TaStar je napisal/-a:midva s stricom ko sva šla nazaj z morja z audijem 2.0TDI, je šel do 235km/h po ravnem (Z še dvema BMwjema smo se dol dajal - en je biu tut 320d).
royko je napisal/-a:jaz imam golf IV tdi 110km pa čipan na 140 in grem po ravnini 210 po števcu (evo slikca za dokaz). Po klancu ga pa nisem in ga tudi ne bom probaval.
Je pa kolega govoril, ki ima 115km in 6 prestav da je šel v peti prestavi 210, šeste pa kao sploh še ni teral--to bolj težko verjamem--kaj pravite??
TaStar je napisal/-a:sej BMW ni su tok, mislm da max 220-225km/h. Se mu je pa kr kadil ja. Drgac je biu pa črn. Šli smo pa: 1. BMW 5ka karavan srebrn, 2. BMW 320d črn, pa AUDI A4 2,0TDI sinje moder limuzina. Pa to smo pelal ene 20 min skoks. Prov adrenalin mi je nabil takrat:P aja pa blo je to lan polet.
Lesko-Junior je napisal/-a:Najprej bi rad popravil SAVINJČANA, ko je izjavil da mi gre 4. prestava 190km/h. Gre mi natanko 180 km/h in sicer pri malo manj kot 4500 vrt/min (tik pred rdečim poljem). V 5. prestavi sem ga pa pri 4200 vrt/min pritisnil do 210km/h in tam tudi obstalo. Po čipanju na 130 KM pa mi je avto v 5. prestavi poskočil do 4400 vrt/min in končne hitrosti malo manj kot 220 km/h. Po avto cesti se lahko normalno konstantno peljem 215km/h. Seveda govorim o hitrostih merjenih po števcu, ne o realni hitrosti. Je pa še nekaj kar vas vse TDI-jevce muči. Golf 4 TDI je težek cca. 1400 kg da o passatovi teži sploh ne govorim. Moj polo TDI, ki ima serijsko 100KM, 5 prestav, pa je težek komaj 1200kg, zato imate verjetno malo nižje končne hitrosti. Moje mnenje. Če lažem naj me kdo popravi.
Lahko pa vam priskrbim svoje posnetke, ki jih lahko posnamem samo za vas, da boste verjeli o mojih trditvah glede hitrosti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov