Prokarjon je napisal/-a:Dejstvo pa ostaja, da ti 400-900€ čiperji ne delajo nič takega, kar bi jih dejansko toliko denarja stalo, temveč imajo pač 700% maržo na storitev.
5cho je napisal/-a:ČE povzamem - če grem jaz mojega stilota JTD čipat, je najboljše it k najdražjemu, ker ima največ znanja, čeprav bo naložil novo, več ali manj generično mapo in mi za to zaračunal 600€?
5cho je napisal/-a:ČE povzamem - če grem jaz mojega stilota JTD čipat, je najboljše it k najdražjemu, ker ima največ znanja, čeprav bo naložil novo, več ali manj generično mapo in mi za to zaračunal 600€?
sašo5 je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:Dejstvo pa ostaja, da ti 400-900€ čiperji ne delajo nič takega, kar bi jih dejansko toliko denarja stalo, temveč imajo pač 700% maržo na storitev.
off: aparature(testerji) in dyno pa stane 100 eur. misliš?5cho je napisal/-a:ČE povzamem - če grem jaz mojega stilota JTD čipat, je najboljše it k najdražjemu, ker ima največ znanja, čeprav bo naložil novo, več ali manj generično mapo in mi za to zaračunal 600€?
to so cene po ceniku ... in vendar se vpraša "za koliko se da zmenit" - in če si recimo vsaj drugič, verjemi, da ti bo naredil (rec. golf V) za 300 eur................in če je sedaj še dvom; "prekmurje" ali eden od TREH priznanih v LJ.potem marsikomu tukaj gor ni več pomoči...
5cho je napisal/-a:
No sem šel pogledat za joga Stilota:
SKN - 750€ (po čipanju 146KM in 315 Nm)
RSR - 400€ (po čipanju 140KM in 330Nm)
Zakaj taka razlika? Kaj dobim več pri SKN?
sašo5 je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:Dejstvo pa ostaja, da ti 400-900€ čiperji ne delajo nič takega, kar bi jih dejansko toliko denarja stalo, temveč imajo pač 700% maržo na storitev.
off: aparature(testerji) in dyno pa stane 100 eur. misliš?
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
tads je napisal/-a:si ja nor![]()
1.8T RSR -----> 599€
tile unknown firma pa 200€
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov