marko21 je napisal/-a:Lp!
Se torej sploh splača dajat takšen box v avtomobil, ki ima 280 000km ?
TrijoAdijo je napisal/-a:No, to je že malo lepše. končno nekdo celo z grafi. Ampak še vedno je vprašljiv način delovanja. Je pa res, da sem tudi videl razkuhan TDI in JTD motor zaradi tuning-boxa (se mi zdi, da sem neki že pisal o tem na tem forumu).čare je napisal/-a:In ja tudi sam ne bi kupil boxa če bi dobri tunerji čipanje prodajali za normalen denar,ampak da mi bo pa vsak ki se s tem ukvarja za min. 300€ prodal eno mapo ki jo je snel bog ve kje pa qrc gleda...
Takšno mnenje imam tudi sam.....ob tem, da naši slo tunerji še ne znajo optimirat forda preko obd-ja.
LP!
TrijoAdijo je napisal/-a:No, to je že malo lepše. končno nekdo celo z grafi. Ampak še vedno je vprašljiv način delovanja. Je pa res, da sem tudi videl razkuhan TDI in JTD motor zaradi tuning-boxa (se mi zdi, da sem neki že pisal o tem na tem forumu).
CSS Tuning je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:No, to je že malo lepše. končno nekdo celo z grafi. Ampak še vedno je vprašljiv način delovanja. Je pa res, da sem tudi videl razkuhan TDI in JTD motor zaradi tuning-boxa (se mi zdi, da sem neki že pisal o tem na tem forumu).čare je napisal/-a:In ja tudi sam ne bi kupil boxa če bi dobri tunerji čipanje prodajali za normalen denar,ampak da mi bo pa vsak ki se s tem ukvarja za min. 300€ prodal eno mapo ki jo je snel bog ve kje pa qrc gleda...
Takšno mnenje imam tudi sam.....ob tem, da naši slo tunerji še ne znajo optimirat forda preko obd-ja.
LP!
Kake veze ima oblika branja(BDM,obd) z znanjem optimiranja?
CSS Tuning je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:No, to je že malo lepše. končno nekdo celo z grafi. Ampak še vedno je vprašljiv način delovanja. Je pa res, da sem tudi videl razkuhan TDI in JTD motor zaradi tuning-boxa (se mi zdi, da sem neki že pisal o tem na tem forumu).čare je napisal/-a:In ja tudi sam ne bi kupil boxa če bi dobri tunerji čipanje prodajali za normalen denar,ampak da mi bo pa vsak ki se s tem ukvarja za min. 300€ prodal eno mapo ki jo je snel bog ve kje pa qrc gleda...
LP!
Kake veze ima oblika branja(BDM,obd) z znanjem optimiranja?
dejan84 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:No, to je že malo lepše. končno nekdo celo z grafi. Ampak še vedno je vprašljiv način delovanja. Je pa res, da sem tudi videl razkuhan TDI in JTD motor zaradi tuning-boxa (se mi zdi, da sem neki že pisal o tem na tem forumu).
Problem je bolj v tem, da se folk spravi čipat ali boxat avto s prevoženim malim morjem kilometrov in slabim vzdrževanjem. Sploh v današnjih časih, ko se prodaja cel avto.net 5-10 let starih j**c navoženih iz cele evrope s "prevoženimi magičnimi 70k km in odlično ohranjenostjo od prvega lastnika in z ravnokar narejenim velikim servisom"...
marko21 je napisal/-a:Lp!
Se torej sploh splača dajat takšen box v avtomobil, ki ima 280 000km ?
~toMmy~ je napisal/-a:Moram reč da me zaenkrat nič ne prepriča v uporabo boxa. Enostavno mi to posredno prilagajanje vbrizga in "univerzalnost" ne vlivata največ zaupanja, čeprav jim verjetno vsaj delno delam krivico.Čipanje motorja z veliko zalogo pri zanesljivem tunerju je pa definitivno super stvar!
nevermind je napisal/-a:Kako je z box-i in dpf-jem?
A gre to ali kaj nagaja?
hippo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Moram reč da me zaenkrat nič ne prepriča v uporabo boxa. Enostavno mi to posredno prilagajanje vbrizga in "univerzalnost" ne vlivata največ zaupanja, čeprav jim verjetno vsaj delno delam krivico.Čipanje motorja z veliko zalogo pri zanesljivem tunerju je pa definitivno super stvar!
To pa zato, ker ne moreš prepričat prepričanega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov