super98 je napisal/-a:kako si spravu gred od tdija v 1.6 blok? spet domače predelave?
kako je VE pumpa laufala brez računalnika?
kako se ti tolko povrtana (za 3mm, če upoštevamo da imaš glavno od TDIja) zadeva ne pregreva?
zakaj bi zdej rad meu krajše ojnice?
odmične lahko menjavaš po želji to ni problem
Hja, saj, kdo pa je kje omenil , da se mi skret ne pregrevasuper98 je napisal/-a:kako si spravu gred od tdija v 1.6 blok? spet domače predelave?
kako je VE pumpa laufala brez računalnika?
kako se ti tolko povrtana (za 3mm, če upoštevamo da imaš glavno od TDIja) zadeva ne pregreva?
zakaj bi zdej rad meu krajše ojnice?
odmične lahko menjavaš po želji to ni problem
Roman je te avte prenehal izdelovati5ka je napisal/-a:pomoje sem sicr eden redkih ki mu je avto všeč pa me zanima če školke še delate in kolk te nakup le te udar po žepu. mislm da sen en takle avto enkrat šov gledat ko ga je en prodajav z jugotovim motorjem (nedokončan) nism pa zihr od tega je že kar ene 6 let.
Saj, a je kdo kje omenil, da jih mogoče ne bom ?Dejan_S2 je napisal/-a:Tak ko si nadarjen bi jih lahko sam dalje delal.![]()
Mislim, sam dosti "nesem", ampak ti pa že res malo preveč...
Dejan_S2 je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Vidim da si zainteresiran za takega lepotca .. pa sem skoz mislo da si ti bol na audije
LOOOOOOOOOL
Pa veš kak sem zainteresiran!![]()
kopron je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Vidim da si zainteresiran za takega lepotca .. pa sem skoz mislo da si ti bol na audije
LOOOOOOOOOL
Pa veš kak sem zainteresiran!![]()
![]()
![]()
raje ne bodi, ker ko enkrat noter padeš, je zelo malo pomoči
Potem ti lahko samo Bog pomaga . Itak pa
: danes je Nedelja, Gospodov Dan, zato nebi ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov