Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po okt 20, 2003 11:51 am

skoraj vsi taplavi vejo kodo dela DEVITO lonce 8)

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po okt 20, 2003 1:08 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:skoraj vsi taplavi vejo kodo dela DEVITO lonce 8)

to je že mogoče res sam še vedno ti lahko sikajo :!:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po okt 20, 2003 1:17 pm

...
Zadnjič spremenil _VeNoM_, dne Sr jan 26, 2005 2:18 am, skupaj popravljeno 1 krat.

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Po okt 20, 2003 6:06 pm

LUDACRIST je napisal/-a:A TALE IZPUH DEVITO POVEČA PRI VSEH AVTOMOBILIH MOČ ČE GA ZAMENJAŠ KOMPLET OD MAŠINE DALJE ALI JE RAZLIKA VIDNA SAMO PR ŠPORTNIH AVTOMOBILIH. :?: :idea:

Poveča ti vsaka firma v kateri kupiš od kolektorjev naprej. Sam mam DeVita DTM dvojni(tak kot je bla prej na avto.net slikca). Glede primerjave Remus vs. DeVito vs. Akrapović, je absurd. Sploh Akrapović kjer je res dosti bolj znan v motosvetu, jaz osebno še nisem vidu avta ki bi imel Akrapović avspuh, čeprav jih baje tudi dela za avtomobile. Glede Remus vs. DeVito, je tko da mam jaz osebno raj DeVita(prej sem mel Powerfull,uff kak j**c), Remus ma zame pre rezek zvok, men je bolj všeč globok(seveda se to tudi dosega z odstra. kakšnih sr.loncev in katal.). Tukaj je seveda čist odvisno od posameznika kakšen zvok ima rajš. Pa pri DeVitu ti lahko lepo rečeš kakšen zvok hočeš imeti. Kdo je boljši,..khm mislm da oba, sej lonce oba naredita vrhunske, odvisno je samo kak zvok vam je všeč.
Glede homologacije je tko da jo DeVito NIMA. Kako na tehničnem? Jst teh porblemov nisem imael in mi tudi ni bilo treba podkupt unih tam. Če prav maky jst mislm da ti bi lahko dal na svojga berz problemov DeVita gor, ponavad policaji in na tehn. težijo kšnim yugotom in audiju.
Glede cen je tko. Jst sm dal za zadnji lonc 44.k SIT(-4.k SIT popusta), in je to njegov srednji program, za top model bi me prišlo 62.k SIT. Kolektorji bi me prišli 90.k SIT. CupraR, za renoje je teži dobit kolektorje kot pa za honde, pa še to kar si ti dobil si dobil ceneje, a je tko?
my ride
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po okt 20, 2003 6:24 pm

cresh je napisal/-a:Če prav maky jst mislm da ti bi lahko dal na svojga berz problemov DeVita gor, ponavad policaji in na tehn. težijo kšnim yugotom in audiju.
Glede cen je tko. Jst sm dal za zadnji lonc 44.k SIT(-4.k SIT popusta), in je to njegov srednji program, za top model bi me prišlo 62.k SIT.

pismo nazadnje ko sm se z devitlom pogovarju je neki o enih 100+ jurjih sanju...sam za zadn lonc(se ne spomnim več a je blo to za enga al za 2)
jah sej veš kako je z policaji in njihovimi pregledi... če se sprav nate z namenom da ti neki najde je prov užitek met use poštiman...
:wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Po okt 20, 2003 6:30 pm

Mas prov maky ja ;)
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po okt 20, 2003 7:58 pm

[quote="cresh"][quote="LUDACRIST"]avtomobile. Glede Remus vs. DeVito, je tko da mam jaz osebno raj DeVita(prej sem mel Powerfull,uff kak j**c), Remus ma zame pre rezek zvok, men je bolj všeč globokiquote]

Opa tle se pa zlo motš-Remus je znan po globokem zvoku edini proble je da morš met vsaj 150 PS pod havbo oz 200 pr novih avtih. Ne morš realno pričakovat da bo tvojih 90 ps bobnel z Remusom.
Jo glede kolektorjev maš itak prov,s am kokr je ne napisal da pride sam cev od koelktorja do lonca 200000 se mi zdi mal velik :lol:

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Po jul 05, 2004 11:10 am

a se že da dobit homolomo za DeVito?

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po jul 05, 2004 4:23 pm

DeVito ima dvojni program izdelovanja loncev in sicer pod svojo blagovno znamko in za druge blagovne znamke. Powerfull izpuhi so narejeni pri njem, vendar je to dosti slabša kvaliteta materijala in cenejša izdelava kot pri njem samim. Ko prideš do njega te vpraša kolk glasno in pa cenovni razred za obliko katero se pač odločiš. Drgač je pa živa resnica da pri njem v kontejnerju ležijo Remusi .... Slovenskim dirkačem prav tako pripravlja izpuhe.Kot primer si lahko v BTC-ju v Roll baru ogledate Deklevin izpušni kolektor, ki ga je imel na svojem BMW 320ST,res huda zadeva in pa druge lonce. Bil sem pri njem ko je glih imel v obdelavi Peljhanovo Imprezo. Tip je car, zelo priporočam Devitota
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po jul 05, 2004 5:50 pm

PRODRIVE je napisal/-a:DeVito ima dvojni program izdelovanja loncev in sicer pod svojo blagovno znamko in za druge blagovne znamke. Powerfull izpuhi so narejeni pri njem, vendar je to dosti slabša kvaliteta materijala in cenejša izdelava kot pri njem samim. Ko prideš do njega te vpraša kolk glasno in pa cenovni razred za obliko katero se pač odločiš. Drgač je pa živa resnica da pri njem v kontejnerju ležijo Remusi .... Slovenskim dirkačem prav tako pripravlja izpuhe.Kot primer si lahko v BTC-ju v Roll baru ogledate Deklevin izpušni kolektor, ki ga je imel na svojem BMW 320ST,res huda zadeva in pa druge lonce. Bil sem pri njem ko je glih imel v obdelavi Peljhanovo Imprezo. Tip je car, zelo priporočam Devitota

Skrbinškov Peugeot ma tud Devitota gor.

OPELpover
Nov uporabnik

Napisal/-a OPELpover Pe jan 07, 2005 11:06 pm

A ni bla enkrat debata da tip nekj rihta za homologacijo?

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover So jan 08, 2005 12:36 am

Daco je napisal/-a:De Vito izpuhe izdeluje en gospod na Viču v LJ in sicer pri Intersparu (ena ulica stran). Kolikor vem, papirjev za homologacijo še nima, naj bi pa delal na tem. Baje ima pa tako dobre izpuhe, da cist pozabis na papirje in jih kupis (bratranc ga je vzel za VR6 in je navdusen, pa je imel prej Sebringa s papirji) :P

LP ;)

Ja js sm tm cist bliz njega sam nism vedu da dela spitne ispuhe

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So jan 08, 2005 12:36 pm

kar se tice tehnicnega, mam js rohr sesvasan doma in je kr precej impozantn, sm racunu da nebo tko izrazito vn prsu sam je. in na tegnicnem je gledu pa ni nc reku.

mene zanima pa ce si nabavs recimo komplet auspuh od zacetka do konca devito, kako je pol z katalizatorjem? a obstaja kksn legaln nacin kako to zadevo skup z lambdo in tem crapom dol vzet pa nc vec gor dt?

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh Ne jan 23, 2005 6:48 pm

Jah, DeVito bi že zdavnaj imel homologacijo, če bi le tisti kekci na LPP hoteli mu kej odgovorit na njegova vprašanja, ker je hotel urediti homologacijo ampak oni do sedaj niso še nič naredili glede tega.
my ride
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jan 23, 2005 7:00 pm

cresh je napisal/-a:Jah, DeVito bi že zdavnaj imel homologacijo, če bi le tisti kekci na LPP hoteli mu kej odgovorit na njegova vprašanja, ker je hotel urediti homologacijo ampak oni do sedaj niso še nič naredili glede tega.

se mi zdi da na LPP-ju nimajo nč s tem da podelijo homologacijo, on mora to urejat na inštitutu za meroslovje al neki takega, če pa tam nimajo ustreznih merilnih instrumentov ali niso usposobljeni za to, pa ostane tujina,kar pa je zelo drago in se mu pomoje ne splača, verjemi če bi hotel imeti papirje za homo oz. bi se mu splačalo,
bi jo že imel ;) , LPP pa nima nič s tem :!:
Slika

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh Ne jan 23, 2005 7:46 pm

killah bee je napisal/-a:
cresh je napisal/-a:Jah, DeVito bi že zdavnaj imel homologacijo, če bi le tisti kekci na LPP hoteli mu kej odgovorit na njegova vprašanja, ker je hotel urediti homologacijo ampak oni do sedaj niso še nič naredili glede tega.

se mi zdi da na LPP-ju nimajo nč s tem da podelijo homologacijo, on mora to urejat na inštitutu za meroslovje al neki takega, če pa tam nimajo ustreznih merilnih instrumentov ali niso usposobljeni za to, pa ostane tujina,kar pa je zelo drago in se mu pomoje ne splača, verjemi če bi hotel imeti papirje za homo oz. bi se mu splačalo,
bi jo že imel ;) , LPP pa nima nič s tem :!:

Ja glej če pa mi nimamo inštituta ki bi doma narejenim stvarem dodelil tüv, tako kot je to v nemčiji, potem nimaš velik izbire. Lahko bi on šel v nemčijo, sam je treba to za vsak tip avta homologirat lonc, kar pa ni poceni.

No pa sej baje se nam v letu 2006 obetajo lepši časi.
my ride
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jan 23, 2005 7:59 pm

ja sej to je problem ker se mu ne splača, zato pa nima homo,

časi :roll: , lahko mal več poveš :D
Slika

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Ne jan 23, 2005 8:57 pm

Kako pa priklices Vita? Hisa nima zvonca,... okrog je pa tud tako, da sem bill 100% da na napacnem kraju iscem.... razen stare zrjavete table in kontejnerja, mi ni delovalo tako, kot da bi bil tam nekdo ki izdeluje izpuhe. Dobicka ima zagotovo dosti, da bi lahko imel eno ornk delavnico.

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh Ne jan 23, 2005 10:20 pm

killah bee je napisal/-a:ja sej to je problem ker se mu ne splača, zato pa nima homo,

časi :roll: , lahko mal več poveš :D

Ja no baje naj bi z letom 2006 dobili ustanovo ki se bo ukvarjala z tüvom, tko kot imajo to urejeno v nemčiji
my ride
Slika

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie To jan 25, 2005 5:52 pm

Kako je potem z Devito izpuhom, kaj reces ce te ustavjo taplavi pa imas recimo v homologacijskem kartoncku vpisan prejsni izpuh. A je pametno rect, da je to ta izpuh ki je vpisat al se ni za zajebavat? Mate vi vseeno gor devitota in imate kake probleme ko vas ustavijo?
Be happy
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov