Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 12:49 pm

nebivedu: Hvala za tako obširen info, precej mi je dal mislit, tudi sm opazu da je precej dela in vsega skupaj z 4x4 in tsko je tudi speljat..mislim da se bi dalo, samo ko sm omenu da mislim da najprej bom probu kako elektroniko proti spodrsavanju al pa LSD in dobre gume gor pa če bo 20% bolše pa sm že nekaj dosegu. Defenitivno pa če bi dal na 4x4 tale avto bi bla popolna zmaga.Samo dejstvo je dam sam se tega ne bi lotu niti v sanjah.. če a bi imel kako podporo pa kerga ki se res spozna da delam to z njim pa mogoče ampak vseeno mi 10x premislu.
Turbo kit je lahko nardit in montirat..ampak 4x4 pa tist ko mu je ratal svaka mu čast.
Hvala za info.

LP
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne Pe sep 11, 2009 1:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Pe sep 11, 2009 12:55 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3076560&show=1

js sem enkrat daleč nazaj razmišlu, da bi uporabil dele od takele :)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 12:59 pm

Ja sj to je tale honda :D... samo ce bo dobil cel 4x4 baje da gre skor samo gor... skoraj še vedno neki dela mapak pol manj kot drugače.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe sep 11, 2009 1:07 pm

rokbrumen je napisal/-a:Ja sj to je tale honda :D... samo ce bo dobil cel 4x4 baje da gre skor samo gor... skoraj še vedno neki dela mapak pol manj kot drugače.

skor še ni noben zajca ujel, drugač se pa ne sekiraj, če gre na jugota 4x4 bo pa na hondo tud šlo :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe sep 11, 2009 1:13 pm

croma_man je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Ja sj to je tale honda :D... samo ce bo dobil cel 4x4 baje da gre skor samo gor... skoraj še vedno neki dela mapak pol manj kot drugače.

skor še ni noben zajca ujel, drugač se pa ne sekiraj, če gre na jugota 4x4 bo pa na hondo tud šlo :lol:

Saj ni problem v tem, ali gre, ali ne gre.
Mislim da tu nekateri mislijo, da je to tako enostavno, kod da bi zamenjal predrto pnevmatiko z rezervno :jao:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 1:37 pm

lancia hf: Ne sj to je ker ni enostavno in ne bi rad zgubu zdj nevem celo zimo samo zaradi 4x4 in avto dal na prafaktorje :( . 4X4 je tako zahtevno nardit da pomoje en mali kiks pa lahko tut kje brez česa na cesti ostaneš.

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Pe sep 11, 2009 2:11 pm

Tud traction control ni tako enostavno naredit...zahteva kar nekaj časa, denarja in znanja...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 2:30 pm

Yoni: Ja imaš prav pa sj mogoče čas ni problem , bol je denar ker mam res nekok namen pridt do s2000 iz U.S.A. in ce bom zdj vrgu 2000-3000eur za tole pol itak lahko odpišem drug avto. zato raje probam neki cenejšega in da ne tikam več elektronike od turbota.

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Kraj: Koper okolica

Napisal/-a jannyy Pe sep 11, 2009 4:19 pm

rokbrumen kam tlačite turbine sem mislu zakaj toliko konjev če jih potem držat na cesti ni mogoče oz. treba potem take rešitve iskat ? Sem videl hondo po kopru in je lepa in sika kar dobro.

glede aftermarket traction contorla je pa tako da ti samo pobira gas kolikor sem razumel...in spet imaš samo izgube moči...

Drugače kak LSD diferencjal bi bilo res najbolše ker bi konji ostali taki kot so....

za race logics traction control imaš cene tukaj http://www.racelogic.co.uk/?show=Tracti ... ail_Prices
Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 6:49 pm

Jannyy: Ja po kopru se vidi tu in tam hondo res je, am no enim je useč enim ne pač stvar okusa. Drugače ja preveč sika, ker se jo že na daleč sliši.Malo me moti to ker ni najbolše za plave glave.Cene so pa kr huda se bol potem splača diferencial kupit ne?
ti vozis BMW jannyy?

Imam pa vprašanje danes sm kupu dodaten obratomer, in seveda plus in minus vežeš na baterijo direktno lahko, potem imam plus in minus za osvetlitev, imam vezano na stikalo kot plazma števce in kratke luči(xenon) in potem je en zelen kabel, ki pa daje signal obratomerju na kolkih obratih se voziš, torej tale kabel, kam je najbolše ga zvezat? Jst sm ga zvezu na en kabel od stikala na radkapi (del kjer grejo kabli od svečk gor). A je tako vredu al je bolše kam drugam povezat?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 6:56 pm

Evo glih tri fotkice slikan par dni nazaj v Portorožu, se je mal avto spremenil, lufti so se skril sm jih končno rešu, spredn odbijač sm drug gor dal, in avto je v perla barvi (plavi) plava perla se na soncu uliva po njem. Vem da avto velikim ni všeč zaradi plastik, ampak stvar okusa. Drugače pa sm veseu da se da z vami lepo pogovarjat in da mi svetujete ker dost infa sm dobil koristnega in rad bi da tak odnos ostane. Jst bom stal na realnih tleh vi pa mi pomagajte iskat rešitve katere bom iskal :).

Drugače pa itak avto je nekok znan, podvozje in ostalo je na novo blo menjano use od zglobov dalje, do puč in vseh možnih stvari. Mogoče je bla investicin+ja denarja brezvezna samo nekok mi je avto res v srcu in sm ga mel namen nardit kot novega.

Za finiš je notranjost avta obnovljena, samo še sedeži sprednji kot zadnji grejo na obnovo naslednji teden(konec tedna). Notranjost pa imam od CRX-A istega modela samo da je IV-t model z 160hp motorjem. Tudi havba je bila zamenjana kokr je opazit imam IV-T havbo ker od navadnega CRX je havba vdrta..tale je izbočena in lepšo linijo naredi avtu.

Hvala in LP

Slika
Slika
Slika

slike so kakor so se trudim bolše slikat, je pa kr z dobrim aparatom narjeno in nobenih predelav v photoshopu.

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Pe sep 11, 2009 7:20 pm

Daj kako sliko novega kolektorja, da vidimo..... ;)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 7:34 pm

Yoni: Pa motornega prostora glih ne maram slikat ker je se vedn kolektor doma narjen, oblika je enaka samo prekati so drugace narjeni da grejo plini direktno dol da se ne zaletavajo..usmerjeni so direktno v turbino. Sicer je itak cel t.kit domač zdj je usaj vse kot treba od objemk dalje ker prej sj sm ze napisu use odpiral :D.. sezuval itd :D..Zdj je vredu.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe sep 11, 2009 8:17 pm

Slike so res zanimive čeprav mi avto še vedno ni najbol všeč. Kr delaj naprej zadevo kot si si jo zamislil. ;)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 8:21 pm

Doche: Hvala.LP

Kolega me je prosu da povprašam če kdo prodaja turbino kkk k04 ima audija TT

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe sep 11, 2009 8:49 pm

Za turbino vprasaj v temi ki je prav dolocena za to...
Slike so mi vsec(slike ne avto).
Kolko ima to zdej konjskih moci,bil si na dyno-tu tko da verjetno ves.
Lp
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 8:57 pm

mire: Pa konji so nekok ostal skrivnost na tem avtu. Jih ne omenjam nikoder. Gre pa vredu avto.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe sep 11, 2009 8:58 pm

Kr neki zkj bi bli skrivnost,dobro konec koncev je tvoj avto.
Si pa probal proti kaksnem avtu?
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 9:11 pm

more: Neki se je probavalo, pac gre solidno ne želim o tem tukaj govorit. Res ne. Hvala za razumevanje.

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Pe sep 11, 2009 9:11 pm

mire je napisal/-a:Si pa probal proti kaksnem avtu?

Ne sprašuj neumnosti... :lol: Ta avto tolče dol evolutione in podobno...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost