COBRA je napisal/-a:Jest bi rabil tuv za angel eyes! Pošiljam maile na firmo, a odgovora ne dobim![]()
![]()
kontaktiraj kiss tuning,al pa a3m,al pa fazerja bi znal kir od teh imet...
AudiRSboy je napisal/-a:mogoce gdo ve kok cajta se zdej caka da te poklicejo da prpeles avto...in kok pol se na kartoncek...
immortal je napisal/-a:Če že imaš kartonček ga dobiš dva do tri dni po pregledu že nazaj, če pa ti morajo izdelati še homologacijski kartonček pa lahko traja tam do dva tedna da ga dobiš. Take so namreč moje izkušnje v teh dveh mesecih.
tko za info je avto ze homologiran kot osebno specjalno vozilorabu sm pa sam 9 mescov za homologaco
Pri nas se tega ne da homologirat kolikor jaz vem...samo motor enakega proizvajalca kot je vozilo oz. motor kateri je bil vgrajevan v tvoj model vozila. edina možnost ti je tujina. Drugače pa pokliči na LPP pa prašej, zaenkrat sem slišal samo te odgovore.sablač je napisal/-a:
tko za info je avto ze homologiran kot osebno specjalno vozilorabu sm pa sam 9 mescov za homologaco
mal razlozi o tem zakaj specialno osebno vozilo prosim.kaj vse je spremenjeno?predelano?
in se moje vprasanje: kaksne imate izkusnje z menjavo motorja in podvozja-mislim komplet podvozja ,gre se pa za veliko mocnejsi in novejsi motor, pogon drug-predelavo na 4x4 aja pa se to motor je iz vozila druge firme
torej rabim vase izkusnje in nasvete
Legoless je napisal/-a:Da vprašam. V kartončku o skladnosti vozila imam vpisane pnevmatike 205/40/17, ki so v originalu na avtu. Jaz sem dal gor druga platišča, vendar enakih dimenzij, tudi gume se ujemajo z tistimi v kartončku. Platišča so aftermarket in imam TUV certifikat, zanima me če moram na homologacijo platišč? Ker se mi zdi bv da plačujem homologacijo in kartonček, če imam že v originalu takšno dimenzijo gum gor.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov