s.hio je napisal/-a:Koncno pa nekateri itak pretiravajo, ker ne verjamem da je toliko premoznih slovencev, ki bi vlagali v svojo plehasto skatlico, zato da bi za 2mio sit dosegli +15hp, za ta dnar raje kupim kaj bolj mocnega novega.
Vecinoma imajo ljudje samo nalepke gor nalepljene in kup spoljerjev gor nametanih, da ima avto 50 kg vec pod pokrovom pa nula, najvec kaksen zadnji lonec da cimbolj ropoce.
Ravno tako se mi je nekega dne zgodilo, da se en model ven metal, da njegov peugeot 106 z 1.4 masino premore neverjetnih stvari, da ima neverjetno moc. Saj ropotalo je res neverjetno in z surovim zvokom, da sem se skoraj malo prestrasil.
Koncno pa me je vseeno tako sprovociral, da bi sla malo dragat. Jaz z mojo felicio 1.6 on pa z njegovim peugeotom. Po kartoncku imata itak oba isto konjev, tako da ne bi smelo bit prevelike razlike, pa tud sem vedel da je on hud sofer. gume sva imela tud enakih mer gor (185/60/14) pa se je slo. Mislim da sem ga na 400m ruknil za enih 50 m, sploh ne vem zakaj a se je kar zgubu za mano, prej se je pa nekaj hudo vazil, potem pa se je kar odpeljal in me ni vec izzival. Zame je bilo to povsem nepricakovano a ocitno je felicia hud avto.
s.hio je napisal/-a:res je!
Vsak drugi ima cliota, vsak tretji peugeota (te 206 so ogabne), vsak cetrti polota (vsak drugi lastnik polota predelanega) in to je too much.
Ti si se odlocu tunat felicio, bom pa jaz moral it se bolj v ekstreme in predelat meni osebno najlepsi meni dostopen avto: chrysler neon! Amerika, stari.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov