...Kerozin je drugo ime za svetilni petrolej rabiš kake 250 stopinj za ga sploh vpliniti - v avtu ga ne moreš uporabljati, ker ti sploh ne bi vžgal če ni mešan z bencinom in ko - če bi, bi smodil ko tovarna plastike ... L.p. MadK0zM0 je napisal/-a:nalij kerozin v avto pa ti bo razfukalo motor pomoje ....![]()
ampak dober js nimam blage
_BANDIT_ je napisal/-a:Morm te popravit glede končne brzine, ker je bila manjša. S temi gumami, kot jih imam gor za normalno vožnjo, je res končna 230 km/h, s tistimi na dirki (drag radial) pa je bila končna nižja, ker imajo te gume manjši obseg. Je pa tud res, da sem končno dosegel že fuuull pred ciljem in mi je na žalost uspelo motor prevrtet v previsoke vrtljaje (motor nima blokade), kar mi je posledično sfookalo en dročnik. Sej mam že kompletni set novih-boljših naročen. Problem je v tem, da imam rdeče polje na obratomeru ravno skrito za volanom in sem prepozno opazil previsoke vrtljaje. Bo treba naštimat en velik obratomer pred oči.
Največ sem izgubil na štartih, kjer mi avto vedno na štartu nekaj zatrokira, potem pa začne vlečt. Tam sem glede na 0-60 foot čase izgubil tudi celo sekundo proti normalnemu štartu, kakršen bi moral biti. Ta problem bo do nasl sezone že rešen.
Seveda pa bo treba še naštudirat štarte, da ne bom še tam izgubljal preveč časa, kot do sedajops:
Jebat ga, naslednja sezona bo zanimiva.
KODRE je napisal/-a:Imel sem Hondo CBR1000RR in povem vam, da je zadeva huda,...
Še dobro da ima blokator na 300 Km/h!!!
Za naslednjo sezono me mika Suzuki GSX 1000R.
Kaj pravite??
Pugi je napisal/-a:Vse informacije pol-javnega značaja najdeš tule:
http://www.zup-racing.com/forum/viewtopic.php?t=532
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov