seat je napisal/-a:Kateri avtomobili pa imajo ta RSA ključ v vag grupi al so to vsa vozila al samo določeni avtomobili.
Ravno razmišljam,da bi čipal svojga Leona pa tudi na servisu so mi zagotovili,da mi garancija ostane.Zj nevem al so to samo prazne besede prodajalca oz. serviserja in bom ob morebitnem problemu ostal sam brez garancije.
CarInvent je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:peljal sem fiat idea, avto gre nasledn tedn k senici, al pa po 20 septembru k rsr, morem se še odločit (no ja foter se more odločit)
zakaj se ni dalo čipat? nisem najbolje razumel, ampak računalnik je drugačn kot naostalih 1.3 mjet motorjih in jih program ni spustil skos al nekaj takega. nisem si glih kaj zapomno ker sem bil v šoku... prav porušlo se miej vse. ker sn bil ful že radovedn kak bo po čipanju, kaka bo razlika itd. tak bo pa treba še malo počakat...
Pri nas smo Fiat 1.3 MJ+ (Punto Grande = Idea) že delali. Ne gre preko OBD, ker je že novejša generacija Magneti Marellijevega ECUja kot pri prejšnjih generacijah, katere se že dolgo programira preko OBD. Tega pa se dandanes dela z BDM tehnologijo (konektor znotraj ECUja). Izmerjenih +15hp in +35Nm. Res malo pokadi pri polnem gasu, ampak se pa solidno pelje za to majhno prostornino (tudi s prižgano klimo).
Če želiš ti pošljem PDF dyno meritve 75 konjskega 1.3 Punta Grande.
CarInvent je napisal/-a: Čeprav meni osebno, je najlepše če ima avto čimveč navora že v nizkih vrtljajih...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov