Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Kateri ?

SKN
32
38%
Chiptuning Črnuče
11
13%
RSR Črnuče
42
49%

Skupaj glasov : 85

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Sr jan 13, 2010 4:11 pm

vojkostar je napisal/-a:danes tunal pri http://www.chip-tuning.name/
dost hitr opravljena zadeva, majstr enostavno pobere mapo dol in jo v pričo mene zmoda ter mi ob enem razloži kaj povečuje itd... nato se zmodana mapa naloži nazaj gor in naredi testni krog, tako da nobenih ukradenih map itd....

In, kaj ti je rekel na testnem krogu, da si pridobil 15,20 ali več. To je zame lrifari, dokler ti ne dokaže koliko si imel pred posegom in koliko po posegu, na papirjih seveda ne pomeni nič

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr jan 13, 2010 10:33 pm

res je, zato je tudi cena nižja, vendar moraš pri elektroniki ravno tako doplačat 50 e za valarje.........
tko da če kdo ve kje za cenejše valarje da sprobam grem z veseljem in sporočim koliko je dejansko moči, seveda neka razlika s eobčuti vendar je to tako da na oko človek pač ne more rečt kolk več konjev je

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr jan 13, 2010 10:42 pm

vojkostar je napisal/-a:res je, zato je tudi cena nižja, vendar moraš pri elektroniki ravno tako doplačat 50 e za valarje.........
tko da če kdo ve kje za cenejše valarje da sprobam grem z veseljem in sporočim koliko je dejansko moči, seveda neka razlika s eobčuti vendar je to tako da na oko človek pač ne more rečt kolk več konjev je

TUNERC ERVIN IVANČIČ S.P. Ulica talcev 8, 8000 Novo mesto

(uporabnik "erc" na forumu)
PS. sproti ti bo še popravil, kar so ti "no name" električarji zjebali :-P

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr jan 13, 2010 10:53 pm

gofra je napisal/-a:In, kako je v praksi - si dobil, kar si zelel?

LpF

hm kar se manšega prestavlanja tiče ja je bolš, nevem kako je zadeva glede porabe, povem ko skurim 2 tanka če res manj pije pa d abojo malce bol suhe ceste da ne pičim spet dol z njih.....me pa kot sem omenil dejansko zanima koliko KM sem pridobil ker glede na podatke ki so prikazani v programu za modifikacijo mape ima recimo pumpa še vedno dovolj lufta (max 1600 orginal 1350 in zmodan na 1420 tam nekje barov) tako da 30% dvomim da je, bom pa vesel če je prirastek realno nad 20%

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr jan 13, 2010 10:55 pm

sašo5 je napisal/-a:
vojkostar je napisal/-a:res je, zato je tudi cena nižja, vendar moraš pri elektroniki ravno tako doplačat 50 e za valarje.........

TUNERC ERVIN IVANČIČ S.P. Ulica talcev 8, 8000 Novo mesto

(uporabnik "erc" na forumu)
PS. sproti ti bo še popravil, kar so ti "no name" električarji zjebali :-P

no upam d aje res ugoden, sam počakam da zamenjam gume ker zimske baje nimajo dobrega oprijema na valerjih

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Če jan 14, 2010 1:15 am

Čist uredu grip z zimskimi. ;)

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Če jan 14, 2010 2:59 am

Valerji so samo orodje za prej/potem in posledično razlika. Nič drugega. Nobena cifra ni realna.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Če jan 14, 2010 9:19 am

LoCo je napisal/-a:

Valerji so samo orodje za prej/potem in posledično razlika. Nič drugega. Nobena cifra ni realna.

No ja......več kot pokažejo bolje bo če le ne lažejo preveč ;)

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Če jan 14, 2010 10:17 am

Zakaj ze?

In tudi ce bos sel merit k Ercu...ali pa komu tretjemu, ne bos vedel koliko oz. kaj si dejansko dobil za vlozeni denar...

Ven ti bo vrglo neko cifro zaradi katere lahko dobis trdega lulcka, ampak dokler ne ves kaj bi pljunilo s serijskim ECU na ISTIH valjih je bv...

LpF

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Če jan 14, 2010 10:26 am

bo pa primerjav z promentno če jim ma v prometni 110 ji sigurno na valjah nebi mev 140ps-ov(pred posegom)samo da vidi kje je :D :D :D :D :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Če jan 14, 2010 10:48 am

Cist vseeno je kaj pise v prometni. In za info - precej avtomobilov je, katerim podatki od dejanskega stanja odstopajo tudi 10% ali vec...

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Če jan 14, 2010 11:00 am

roberto-82 je napisal/-a:bo pa primerjav z promentno če jim ma v prometni 110 ji sigurno na valjah nebi mev 140ps-ov(pred posegom)samo da vidi kje je :D :D :D :D :D :D

true :)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če jan 14, 2010 11:19 am

hemingway je napisal/-a:Eh meni je vseeno za enkat sem itak še underground :) Za kompresorje se pa itak ve kdo je bil prvi pri nas :D drugače pa vemo da je tuning šport in da se tega učiš dolgo časa. Najbolši engine builderji majo ponavad čez 50 let pa trebuh pa brke... jaz se nimam za najbolšega.

Kdo?

dost hitr opravljena zadeva, majstr enostavno pobere mapo dol in jo v pričo mene zmoda ter mi ob enem razloži kaj povečuje itd... nato se zmodana mapa naloži nazaj gor in naredi testni krog, tako da nobenih ukradenih map itd....

Pa sej "zmodanje" mape ne traja 5min.. To je cel projekt.. Pa tle ne vidim dokaza, da ni ukradena. Pa tudi ne vem kaj je narobe s tem, da je "ukradena". Mapa je še vedno lahko kvalitetna. Pač odvisno kje jo tuner dobi, odvisno kakšno kvaliteto želi nudit...

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Če jan 14, 2010 12:34 pm

to deluje tako da ima sklenjeno pogodbo z enim tunerjem v Italiji, se mi zdi

No in ta prebere originalno mapo z avta, jo pošlje temu tunerju v Italijo, ta mu pa nazaj pošlje spremenjeno mapo

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Če jan 14, 2010 12:53 pm

ludbe je napisal/-a:to deluje tako da ima sklenjeno pogodbo z enim tunerjem v Italiji, se mi zdi

No in ta prebere originalno mapo z avta, jo pošlje temu tunerju v Italijo, ta mu pa nazaj pošlje spremenjeno mapo

Tud SKN pošilja mape v Nemčijo,kjer mapo tudi zaščitijo pred kopiranjem.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če jan 14, 2010 3:14 pm

ludbe je napisal/-a:to deluje tako da ima sklenjeno pogodbo z enim tunerjem v Italiji, se mi zdi

Ja, tko tut piše na spletni strani.. sam to ne štima..

"hitro opravljeno" - "pošiljajo v italijo"
"vpričo njega zmoda in razloži..." - "v italiji tuner spremeni mapo"

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Če jan 14, 2010 4:55 pm

nič od tega ker sem skoz bil zraven.....
pač jo d ana komp in jo moda potem se gre sprobat če kj crkuje al kj podobnga, če ni vredu se jo popravi če ne se delo zakluči v dobri uri

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Kraj: LJubljana

Napisal/-a Pro_Tuning Če jan 14, 2010 10:51 pm

Spomladi bomo imeli spet en dyno day. Ponavadi se kar nabere razno raznih avtov. Tudi meritev je kar ugodna. Spremljaj rubriko Srecanja.

Vsekakor pa je najbolje meriti prej in potem. Nikoli ne ves kaj je bilo prej, ce meris samo potem. Obcutki pa varajo.
Nic ni nemogoce, vse se da sfrizirat

Uporabniški avatar
bostjanITR
Nov uporabnik

Kraj: Valhalla

Napisal/-a bostjanITR Pe jan 15, 2010 1:21 am

super.
ITR ~241 NA hp built/tuned by TUNERC-sold in Austria
Civic EG6 195 NA hp tuned by TUNERC-sold
what next?

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Pe jan 15, 2010 8:07 am

Pro_Tuning je napisal/-a:Spomladi bomo imeli spet en dyno day. Ponavadi se kar nabere razno raznih avtov. Tudi meritev je kar ugodna. Spremljaj rubriko Srecanja.

Vsekakor pa je najbolje meriti prej in potem. Nikoli ne ves kaj je bilo prej, ce meris samo potem. Obcutki pa varajo.

nebi blo slabo da vidmo kolk KM sem dodal svojemu fičaku, sicer pa če je kdo za dyno že sedaj se tudi lahko kaj zmenimo ter malo povpraša pri tunerjih kdo ma poceni
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost