v levo zebe)... roll bara ne bo, ker... bo to ze prevec za homologacijo... glede slkc pa... do dej se ni nc posebnga... ker je zadeva se v kleparskem delu, ki pa se bliza koncu in bo kmalu na vrsti motor, tk da... mogoce pa bodo slikce... ker sm ravn ucer zvedu, da v Nemciji obstaja neka organizacija, ki izdaja TUV papirje za predelave, tk da... ce se bo dal si bom TUV za feltne od Alpine in motor zrihtu, tk da... kolega je zadnc sou na LPP s Hroscem in so ga vrgl, k je mel zadi 285 gume.... so sli v Nemcijo in zadevo spedenal in dobil papirje, ki niso samo za te feltne, ampak jih lahko nardes se na tisoce... se vrnil v LJ na LPP in so tipcki baje v tisini use postamplal, tk da... vm sporocim kk bo;) in ce bo use ql... bodo tud slikce tle;)

LP

R4TL

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Po jan 29, 2007 9:15 am

Opa!
To bo pa orng!
Če bo kej viška cajta, ti pošlem melj al pa po msn, pa se dobiva.
Drgač pa odlično!
Sm se nasmeju "sindrom desne noge", he, he,...je čist res(čeprav me ni nikol zeblo :D )
Ti, kako boš pa auspuh naredo, TL-ka ga je mela pr strani, a bo tm ostau?
Kaj pa blatniki, bodo kej poširjeni?
Pa za roll bar, če se da, bi blo kr dobr, sj veš kako je 92KM, pa pleh od katre(mogoče malo v razmislek) ;)
Držim pesti za homologacijo!!!!!

Uporabniški avatar
r4tl
Nov uporabnik

Napisal/-a r4tl Po jan 29, 2007 10:02 am

Ti kr pis, pa se oglas.... drgac pa avspuh ostane tm k je...samo da ne bo fi 35 ampak bo motor dihu skoz cev fi 50 in bl odprt lonc od TL-ke, ki bo pod levim blatnikom, tk da.... za blatnike pa se ne vem... tzka bo za sirt... samo...bom vidu ko bom dal feltne gor, pa ko bim zadevo na tla potegnu z dvigalom...kk se bo obnasal...praujo da s 165 gumam nej nebi blo pene:)

PS: Jah katrin pleh.... sm ze obsutu zadevo, tk da... vem da ti nc ni, ce se s katro v grabn prevrnes... ce AVDIJA uzad poljubs.... pa se kej... zadeva zgleda krhka..sam srce ima pa mocno (beri sasijo)...

LP

R4TL

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Po jan 29, 2007 10:38 am

nice! :D :vrum
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po jan 29, 2007 11:24 am

spica ta zadeva glede homologacije......dej ce izves kej vec javi tu na forumu..
a to je treba obvenzno it gor z avtom in ti oni pol napisejo tuv?...kaj ce jih kontaktiras po mailu ali telefonu in reces kaj rabis in ti ga posljejo bi bilo mozno?? a ceno tudi maybe ves??
LP pa srecno tudi iz moje strani :)
Slika

Uporabniški avatar
r4tl
Nov uporabnik

Napisal/-a r4tl Po jan 29, 2007 11:47 am

Lej...vem za hrosca da je prsl TUV papir oz certifikat, ki ti ga izdajo za feltne 285 gume celih 300 EUR in ja... avto more jit gor, tk da... ko pa zvem vec informacij pa vm sporocim;)

LP

R4TL

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po jan 29, 2007 11:54 am

r4tl je napisal/-a:Lej...vem za hrosca da je prsl TUV papir oz certifikat, ki ti ga izdajo za feltne 285 gume celih 300 EUR in ja... avto more jit gor, tk da... ko pa zvem vec informacij pa vm sporocim;)

LP

R4TL

ja f***...300 eurov...+stroski poti do gor.... :bonk :bonk :bonk hehe...se raje vozim s 13-kami al 16-kami nehomologiranimi :)

LP pa sporoci ja ko bo se kej novega .)
Slika

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Po jan 29, 2007 3:12 pm

Sm najdu ene "mačke" k so se Fiat pande lotil, je vse lepo dokumentiran.
http://www.autothiel.de/panda/panda005.htm

K so full dobr blatnike poširili! :D
Tko da navijam, da se boš odloču, pa jih ene 2cm poširu, pa ne cele, ampak sam tist pr gumi, upam, da si me zastopu :P
Tko nekak:
Slika
Pros enga nj ti v Photoshopu mal poširi.

Sm pa dobu eno moro idejo!
Upam da nauš poču od smeha!!
Angel Eyes - Luči pust original, sam kej tazga bi not dau:
Slika

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| Po jan 29, 2007 4:22 pm

če jo spraviš skup kot maš katrco v avatarju kapo dol
drugač pa lep projekt in ti želim veliko uspehov.

zanima me če maš mogoče kako sliko take katrce v živo ne sao z svinčnikom narisano,
lahko tui na private,
me zanima zgolj iz radovednosti ker zanimivo zgleda :)

Uporabniški avatar
r4tl
Nov uporabnik

Napisal/-a r4tl To jan 30, 2007 8:36 am

Ne zadeve se ne bo tko ekstremno seril, ker.... hocm obdrzat nedolzen izgled s hudicevo duso, tk da... pa se problem je, ker so katrini blatniki full mehki in so samo iz enega pleha (ne kot pri drugiga avtih, kjer sta notranji in zunanji blatnik skupi piknjena na robu) je zadevo tezko ser, ne da bi kej prevec rezal in varil, ker ti jih na sredi rata vn povlect, na koncih ti jih pa not piga, tk da... bom se vidu kk je... se pa katra dela v zunanjosti kot original TL-ka, zato tud ne bo imela air intake za zajem zraka, ampak bo le majhna mrezica pod desnimi zmigaucki, tk da... ekstrem tunning odpade... in katrce k bi bla tko sedenana kot je v opisu..ne zal je ne poznam... me pa enakt mika, samo...do tja so se drugi plani in sicer Renault 4 Furgonete (F4 ali F6), pa cabrio, pa.... pol sele tuning;) k se mal papirjeu in vezi s predstavniki na uradih nabere;)

LP

R4TL

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort To jan 30, 2007 9:31 am

r4tl je napisal/-a:hocm obdrzat nedolzen izgled s hudicevo duso
R4TL

Bravo, v tem te 100% podpiram!
Ekstrem tuning, pa katra :ne Katra pa ni za čičke čačke!

Za blatnike širt vidm, da me nisi zastopu(sj sm itak mal čudn povedu!!)

Slika

Na tak način sm mislo,se mi zdi da ni ekstremno, ti da pa takoj mislt!!
Je pa res, da bi na tist pleh teško varil, k je tanek k papir.

Pa da nauš mislu, da te čm kej prepričvat, al pa kej tazga! :P
Tko jo nared, da bo teb ušeč!

suhokranjec
Novinec

Napisal/-a suhokranjec To jan 30, 2007 9:42 am

Kak pa prideš v tega mercedeza kot sopotnik, če nima kljuk za vrata odpret?
L.P.

Uporabniški avatar
r4tl
Nov uporabnik

Napisal/-a r4tl To jan 30, 2007 10:03 am

He he... ta slikca je vrjetn odgovor na mojo v opisu.... k je sosolc pozabu narisat kljuke...sam... na slikci ni to zlo motece ne;) Drgac pa... ce bodo gume 165 lepo not sedle (beri brez praskanja po blatnikih) zadeva ne bo serjena, ce pa se bo pojavil samo delcek suma, pa brenar, pa kladu v roke;)

LP

R4TL

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort To jan 30, 2007 10:18 am

suhokranjec je napisal/-a:Kak pa prideš v tega mercedeza kot sopotnik, če nima kljuk za vrata odpret?

Na dalinca odkleneš, pol ma pa not tak "rele", k jih istočasno vn porine (vrata);)
To je vsa umetnost!

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort To jan 30, 2007 10:25 am

r4tl je napisal/-a: brenar, pa kladu v roke;)

R4TL

No....Zdej se pa zastopva! :D
Po mojem, da ne bi smel rajsat! Je pa odvisn od ET-ja feltne!
Sam da razumeš kej sm mislu..... ;)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov