Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So sep 16, 2006 9:20 am

kako si spravu gred od tdija v 1.6 blok? spet domače predelave?
kako je VE pumpa laufala brez računalnika?
kako se ti tolko povrtana (za 3mm, če upoštevamo da imaš glavno od TDIja) zadeva ne pregreva?
zakaj bi zdej rad meu krajše ojnice?
odmične lahko menjavaš po želji to ni problem

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So sep 16, 2006 9:41 am

super98 je napisal/-a:kako si spravu gred od tdija v 1.6 blok? spet domače predelave?
kako se ti tolko povrtana (za 3mm, če upoštevamo da imaš glavno od TDIja) zadeva ne pregreva?

1.Sej je ni..to samo sanja
2. Ni laufala.Blede se mu.
3. Se ne pregreva ker nima povrtano
4.Spet semu blede.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron So sep 16, 2006 5:40 pm

super98 je napisal/-a:kako si spravu gred od tdija v 1.6 blok? spet domače predelave?
Hja, saj, kdo pa je kje omenil , da se mi skret ne pregreva :roll: ? Ooo, pa še kako se mi pregreva :oops: . In to toliko , da imam potovalno hitrost max 118 Km/h :oops: . Krajše ojnice imam že sedaj, zaradi prekratkega bloka :idea: . Ostalih skrivnosti glede bloka pa pač ne morem izdati :oops: . Potem pa glede še krajših ojnic je potrebno dodati, da imajo TDI bati spet nekoliko nižje vpetje sornika, to pa zaradi luknje v batu :idea: . Zatorej so TDI ojnice spet nekoliko krajše, sicer pa moram še dokončno izmeriti . Aja, hmal bi pozabil, : TDI ojnice so tudi brez uteži na spodnjem ležaju :idea: ! Iz tega sledi, da se glede balansacijskih mas najbolje ujamejo z istimi bati :idea: . Tooorej : tdi bati + tdi ojnice 8) . Odmične že lahko menjavaš, če ti le pašejo, drugače pa young MacGyver rules . Aja, pozabil sem povedat, TDI 110 se je pri Celju Izredno dobro obnesel po predelavi nekega mojstra Damjana brez čarunalnika . Sicer ga že skoraj 2 leti nameravam obiskati, pa zgleda, da se bo treba bolj zavzeti . To mi je potrdil neki Marko iz okolice šentjurja , kateremu je ta Damjan usposobil njegovega TDI Sharana 110 brez čarunalnika. Od tega Markota in Damjana sem izvedel tudi nekaj stvari ....
Zadnjič spremenil kopron, dne So sep 16, 2006 6:18 pm, skupaj popravljeno 4 krat.

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron So sep 16, 2006 5:43 pm

No, folk, sedaj bi pa rad našel neko realno primerjavo med mojim odgovorom super98 , in odgovorom od 3joadijo :? . Žal se mi zdi nekaj preveč razlike, ( pa si je ne upam javno priznati ;) :roll: :( :) :idea: ))) . Danes smo betonirali, pri malih bratrancih, pa sem kar nekoliko zmatran, ob žuljih na rokah ;) . Kaj je potlej z dirko jutri v SG, a se kaj vozi, ali nič ? (4X4 in ježevke) :lol: Nekaj sem slišal , da odpade ... Itak je bolje tako, da se Sunday spoštuje kot Gospodov Dan :bow . Min 50 % bolje bi izpadla dirka na Soboto , če je že tako :idea: . Jutri bo bolje, novica je že znana ... (Jamajka) ...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron So sep 16, 2006 6:12 pm

Tale Damjan je menda eden hujših tunerjev okoli Šentjur/Celja , če sem prav razumel ... moram kmalu iti do njega ...BTW, alex je popravil AX-a :tomidelej: . Saj bi težko verjel da je bil vzrok , katerega mi je navedel :oops: ... pa vendar ... ta druga benz pumpa :idea: Keep on ...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron So sep 16, 2006 6:31 pm

5ka je napisal/-a:pomoje sem sicr eden redkih ki mu je avto všeč pa me zanima če školke še delate in kolk te nakup le te udar po žepu. mislm da sen en takle avto enkrat šov gledat ko ga je en prodajav z jugotovim motorjem (nedokončan) nism pa zihr od tega je že kar ene 6 let.
Roman je te avte prenehal izdelovati :( . Lahko pa si sedaj kupiš njegov ultralahki avijon na električni pogon , katerega je naredil :idea: . Upam da bo še kakega :idea: . Sicer pa imam ravno jaz še vse originalne kalupe od njega, tako da lahko zastavimo najmanj 2 kosa :idea: . Vendar ne vem kdo bo to potem atestiral :oops: . Cena se mi zdi , da je bila takrat okrog 5500 DEM , morda pa se motim . :roll: Se bom še pozanimal pri njem, ker smo prijatli in še v sorodstvu 8) . Tudi jaz sem že pred več kot 10 leti hodil gledat isto enega črnega zrihtanega v Mirno na dolenjskem ...

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 So sep 16, 2006 9:09 pm

Tak ko si nadarjen bi jih lahko sam dalje delal. :bonk

Mislim, sam dosti "nesem", ampak ti pa že res malo preveč... :roll:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So sep 16, 2006 10:19 pm

Vidim da si zainteresiran za takega lepotca .. pa sem skoz mislo da si ti bol na audije :lol:
Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Ne sep 17, 2006 8:13 am

Dejan_S2 je napisal/-a:Tak ko si nadarjen bi jih lahko sam dalje delal. :bonk

Mislim, sam dosti "nesem", ampak ti pa že res malo preveč... :roll:
Saj, a je kdo kje omenil, da jih mogoče ne bom ? :?: :idea: Jaz nisem nikjer zasledil kaj takega , sem pa zasledil samega sebe, ko sem podobno že najavil ... Miguel Migs + Nickelback ...

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Ne sep 17, 2006 10:27 am

CockroaC je napisal/-a:Vidim da si zainteresiran za takega lepotca .. pa sem skoz mislo da si ti bol na audije :lol:

LOOOOOOOOOL

Pa veš kak sem zainteresiran! :cry :cry

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Ne sep 17, 2006 10:55 am

Dejan_S2 je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:Vidim da si zainteresiran za takega lepotca .. pa sem skoz mislo da si ti bol na audije :lol:

LOOOOOOOOOL

:lol: :lol: :lol: raje ne bodi, ker ko enkrat noter padeš, je zelo malo pomoči ;) Potem ti lahko samo Bog pomaga . Itak pa :idea: : danes je Nedelja, Gospodov Dan, zato nebi ...

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Ne sep 17, 2006 11:48 am

Danes je moj dan, pa od nobenga gospoda.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne sep 17, 2006 12:44 pm

Maš prav ja, gospod kromfelna bi se res malo smesno slisalo.
Slika

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Ne sep 17, 2006 12:47 pm

Niti ne.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Ne sep 17, 2006 2:06 pm

kromfelna je napisal/-a:Danes je moj dan, pa od nobenga gospoda.

Looool :lol: :lol: :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne sep 17, 2006 6:35 pm

kopron je napisal/-a:
Dejan_S2 je napisal/-a:

LOOOOOOOOOL

:lol: :lol: :lol: raje ne bodi, ker ko enkrat noter padeš, je zelo malo pomoči ;) Potem ti lahko samo Bog pomaga . Itak pa :idea: : danes je Nedelja, Gospodov Dan, zato nebi ...

Vidimo da si že noter padel in ti ni več pomoči :lol: :lol: Tebi še bog ne more pomagat ker take moči nima :D :lol: :lol:
LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po sep 18, 2006 4:59 pm

niste resni...

lock!
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov