Evo glih tri fotkice slikan par dni nazaj v Portorožu, se je mal avto spremenil, lufti so se skril sm jih končno rešu, spredn odbijač sm drug gor dal, in avto je v perla barvi (plavi) plava perla se na soncu uliva po njem. Vem da avto velikim ni všeč zaradi plastik, ampak stvar okusa. Drugače pa sm veseu da se da z vami lepo pogovarjat in da mi svetujete ker dost infa sm dobil koristnega in rad bi da tak odnos ostane. Jst bom stal na realnih tleh vi pa mi pomagajte iskat rešitve katere bom iskal

.
Drugače pa itak avto je nekok znan, podvozje in ostalo je na novo blo menjano use od zglobov dalje, do puč in vseh možnih stvari. Mogoče je bla investicin+ja denarja brezvezna samo nekok mi je avto res v srcu in sm ga mel namen nardit kot novega.
Za finiš je notranjost avta obnovljena, samo še sedeži sprednji kot zadnji grejo na obnovo naslednji teden(konec tedna). Notranjost pa imam od CRX-A istega modela samo da je IV-t model z 160hp motorjem. Tudi havba je bila zamenjana kokr je opazit imam IV-T havbo ker od navadnega CRX je havba vdrta..tale je izbočena in lepšo linijo naredi avtu.
Hvala in LP
slike so kakor so se trudim bolše slikat, je pa kr z dobrim aparatom narjeno in nobenih predelav v photoshopu.