Skull23 je napisal/-a:Sej nevem, se ne spoznam na turbine... samo meni se zdi da imam prow eno tako stvarco, malo bolj primitivno, manj fancy...
iKst je napisal/-a:Turbine prodajajo in obnavljajo tukaj: http://www.beja.si/ pa še en tip je v obrtni coni Trzin pa se ne spomnim kako se mu reče. Cena je čist odvisna od stanja turbine, lahko že za 40k skoz prideš lahko pa daš tolk kot za novo turbino.
Če boš novo kupoval se ti ne splača pri nas nabavljat, ker se v tujini dobijo dost ceneje.
Punto II je napisal/-a:Lp!
Eno kratko vprašanje, prebrau sm "skor" vse v tejle debati, sam še zdj ne vem tega..
recimo da mam tele avtomobile:
Fiat Punto II 1.2 - 60KM
Fiat Punto II 1.2 16V - ??KM
Fiat Punto II 1.4 - 75KM
Fiat Punto II 1.8 Abarth - 130KM
Praktično dam turbino na vsazga Puntota, teoretično se mi na vse, razn na Fiat Punto II 1.8 Abartha - 130KM ne splača dajat turbine, mam prou?
Recimo kaj bi blo če bi dal turbino na VSE tele avtomobile.. kok bi kej pridobiu KM, pospeške, prednosti, slabosti?
Res je smešn da bi dau turbino na 1.2 oz 1.4 mašino, sam Punto II je moja ljubezen pa poleg stylinga je fajn če tut potegne mal boljš, a ni res?
Plz vse napište in odgovorte, tnx
Punto II je napisal/-a:Poudarjam, samo punto II, 1ka mi je grda, no razn v enih pogledaih ne.. drgač pa abartha se res splača predelat.. 130KM je pa skor dost?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov