Punisher je napisal/-a:kaj se vam vedno ni kapnilo za atmosferca...pa dol mi visi, res mi dol visi cena...moti me pa to da fopajo folk z taksnimi konji, halo ...1600ccm ter zraven na osnovo 15hp...
pa kje folk zivi...kaj si ne daste dopovedat, da atmosferc ni prisilno polnjen masina...milo m...
15km...jaz bom dal 1300€ za 25km...tam pa bo naredo chip za 250€...pa prosim vas lepo daj, ne mi prodajat buc...sploh glede saugerja...nic ne recem za turbo, kompresor...ampak, sauger, prosim vas...resno...a je kdo tukaj gor, ko mas vsaj kancek logike, ter stoji na trdnih tleh...in ne strela v 3 dni...
lp. dominic...
drsokodj je napisal/-a:zanimivo....če je že kdo čipal v bosni, naj mu nekdo časti valarje in potem bo konec debate...pa bomo videli kolko konjev je dobil
adis je napisal/-a:ne mislit, da je vse v čipu, kakšnih 75% je programskega dela...tile čipi so praktično zastonj a ti nič ne pomagajo, če niso sprogramirani
sejjaretun je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:zanimivo....če je že kdo čipal v bosni, naj mu nekdo časti valarje in potem bo konec debate...pa bomo videli kolko konjev je dobil
jst sem svojega chipal v Bosni,vi castite,jaz ga pa pripeljem.ali pa dam enmu ki ima dovolj izkusenj en krog,da oceni moc navadnega TDI-ja in mojega.
el_diablo je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:zanimivo....če je že kdo čipal v bosni, naj mu nekdo časti valarje in potem bo konec debate...pa bomo videli kolko konjev je dobil
jst sem svojega chipal v Bosni,vi castite,jaz ga pa pripeljem.ali pa dam enmu ki ima dovolj izkusenj en krog,da oceni moc navadnega TDI-ja in mojega.
kaj maš zaeno mašino,pa na kolko čipano?
pa tle ni fora samo o prirastku moči,ampak tut v kvaliteti čipanja![]()
_B3yBo_ je napisal/-a:Nevem meni se ne zdi ravno cenejse cipanje v bosni.
Za Audija 1.8t (150hp) je:
300-500€ odvisno kira verzija, s tem da obljublja pri mocni verziji kar 229 hp, kar je skoraj nemoge. Pa nikjer nism zasledu da je treba menjat za pretok zraka tisto zadevco, pri nas brez tistega skoraj nocejo cipat.
Pri nas z garancijo je 190 hp brez garancije 209hp, kar koli vec je potrebna menjava turbine itd.
za puntota gt 1.4T je 300- 400€ odvisno kirega vzames
in ce smo realni ce imas vsaj malo vez pri teh nasih ki to delajo lahko cipas avto za 200-250€
cepa nimas vez in prides skupinsko dobis pa po 350€
nevem no jaz nevidm logike tja pelat, ker mores se zraven pristeti bencin, cestnine, hrano, itd...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov